به گزارش خبرگزاری شبستان، انتشار اخبار جنایات ناتو در لیبی و اختلاف نظرهای سران دولت های عضو پیمان آتلانتیک در قدم اول نیروهای خارجی را از شهر مسراته لیبی عقب کشاند.زمانی که کشتار ناتو در لیبی جان مردم بیگناه و غیرنظامی این کشور را با آمار بالایی به خود اختصاص داد و این حقیقت آشکار شد که کشورهای عضو ناتو آنقدر با هم اختلاف نظر دارند که نمی توانند حتی در پیشبرد اهداف جنگی به اتفاق نظر برسند دو پیامد مثبت برای لیبی حاصل شده است. نخست اعتراف ناتو و پا پس کشی نیروهای خارجی از شهر مسراته و دوم انتشار زمزمه های دادگاهی شدن سران ناتو به خاطر جنایات بی مهابانه علیه مردم غیر نظامی.
اختلاف نظر در میان سران عضو ناتو باعث شده است که امکان تشکیل دادگاهی در کوتاه مدت قوت بالایی پیدا کند و صف متهمان را ناتوان و متزلزل سازد.
با شکست ناتو در لیبی به نظر می رسد که از این به بعد ناتو به عنوان بازوی نظامی لابی های نامرئی کنترل کننده بانک،انرژی،مخابرات و سیستم دارویی محسوب شود که به سیاست های کشورهای عضو در غرب دیکته می کند.
به خوبی مشهود است که شکست ناتو در لیبی ثابت کرد که این متحد نظامی در خدمت منافع نه تهنا این لابی ها بلکه هر لابی ای که به بخش سیاسی مربوط شود می باشد.
چرا که کارنامه کاری ناتو نشان می دهد که این نیروها همواره در طول تاریخ از تروریسم دفاع کرده اند همانطور که در دوران بوش دفاع ناتو از جنایات وحشتناک آلبانی ها آشکار شد که به بحران دارویی کوزوو ختم گردید.
و فاجعه عراق همان سیاست خارجی مد نظر ناتو است که لابی های پی در پی سران غربی آن را رقم زد.
حمایت دولت کامرون و دولت سارکوزی از جنایات ناتو در لیبی به واقع تبلیغ منفی علیه خود است که با واکنش سریع مردم کشورها روبرو شد.
جنایت لیبی پیش از آنکه در این کشور رخ دهد مردم این کشور را گویی از وقع خود آگاه کرده بود که انقلابیون لیبی عملیات های خود را فارق از رویکرد ناتو پیش گرفتند که چه بسا تقلید از ناتو تا کنون بارها آن ها را شکست داده بود.
به گزارش ایراک وار، پیش از این دولت معمر قذافی لابی های نظامی گسترده ای را به شکل علنی و مخفیانه با ناتو داشته است تا نیروهای خود را تقویت کنند.
نیروهای ناتو اول به شکل پشتیبانی هوایی وارد لیب شدند و بعد به شکل نیروهای نظامی زمینی از گروههای تروریستی حمایت و به رنگ آنها درآمدند.
سپس بی رحمانه به جان مردم بیگناه،سیستم برق رسانی و آب رسانی افتادند تا جایی که یکی از فرماندهان دستور داد : کشتار مردم دیگر بس است.
و رسانه ها فهمیدند نام گروههای تروریستی که مردم را بی پروا در لیبی می کشند نام آشنای ناتو است.اما هر چه قدر تلاش کردند اخبار جنایات ناتو را منتشر نکنند این اخبار بالاخره به گشو جهان رسید و چهره واقعی ناتو هویدا شد.
و اکنون پذیرش شکست از سوی ناتو شرافتمندانه ترین کاری است که این نیرو در نظر دارد در مورد لیبی اعلام کند چون بی آبرویی سیاست هایش بیش از این باعث نابودی اش نشود.
در یک کلمه بیاید گفت ناتو یادآور نام زشت تروریست در ذهن افکار عمومی شد و حقایق آشکار کرد کشورهای عضو این سازمان همگی متخطیان قوانین جهانی حقوق بشر هستند.
به این ترتیب شورای امنیت در نظر دارد در ماه سپتامبر نشستی را درباره حرکات تروریستی ناتو با حضور کشورهای عضو و متضرران برگزار کند.
اگر هنوز قوانین سازمان ملل در این سازمان قدرت اجرایی داشته باشد شاید جای امیدی برای احقاق حقوق کشته شده گان و بازماندگانشان و روشن شدن تکلیف ناتو وجود داشته باشد.
نظر شما