احساس نیاز به ائمه به ویژه امام زمان علیه السلام باید فراتر از مسئله توسل باشد

خبرگزاری شبستان: مدیرمدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها تصریح کرد: نقش ائمه در زندگی ما متأسفانه فقط در حد توسل مانده است و احساس نیاز به اهل بیت علیهم السلام که اگر نباشند چه مشکلاتی در زندگی ما ایجاد می شود؛ هنوز وجود ندارد.

زهرا فقیه، مدیرمدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها کرمان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به برگزاری دو دوره تربیت مربی مهدویت افزود: در راستای اهداف حوزه های علمیه بر مبنای توانمند سازی حوزوی ها، یک سمن راه اندازی شد و از آنجا که برای تحکیم بنیان خانواده به این نتیجه رسیدیم که اگر خانواده بخواهد از بنیه های اعتقادی برخوردار و قوی باشد، باید نبست به تربیت کودک کار شود و با توجه به اینکه در زمان غیبت زندگی می کنیم بر خود لازم دانستیم خانواده ها، فرزندان مهدوی بار آورند.

 

 

 

وی هدف از برگزاری این دوره ها را انتقال معارف مهدویت به زبان کودکانه دانست و با بیان اینکه بچه ها را باید از بچگی با این موضوع بیشتر آشنا کرد؛ گفت: در کشور درباره مسئله مهدویت، موجی ایجاد شده اما باید به سمت تعقل رفته و موج عقلانی ایجاد شود تا حضور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی و ضرورت وجود ایشان را احساس و درک کنیم.

 

 

 

فقیه با تأکید بر اینکه این اقدام باید همگانی باشد؛ اظهار داشت: نقش ائمه در زندگی ما متأسفانه فقط در حد توسل مانده است و احساس نیاز به اهل بیت علیهم السلام که اگر نباشند چه مشکلاتی در زندگی ما ایجاد می شود؛ هنوز وجود ندارد و در این زمینه احساس خلأ نمی کنیم.

 

 

وی با بیان اینکه ما نبودِ امام زمان عجل الله تعالی را{در زندگی خود} از جهت خسران و ضرری که می کنیم؛ نمی بینیم؛ تأکید کرد: همه ارگان ها و نهادهای فرهنگی باید به این سمت توجه کنند؛ باورهای مهدوی را در سطوح مختلف آموزش داد؛ در خصوص آشنایی با فرهنگ امام زمان باید بیشتر کار شود و مبلغین بیشتر کار کنند.

 

 

استاد حوزه علمیه خواهران کرمان تصریح کرد: دعای ندبه زمانی مؤثر است که به خاطر وجود خود حضرت که نبودش خسارت های زیادی وارد می کند؛ خوانده شود اما یک عده چون عادت به خواندن دعای ندبه کردند، آن را می خوانند و بعضی هم از غم و غصه های دل خود؛ در حالیکه باید معرفت ما نسبت به جایگاه اهل بیت علیهم السلام بالا برود.

 

 

 

وی ادامه داد: مسئولین فرهنگی باید خیلی کار کنند و مبلغان دینی باید معرفت مردم نسبت به اهل بیت را زیاد کنند؛ ما معرفت{شناخت} نداریم تا ببینیم امام زمان علیه السلام کجای زندگی من است؟ و چه دردی از دردهای من را دوا می کند؟ بدانیم که نگاه ما به امام زمان و معرفت نسبت به آن حضرت در جزء جزء زندگی مؤثر است.

 

 

فقیه با اشاره به اینکه هرچه معرفت و شناخت نسبت به حضرت افزایش یابد، باعث می شود تا تصمیم های زندگی نیز بر اساس خواست آن حضرت بیشتر شود؛ افزود: در این صورت، معرفت نسبت به ولی فقیه هم افزایش می یابد و جایگاه ولی فقیه هم روشن می شود و راحت تر فرمان های ولی فقیه را رعایت می کنیم.

 

 

وی آن همه آثاری که بر زیارت اهل بیت علیهم السلام مترتب است را مورد توجه قرار داد و با طرح این پرسش که پس چرا خیلی از ماها این آثار را نمی بینیم؟ علت اصلی را همان عدم معرفت دانست و توضیح داد: برای همین است که این نوع زیارت را در سرنوشت خود تأثیرگذار نمی بینیم.

 

 

 

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها گفت: مبلغین و مسئولین باید خط دهی کنند؛ اساساً مبنای نظام جمهوری اسلامی این است که معرفت بیشتر  شود البته  هر کسی اول خود باید برای خویش دل بسوزاند و تا خودش را در این مسیر قرار ندهد کاری نمی شود انجام داد اما مسئولین باید زمینه سازی کنند.

 

 

وی با اشاره به اینکه هر فرد باید این احساس نیاز را بکند که امام زمان عجل الله تعالی در زندگی او نقش دارد؛ تصریح کرد: چطور وقتی گرسنه و تشنه می شویم دنبال نان و آب حتی می دویم؛ حال اگر معرفت نسبت به امام زمان را از این آب و نان بیشتر بدانیم دنبال آن می دویم.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 598565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha