سرتیپ دوم محمد اکرمی نیا، معاون سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان در مورد ارکان 9 دی و نقش نیروهای مردمی گفت: 9 دی یک حماسه بزرگی بود و از این جهت قابل توجه است که موجب خنثی شدن یک توطئه بزرگ، یک فتنه بزرگ و و به تعبیر رهبر انقلاب کشور را تا لبه پرتگاه برد و آسیب های زیادی را به کشور وارد و مهمترین آسیبی ک به کشور وارد کرد این بود که دشمن را نسبت به براندازی نظام امیدوار کرد و به همین دلیل مورد توجه است.
وی تصریح کرد: در جریان انتخابات 88 کشور با یک فتنه بزرگ مواجه شد که این فتنه کشور را تا لبه پرتگاه می برد و در خطر یک تهدید راهبردی قرار می دهد.
معاون سیاسی ارتش یادآور شد: پس از مدتی مردم به مقابله با فتنه بر می خیزند و طومار فتنه را در هم می پیچند، گرچه ما با آثار و پیامدهای فتنه بعد از 9 دی مواجه هستیم, اما آثار ظاهری فتنه در 9 دی به اتمام رسید و تمام شد.
وی با بیان اینکه 9 دی دارای اهمیت فوق العاده ای است که در تاریخ ثبت و ضبط می ماند، تصریح کرد: 9 دی یک حرکت خودجوش مردمی بود و به دلیل اینکه فتنه به اندیشه های متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی که استوار بر دوش مردم است ضربه زد و فتنه گران از خط قرمز عبور کردند مردم حساسیت نشان دادند و شعارها از انتخابات و تقلب فراتر رفت و متاسفانه به اصل نظام رسید و اسلامیت و جمهوریت نظام زیر سوال رفت و به موازات آن شعائر دینی و اسلامی که همان توهین به عاشورا و امام حسین ( ع) بود، دست به دست هم داد و موجب تحریک مردم از درون و بصورت خودجوش شد.
معاون سیاسی ارتش ادامه داد: مردم در این مرحله دیدند که دیگر موضوع انتخابات و تقلب نیست و موضوع اصل اسلام و آموزه های دینی است ک مردم در طول 1400 سال به آن اعتقاد داشته و به آن پای بند بودند به همین جهت مردم در حماسه بزرگ 9 دی از اسلام و نظام اسلامی خود دفاع کردند.
وی در مورد بزرگداشت 9 دی خاطر نشان کرد: 9 دی هر سال باید بهتر از سال قبل مطرح شود زیرا در فتنه عبرتهای زیادی نهفته است و فرصتی است برای نسل جوان و پیشکسوتان این عبرتها را برای نسل جوان بازخوانی و بازگویی یاد آوری کنند تا درسها و عبرتها از حوادث فتنه زنده و پویا باشد. اگر 9 دی کمرنگ شود حتما عبرتها فراموش می شود و هزینه های زیادی که نظام برای مقابله با فتنه پرداخته است به نوعی به هدر می رود.
وی گفت: با گرامی داشت 9 دی فرصت مطالعاتی ایجاد می شود تا حوادث مورد بازخوانی قرار گرفته و عبرتها احیاء شده و بصورت پویا باشد و به تعبیر رهبر انقلاب آن حادثه گرچه تلخ بود و مشکلات زیادی برای کشور ایجاد کرد اما کشور را واکسینه هم کرد. اگر میخواهیم تاثیرات واکسیناسیون تداوم داشته باشد ما نیازمند آن هستیم که 9 دی را هر سال باشکوهتر و فراگیرتر با طرح موضوعات اغنایی و استدلالی با شور هیجان تبین کنیم تا نسل جوان بدانند که کشور با چه خطراتی مواجه شد و امروز به حمدلله در چه امنیت و آسایشی به سر می برد.
نظر شما