به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زاهدان شب گذشته (7 دی) در جلسه شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخص های آموزشی و پرورشی استانهای محروم بیان داشت: اگر چه برای اجرای عدالت آموزشی خیلی کار شده اما هنوز جا برای کار کردن باقی مانده است.
وی با بیان اینکه جذب نیروهای بومی برای شغل معلمی، ثبات کادر علمی را در منطقه به دنبال داشته است، افزود: 9 هزار معلم زمانی در استان متقاضی نقل و انتقال بودند؛ 5 هزار معلم در داخل و 4 هزار به خارج از استان داوطلب نقل و انتقال بودند و شرایط مناسب آموزشی بر استان حاکم نبود.
امام جمعه زاهدان یادآور شد: پذیرش نیروهای بومی استان برای شغل معلمی گام موثر در راستای عدالت آموزشی در استان بود.
سلیمانی با بیان اینکه روحیه تعاون برای ساخت مدرسه در اقوام و طوایف وجود دارد، گفت: اقوام و طوایف در گذشته رویکرد مدرسه سازی نداشتند اما خوشبختانه اکنون این رویکرد در بین این قشر از جامعه استان شکل گرفته است.
وی شرط و شروط گذاشتن برای انتخاب معلم هم مذهب برای کلاسی که دانش آموزان آن همان مذهب را دارند خلاف تقریب مذاهب دانست و افزود: آموزش و پرورش تقویت روحیه تقریبی در بین دانش آموزان سرلوحه کار قرار دهد.
عضو مجلس خبرگان رهبری هشدار داد: اینکه کلاس درسی که دانش آموزان آن، همه اهل سنت یا بالعکس تشیع هستند معلمان آن کلاس درس هم؛ باید هم مذهب باشند، این نادانی است و خلاف تقریب مذاهب است.
نظر شما