به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، نویسنده کتاب درباره محتوای کتاب میگوید: این کتاب، روزنگاشت و خاطرات تنهایی، شرح وقایع و بیان دردها، گلایهها و دغدغههای فکری، معرفتی، عاطفی، اخلاقی، فرهنگی و حتی سیاسی فردی انس گرفته با خلوت و عزلت است که طبیعتا و تا حدودی متفاوت از اکثر روزنگاشتهای مربوط به دید و بازدیدها، ملاقاتها و دیدارهای رسمی است.
وی در ادامه با اشاره به تجمیع تضادها در این کتاب میافزاید: «فریادهای خاموش» به طور عمده شرح وقایعی است که در حین و در فرآیند خلوت گزینی جلوتگرا بر راوی و با راوی رخ دادهاست. وقایعی تلخ و شیرین. گاه میشد که دلم میگرفت و دل گرفتهای را در قالب نوشتهای، دعایی یا گلایهای تسکین میدادم. گاه دلم انبساط پیدا میکرد و روی کاغذ تجلی مینمود.
افروغ ، کتاب را متفاوت با آنچه برای سایرین اتفاق میافتد، میداند و آن را دارای نگاهی خاص ارزیابی کرده و تصریح میکند: آنچه بر راوی گذشته است مربوط به تماسها، دعوتها و درخواستهاست و آنچه با راوی اتفاق افتادهاست، مربط به نحوه و محتوای پاسخها و شرح دغدغهها و دردهایی است که به صور مختلف اعم از تاملی قرآنی، نوشتهای فلسفی، بیانی عاطفی و مناجاتی با خدای سبحان و مبدا و آرامش درونی، مطالعه متنی فلسفی یا ادبی، اشارهای به آرای اندیشمندان بزرگ، اظهار حالتی روحی و روانی، اشارتی به وقایع یومیه، نقدها و گلایهها، بیمها و نگرانیها و ... نموده و تجلی یافتهاست.
وی در پایان اظهار میدارد: امیدوارم این دفتر بتواند تسلیبخش دردها و آلام کسانی باشد که آنان نیز فارغ و گریزان از جنجالها، های و هویها، تظاهرها، و وانمودکردنهای انسانکش و اندیشهسوز، عادت به خلوت و گفتگو با خدای عزیز، دردآشنا و آرامشبخش و فهم و درک مسئولیتهای انسانی و اجتماعی خود دارند. کسانی کهبا نگارنده و راوی این سطور هم نوا و هم عقیدهاند نیک میدانند که تا خدا هست امید باید داشت و زندگی باید کرد. تا خدا هست باید شاد بود و لبخند زد.
نظر شما