به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان زنجان، هدایت صفری ضمن تشریح فعالیتهای مراکز نیکوکاری اظهار داشت: مشارکت بیشتر خیران در این مراکز می تواند زمینه خدمترسانی بهتر و بیشتر به مددجویان را فراهم کند.
وی تصریح کرد مراکز نیکوکاری از سال 92 با محوریت مساجد آغاز به فعالیت کردهاند که ترکیب هیأت امنایی این مراکز که از افراد برجسته و متنفذ محلات و طبق انتخاب خود اهالی است و تا کنون 17 مرکز نیکوکاری در سطح استان ایجاد شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان افزود: با فعالیت این مراکز روند کمک به مردم نیازمند سرعت عمل بیشتری پیدا کرده است.
صفری با اشاره به اینکه مهمترین اولویت مراکز نیکوکاری جذب امدادیاران برای تشکیل زنجیرهها و شبکههای تخصصی مردمی برای خدمت رسانی به نیازمندان در محلات است، تصریح کرد: کمیته امداد هیچ دخالتی در نحوه توزیع کمکهای مراکز نیکوکاری نداشته و صرفا نقش نظارتی و هدایتی دارد.
وی فعالیت مراکز نیکوکاری را به عنوان پیشخوان خدمات کمیته امداد دانست و عنوان کرد: ساختار کاملا مردمی مراکز نیکوکاری سبب حضور خیرین و نیکوکاران محلات و پررنگ تر شدن مشارکت عمومی در محرومیت زدایی شده است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان با اشاره به نحوه کمک رسانی در این مراکز خاطرنشان کرد: طبق آمایش محلی انجام شده توسط مراکز نیکوکاری توانمندیهای محلات و نیازمندیهای آنها شناسایی و برهمین اساس فعالیتهای خدمترسانی انجام میشود.
این مقام مسوول ابراز کرد: از آغاز سال جاری تا پایان آذر ماه امسال 14 میلیارد و 731 میلیون ریال کمک مردمی در مراکز نیکوکاری جمع آوری شده است که بیشترین مصارف مبالغ جمعآوری شده در حوزه معیشت و درمان بوده است.
نظر شما