به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، موثق، بخشدار عمارلو با بیان این مطلب در همایش زکات که در مسجد روستای نوده با حضور باغداران و کشاورزان برگزار شد، گفت: گردو محصول عمده در این روستا می باشد و پس از اینکه موضوع زکات از سوی ستاد زکات کمیته امداد با مشارکت فعال دهیاران تشریح شد باغداران تصمیم گرفتند در زمان برداشت محصول بخشی از آن را زکات بدهند.
مسئول ستاد زکات کمیته امداد استان گیلان نیز در این همایش با قدردانی از دهیاران و کشاورزان در امر توسعه فرهنگ زکات، گفت: زکات به تنهایی نمی تواند موجب بر طرف شدن فقر در جامعه شود ولی می تواند به عنوان یک منبع قابل قبول از شدت فقر بکاهد.
حجت لاسلام حامد آزمایش افزود: به همین دلیل باید یکی از دغدغه های نظام اسلامی و خواست به حق مومنین، فراهم کردن زمینه های لازم نظری و عملی برای اجرای زکات باشد.
حجت الاسلام آزمایش در ادامه در جمع دهیاران و عاملین زکات شهرستان لاهیجان، بیان کرد: عاملین زکات نقش مهمی در گسترش فرهنگ زکات بر عهده دارند و می توانند زمینه های اجرای زکات را در جامعه فراهم کنند چرا که عاملین زکات بیشترین تعامل را با زکات دهندگان دارند.
آقایی، فرماندار شهرستان لاهیجان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از تشکیل ستاد زکات در استان گیلان، ضمن اعلام آمادگی این شهرستان در جمع آوری زکات، افزود: برنج محصولی است که با زحمت و رنج فراوان کشاورزان بدست می آید که متاسفانه به دلیل عدم توجه به مصرف درست آن سالانه درصد قابل توجهی از این محصول دور ریز و اسراف می شود و اسراف برکت روزی را از می برد.
وی خاطر نشان کرد: زکات مایه برکت روزی می شود بنابراین باید تلاش کنیم تا با پرهیز از اسراف و پرداخت زکات شکر گزار نعمت های الهی باشیم.
پایان پیام/
نظر شما