احداث مجتمع‌های اقتصادی و خدماتی برای توانمندسازی مددجویان کمیته امداد زنجان

خبرگزاری شبستان:مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان زنجان گفت: احداث مجتمع‌های اقتصادی و خدماتی جزو برنامه‌هایی است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود و برای رسیدن به اهداف توانمندسازی اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان زنجان، هدایت صفری در جلسه شورای مدیران کمیته امداد استان در شهرستان ابهر اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی امداد در قالب مهارت‌های زندگی به ترویج سبک زندگی دینی و اسلامی و ارتقای سطح امید به زندگی اجرایی می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش نشاط و بالا بردن قدرت تاب‌آوری در گروه‌های همگن برای رسیدن به توانمندی خانواده‌ها از مهم‌ترین اهداف این نهاد در حوزه فرهنگسازی است، تصریح کرد: احداث مجتمع‌های اقتصادی و خدماتی جزو برنامه‌هایی است که با استفاده از ظرفیت‌های موجود و برای رسیدن به اهداف توانمندسازی اجرا می‌شود.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با تاکید بر اینکه ارائه خدمات حمایتی به مددجویان باید متناسب با شرایط مددجویان منطقه  و محله با رویکرد ابتکاری انجام شود نه انفعالی، افزود: در احداث مجتمع‌های اقتصادی صرفه و صلاح اقتصادی مددجویان از جمله نوع شغل، محل مورد نظر، تنوع طرح‌ها و متناسب بودن طرح‌ها با نیاز منطقه با مطالعه جامع و با تدبیر لحاظ شود.

 

صفری با تاکید بر استفاده از ظرفیت شهرستان‌ها و همچنین مراکز نیکوکاری به عنوان پیشخوان خدمات امداد، افزود: باید با برنامه ریزی مناسب و استفاده از چهره‌های با نفوذ و برجسته محله با شبکه‌سازی اصولی و منطقی نسبت به انجام امور فقرزدایی در محلات فعالیت کرد.

 

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های بالقوه فراوانی در محلات وجود دارد که باید با یک کار علمی و همه جانبه و استفاده از شبکه‌ها و مجامع و تشکل‌ها از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری شود، گفت: خوشبختانه ظرفیت شهرستان ابهر نیز در این بخش‌ها بالا بوده و در عملکرد استان وکارکرد آن نقش تعیین کننده‌ای میتواند داشته باشد.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با بیان اینکه باید با پیگیری مناسب کارها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود این شهرستان از جمله زکات و کارهای خیرخواهانه و نیکوکارانه مشکلات مددجویان مرتفع شود، گفت: در این راه بهره‌گیری از ظرفیت طرح‌هایی مانند صدقات، مراکز نیکوکاری، احسان دانش آموزی، اکرام و محسنین و.... بسیار مهم است.

 

صفری با تاکید بر داشتن یک مفاهمه مشترک نسبت به امر خدمت‌رسانی گفت: استفاده از ظرفیت ائمه جمعه، فرماندار، بخشدار و مسؤولان محلی در اجرای موفق طرح مفتاح الجنه تاثیر بسزایی  داشته و ثمرات فراوانی خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه در حوزه‌های مشارکت و اشتغال که از بخش‌های مهم کمیته امداد است با اعتماد سازی و ایجاد مشارکت همگانی پیشبرد امور بهتر خواهد شد، گفت: امروز باید در کمیته امداد مدیریت و نگاه درآمدی حاکم باشد نه مدیریت هزینه‌ای.

 

این مقام مسوول با اشاره به اهداف برگزاری جلسات مشترک با همکاران گفت: ارائه نکات تحلیلی و ارزیابی دراین جلسات اطلاع از کار یکدیگر، هم‌آوایی و همدلی و انسجام نسبت به تحقق تعهدات از مهم‌ترین اهداف کمیته امداد در این بخش است.

 

مدیر کل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه توسعه متوازن مستلزم کارکردن سیستمی و تبادل افکار و تعامل دو جانبه ممکن می‌شود، افزود: دراین راه تقسیم کار مناسب و مدیریت اصولی و هدفمند مشکلات با استفاده از ظرفیت تمامی مجموعه منجر به موفقیت خواهد شد.

 

صفری با بیان اینکه کار کمیته امداد کار مدیریتی و به صورت تیمی با روحیه جهادی است و نتیجه آن رفع مشکلات خانواده‌های نیازمند است، گفت:  در کار خیر و کمک به ایتام و محرومان منتی نیست، از همین رو باید از این فرصت‌های موجود برای ارائه بهترین نوع خدمت به خانواده‌ها بهره برد.

 

وی با تاکید برداشتن روحیه بسجی و هم ا‌فزایی در امور برای ارائه خدمات گفت:برنامه‌ریزی مناسب موجب داشتن شناخت کافی از کار و و تصمیم گیری و تصمیم سازی برای رفع فقر از خانواده خواهد شد.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با تاکید بر همگرایی در عمل، هم آوایی در اقدام و هم راستایی در اهداف تصریح کرد: با این نگاه و رویکرد رسیدن به اهداف توانمندسازی محقق خواهدشد

کد خبر 596745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha