به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی استاد اخلاق و حوزه در مراسمی که به مناسبت میلاد شاه عبدالعظیم الحسنی(ع) در امامزاده عبدالعظیم شهرری برگزار شد با اشاره به اینکه شخصیت این سید بزرگوار دردمند بود، اظهار داشت: این درجه عالی تا جایی پیش رفته است که ثواب زیارت ایشان به اندازه زیارت امام حسین(ع) به شمار میرود.
وی ادامه داد: عبدالعظیم الحسنی(ع) در زمان نحلههای فکری و افکار غلط چون وجود شبهات در موضوع امامت، قضا و قدر، حضور فرقه زیدیه که جامعه را به انحراف میکشاند زندگی میکردند، متاسفانه امروز شبهات به راحتی در فضای مجازی، اینترنت و ... بدون کنترل در حال انتشار است.
استاد اخلاق با بیان اینکه شبه نباید توقف داشته باشد بلکه گذرگاه باید باشد، خاطرنشان کرد: شبه راجب احکام بد نیست اما اینکه فرد در یک شبه بماند خوب نیست، در اصل شبه اگر باعث بالا بردن اعتقادات و درستی در یک موضوع شود مناسب است، در همین راستا باید کفت عبدالعظیم حسنی یکی از دغدغههای اصلیشان برطرف کردن شبهات زمانشان بود.
رفیعی تاکید کرد: با کمی مراجعه به احادیث این سید بزرگوار متوجه میشویم که بیش از نیمی از احادیث ایشان در مورد موضوعات اعتقادی و نیمی دیگر مربوط به مضوعات امامت است، موضوعی که امروزه کمتر به آن توجه میشود رجوع به امام یا عالم دینی است، جوانان ما امروز به جای آنکه به علمای دینی خود رجوع کنند به راحتی در فضای مجازی شبه خود را برطرف مینمایندو پایه کار خود را برشبه قرار میدهند.
وی افزود: شاه عبدالعظیم الحسنی(ع) در رابطه با موضوع دینداری در مقابل امام هادی(ع) زانو زدند و گفتند ای امام آیا دین من درست است یا خیر؟، این امر کاملا نشان میدهد که موضوع اعتقادات بسیار مهم است.
استاد حوزه با اشاره به اینکه شبکههای مجازی فرهنگ غیر دینی را ترویج میکند، تصریح کرد: متاسفانه امروز شبکههای اجتماعی، برخی فیلمهای خارجی به اصطلاح خانوادگی به دنبال ترویج روابط نامشروع است، در واقع این فضاها اعتقادات دینی را زیر سوال میبرد و کانون خانواده را از بین میبرد.
رفیعی ابراز داشت: از هر شبکهای نباید تحلیل گرفت، آیه " لا اکراه فی دین " به این معنا است که در دین هیچ شبههای وجود ندارد و اگر کسی به آن عمیق فکر کند هیچ مشکلی برای کسی پیش نمیآید، باید از عالمان زمان خود بهره برد، زیرا عالمان نقش مرزبان را برای دین دارند.
وی بیان کرد: امام صادق(ع) فرمودند "شیعهها اگر تقوا، ذکات، شهوت در شکم پرستی و امیال جنسی خود را رعایت کنند در روز قیامت با ما خواهند بود "، این امر اهمیت دینداری را نشان میدهد، شاه عبدالعظیم حسنی(ع) همیشه دغدغه دینداری داشتند.
استاد اخلاق با بیان اینکه دینداری مهم است، اظهار کرد: آنچه در دینداری ابتدا باید انجام داد "فهم دین" است، بدین معنا که مطالعه در رابطه با دین و شناخت آن مهم است.
رفیعی ادامه داد: موضوع بعدی در دینداری بحث "اقامه دین" است، در واقع در دینداری نباید تفرقه ایجاد کرد، اصل اسلام امروز از سوی داعش و صهیونیستها هدف قرار گرفته است، بحث شیعه و سنی به هیچ وجه مطرح نیست و کلیت اسلام مدنظر قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: موضوع مهم دیگر در دینداری " حمایت از دین" است، این حمایت میتواند از سوی هرکسی با هر بضاعتی رخ دهد، در اصل هرشخصی میتواند با پول، اعتبار، موقعیت اجتماعی، آبرو و... از دین حمایت خود را نشان دهد.
استاد حوزه در پایان گفت: در دینداری غلو نباید کرد، برخی با رفتار و سخن خود به دین ضربه میزنند، هرکسی در لباس دین است باید مراقب باشد مبادا برای دین خدشهای ایجاد کند، این امر برای همه به یک شکل است، در واقع از نویسنده، مداح و منبری همه باید مراقب رفتار خود در قبال دین باشند.
نظر شما