در حوزه فرهنگ و هنر نباید به شعار بسنده کنیم

خبرگزاری شبستان: حسین زاده، اظهار کرد: نمی توان در حوزه فرهنگ و هنر تنها به شعار بسنده کرد در حالی که انقلاب و پیام های آن را فرهنگی می دانیم و اعتقاد داریم آموزه های دینی ما از طریق فرهنگ ماندگاری پیداکرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، علی حسین حسین زاده، معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، شامگاه جمعه(10 دی) در مراسم افتتاح نخستین جشنواره فجر استانی گفت: از زمان فعالیت مدیریت جدید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاهد جهشی در فعالیتهای فرهنگی و هنری هستیم.

 

وی با بیان اینکه فعالیت های هنری را تنها از منظر هنر نگاه نمی کنیم، افزود: هنر می تواند تاثیرات مثبتی در زمینه های سیاسی و اجتماعی داشته باشد به طوری که به انتظام اجتماعی، کاهش آسیب های اجتماعی و تلطیف فضای سیاسی و اجتماعی کشور کمک می کند.

 

حسین زاده اذعان داشت: از سوی دیگر هنر می تواند به زندگی بهتر در استان ها و شهرهای مختلف با نظم اجتماعی بیشتر و ارتقاء فرهنگ جامعه و ایجاد جامعه ای ایده آل تر بینجامد.

 

وی با اشاره به تاثیرگذاری هنر به عنوان بخش مهمی از حوزه فرهنگ بیان کرد: علی رغم نگاه نظری که پیرامون هنر و فرهنگ وجود دارد اما در مقام اجرا و عمل و تصمیم گیری و حتی تخصیص اعتبار فاصله زیادی بین نگاه نظری و عمل شاهد هستیم.

 

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه این فاصله زیاد باعث شده حوزه فرهنگ و هنر به رغم تاثیرات فراوان مغفول بماند، اظهار کرد: باید این فاصله ها ترمیم و جایگاه واقعی فرهنگ و هنر در برنامه ها و سیاست ها نمود پیدا کند.

 

وی خاطر نشان کرد: نمی توان در حوزه فرهنگ و هنر تنها به شعار بسنده کرد در حالی که انقلاب و پیام های آن را فرهنگی می دانیم و اعتقاد داریم آموزه های دینی ما از طریق فرهنگ ماندگاری پیداکرده است.

 

حسین زاده یکی از ویژگی های مهم هنر را بحث ماندگاری آن دانست و اذعان داشت: از طریق هنر است که می توانیم آموزه ها و اندیشه های خود را ماندگار و پایدار کنیم و این ماندگاری در حوزه اجتماعی اثربخشی پایدار به همراه دارد.

 

وی گفت: اگر هنر را وسیله یا هدف بدانیم، در واقع ابزاری است که می تواند زمینه پایداری و ماندگاری آموزه ها، فرهنگ و گذشته را و افتخارات جامعه را گسترش دهد.

 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: از منظر فرهنگی و قالب هنری می توان در توسعه پایدار ماندگاری ایجاد کرد و به ارتقاء جامعه و انسان متعالی دست یافت.

 

وی ادامه داد: ویژگی دیگری که از منظر کارکردی نگاه به هنر را می تواند توجیه کند، اثر بخشی آن است و اگر بخواهیم آموزه ها را در کنار ماندگاری تاثیرگذار کنیم، بهترین و شایسته ترین ابزار، ابزار هنر است که می تواند ما را به اهداف فرهنگی که دنبال آن هستیم برساند.

 

حسین زاده اذعان داشت: ماندگاری و اثر بخشی به لحاظ کارکردی می تواند تاثیر بسزایی در نظم اجتماعی و زندگی با رضایت بیشتر برای ما فراهم کند.

 

وی ادامه داد: در خوزستان هنوز آموزه های دوران دفاع مقدس که به آن افتخار می کنیم و می تواند سالیان سال این کشور را هدایت کند و به عنوان فرهنگ دفاع مقدس این جامعه را بیمه کند وجود دارد که با ابزار هنر می توان ماندگار و اثر بخش شود.

 

کد خبر 597975

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha