خبرگزاری شبستان_ خراسان شمالی؛ بارها این عبارت را شنیده اید: «گویا دوباره متولد شده ام». اغلب زمانی به کار می رود که فرد نگاهش به دنیا و اطرافش متفاوت باشد. مانند افرادی که به تازگی مسلمان می شوند و دیدشان نسبت به زندگی تغییر می کند و یا اینکه فردی تجربه جدیدی کسب می کند و برای سایر مشکلات تصمیم می گیرد تا از تجارب خود استفاده کند.
گاهی از دست دادن نعمتی به ما یادآوری می کند که چه داشته ایم و اکنون نداریم چون توجه نکردیم و به اصطلاح عامیانه تر، آنقدر نزدیک بود که نمی دیدیم.
در روایات اسلامی «امنیت» و «سلامت» را دو نعمتی می دانند که تا زمانی که آنها را از دست نداده ایم ارزش آن را نخواهیم فهمید.
در جوامع امروزی انسان آنقدر دچار روزمرگی می شود که گاهی داشته هایش را فراموش می کند و زمانی به یاد می آورد که دیگر آنها را ندارد.
جامعه نیز همچون فرد، فراموشی می گیرد و نعمت های خود را از یاد می برد. مدتی بود که جمهوری اسلامی ایران در وضعیت آرامش و ثبات به سر می برد و این نعمت ها رو به فراموشی می رفت. وضعیتی که پس از انقلاب اسلامی تقریباً کم نظیر بود، اگرچه بارها تهدید شده بود و مورد خدعه و نیرنگ قرار می گرفت.
دشمنان جمهوری اسلامی ایران با توجه به برنامه ریزی چند ساله قصد برهم زدن این ثبات و آرامش را داشتند و زمان انتخابات سال 88 را انتخاب کردند. چون شور و هیجان و احساسات بسیار بالاست؛ فراموشی نعم راحت تر صورت می گیرد.
فتنه 88 با توجه به اینکه ضربات مهمی به نظام و مردم وارد کرد اما این ملت با پیروی از ولایت توانستند به موقع بصیرت نشان دهند و نهم دی ماه، تولدی دوباره برای انقلاب اسلامی ایران بود، انقلابی که در سال 1357 با آرمان هایی الهی متولد شده بود.
ملت ایران در طول این سالها بارها مورد امتحان قرار گرفته و لطف خداوند همیشه شامل حالشان شده و سربلند و موفق بودند و البته که این شیشه با هر امتحانی یک برش داده شده و امروز بسیار شبیه الماس است.
امین عاملی پور
نظر شما