نشست هم اندیشی معاونت قرآن و عترت با اصحاب رسانه برگزار شد

خبرگزاری شبستان: مدیر کل ارتباطات و هماهنگی‌ امور استان‌های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد گفت: رسانه ها نه تنها منعکس‌کننده اخبار بلکه منتقد، تحلیل‌گر و تقویت‌بخش برنامه‌های قرآنی هستند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نشست هم‌اندیشی معاونت ارتباطات و هماهنگی‌ امور استان‌های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد با اصحاب رسانه صبح امروز با حضور عباس نظری‌راد، مدیر کل ارتباطات معاونت قرآن و عترت و سید مهدی جعفری، مدیر روابط عمومی در این معاونت برگزار شد.

عباس نظری‌راد در ابتدای این نشست با ابراز امیدواری به نشستی صمیمی با خبرنگاران در حوزه نمایشگاه قرآن کریم و نوع تعاملات معاونت قرآن و عترت با اصحاب رسانه گفت: این نشست با هدف ارتباط و تعامل بیشتر با جامعه خبری برگزار شده است چرا که بر این باور هستیم در این همکاری اجرای برنامه ها با معاونت و انعکاس اخبار آن با شماست.

وی با بیان اینکه شما به عنوان رسانه تاثیرگذار نه تنها منعکس‌کننده اخبار بلکه منتقد، تحلیل‌گر و تقویت‌بخش برنامه‌های قرآنی می‌توانید باشید، خاطرنشان کرد: در این راستا وجود مأموریت‌های مضاعفی، رسالت ما را سنگین‌تر می‌کند.

نظری‌راد با بیان اینکه در آستانه شروع برگزاری نمایشگاه قرآن هستیم، اظهار کرد: در این‌باره سه حساسیت زمانی وجود دارد اول اینکه بیست و پنجمین سالگرد برگزاری نمایشگاه قرآن در خردادماه است.

مدیر کل ارتباطات و هماهنگی امور استان‌های معاونت قرآن و عترت با بیان اینکه نمایشگاه سال آینده در آخرین سال ریاست‌جمهوری آقای روحانی برگزار می‌شود، تصریح کرد: همچنین اولین نمایشگاهی است که در دوران تصدی‌گری آقای صالحی امیری به عنوان وزیر ارشاد برگزار خواهد شد از این رو انتظارات مردم از نمایشگاه قرآن بیشتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های قرآنی معاونت از سال 72 با برگزاری اولین نمایشگاه قرآن در کانون پرورش فکری شروع شد، ادامه داد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش فعالیت‌های قرآنی در سراسر کشور نمایشگاه قرآن را علاوه بر تهران در استان‌ها نیز برگزار کردیم.

نظری‌راد با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی در خارج از کشور افزود: در ادامه راه فعالیت‌های قرآنی از قالب نمایشگاه خارج شد و در حوزه‌های مختلف تخصصی در سراسر کشور با عناوین مختلف برگزار شد.

مدیر کل ارتباطات معاونت قرآن و عترت با بیان اینکه فعالیت‌های قرآنی با روند رو به رشدی همراه است، گفت: هرچند در طول سال‌ها فعالیت در این حوزه فراز و نشیب‌هایی داشتیم ولی بررسی نقاط قوت و ضعف خود را همواره در دستور کار خود قرار دادیم.

وی با تأکید بر لزوم توجه به اقتصاد دینی خاطرنشان کرد: در هر نمایشگاه بیش از 2 میلیون بازدیدکننده وجود دارد که اگر تبلیغات مناسب و نوآوری همراه آن شود به موقعیت‌های برتر دست خواهیم یافت.

نظری‌راد با بیان اینکه شما اصحاب رسانه در ارتباط مستمر با نمایشگاه، مخاطب و همچنین معاونت قرآن و عترت هستید، اظهار کرد: بنابراین لازم است تمامی ابعاد این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

سیدمهدی جعفری، مدیر روابط عمومی معاونت قرآن و عترت در ادامه این نشست با اشاره به برگزاری ربع قرآن نمایشگاه قرآن در سال آینده تصریح کرد: با توجه به اینکه 700 رسانه مکتوب و الکترونیکی مجوز فعالیت از معاونت مطبوعاتی گرفته‌اند ولی فقط 15 رسانه تخصصی دینی و قرآنی در این حوزه فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: عدم محتوا، جذابیت و تبلیغات در مجموعه‌های دولتی یکی از بزرگترین دلایل کمرنگ بودن این رسانه‌ها در فضای مطبوعات کشور است.

جعفری با بیان اینکه درصدد بررسی وضعیت معاونت قرآن و عترت در خصوص تزریق نگاه رسانه‌ای هستیم، اظهار کرد: به دنبال نقد و بررسی و ارایه پیشنهادات و تبادل نظر بین معاونت ارتباطات و اصحاب رسانه هستیم.

شایان ذکر است، در ادامه این نشست هر کدام از خبرنگارها به ارائه پیشنهادات و انتقادات در حوزه معاونت قرآن و عترت و روند برگزاری نمایشگاه قرآن پرداختند.

 

کد خبر 597594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha