ضرورت ایجاد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در سازمان ها

خبرگزاری شبستان:مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان بر ضرورت ایجاد پدافند غیرعامل تاکید کرد و گفت: چگونگی اجرای این مهم با بهره گیری از اصول و موازین پدافند غیرعامل از اهمیت بالایی بر خوردار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان زنجان، صفی الله کرامتی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری زنجان درجلسه ای با مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان و اعضای کمیته پدافند غیر عامل و مدیریت بحران این شرکت گفت: چگونگی اجرای این مهم با بهره گیری از اصول و موازین پدافند غیرعامل از اهمیت بالایی بر خوردار است.

 

کرامتی افزود: مدیریت بحران شرکت گاز استان زنجان را  با توجه به فنی و عملیاتی بودن، خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: شرکت گاز در زمان بحران بخصوص حوادث طبیعی با حضور بموقع  در منطقه و انجام اقدامات اولیه ازگسترش حادثه جلوگیری نموده است.

 

وی خاطرنشان کرد: دوره آموزشی تبیین ضرورت های پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در سازمان کمک می کند تا ذهن ها را برای رسیدن به اهداف مان به روز کنیم وهمچنین با فرهنگ سازی برای همیشه پدافند غیر عامل و مدیریت بحران را نهادینه کرد.

 

در ادامه مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان با اشاره به آموزش همگانی این شرکت توسط رسانه ها و مطبوعات گفت: هر ساله با شروع سال تحصیلی آموزش ۱۲ هزار همیار گاز در مقاطع پنجم ابتدایی  در سطع استان انجام میشود ، ۱۶ هزار ثانیه انیمیشن از شبکه اشراق، ۲۰ هزار ثانیه از رادیو و همچنین اطلاع رسانی از مطبوعات در راستای مصرف بهینه و ایمنی گاز صورت می گیرد.

 

عسگریان به توزیع پوستر درمساجد و ادارات اشاره کرد و گفت: این شرکت همچنین در یکی از سریال های شبکه اشراق که در ارتباط با مشکلات گاز رسانی و مصرف بهینه و ایمن گاز مشارکت داشته است.

 

وی اظهار داشت: شناسایی تهدیدات محتمل به ترتیب اولویت تهدید تهدیدات طبیعی: زلزله، سیل، رانش زمین، آتش سوزی، صاعقه (رعد و برق)، طوفان، گرما، گرد و خاک و تهدیدات صنعتی، افت فشار، انفجار، آتش سوزی، نشت مواد، گرفتگی خطوط تهدیدات غیر طبیعی، آلودگی هوا، تصادفات وسائط نقلیه، خرابکاری، حملات سایبری از جمله مانورهای انجام شده در حوزه پدافند غیر عامل و مدیریت بحران شرکت گاز استان زنجان است.

 

عسگریان افزود: در راستای ایمنی بهتر شبکه گاز رسانی و رفع مشکلات احتمالی  اقدام  به حذف کلیه شیرهای پیاده رو ، حذف حوضچه های شبکه وشیرهای فلنجی در سطح استان نموده تا امنیت شبکه تامین گردد همچنین استقرار سیستم  GISدر راستای مکانیزه نمودن ارائه خدمات به مشترکین و بسترسازی اقدامات پدافند غیر عامل و مدیریت بحران به صورت سیستماتیک و بسترسازی و آمادگی مقابله و دفاع در برابر تهدیدات سایبری است.

 

وی در پایان به برگزاری ۱۴ دوره آموزش  در زمینه مدیریت بحران اشاره کرد و افزود: مجموعا ۲ هزار و۴۲۴ نفر ساعت آموزش به ۱۹۸ نفر آموزش مقابله با حوادث طبیعی وغیر طبیعی  داده شده است.

 

کد خبر 598617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha