به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، براتعلی حاتمی، امروز یکشنبه در نشست توانمندسازی اعضای کمیته های هدایت تحصیلی شهرستان ها بر نقش موثر مدیران آموزشگاه ها در هدایت تحصیلی دانش آموزان تأکید کرد و گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در سال تحصیلی جاری از میان 11 هزار و 360 دانشآموز پایه نهم، انتظار میرفت 55 درصد از دانشآموزان در رشتههای نظری، 25 درصد از این دانشآموزان در رشتههای کار و دانش و 20 درصد هم در رشتههای فنی و حرفهای ادامه تحصیل بدهند ولی متأسفانه این برنامه محقق نشد.
وی خاطرنشان کرد: برای موفقیت در برنامه ریزی هدایت تحصیلی نیاز به هم افزایی بیشتر بین مدیران، معلمان و والدین است و تمام عوامل دخیل باید مد نظر مشاوران قرار گیرد.
به گفته حاتمی نمی شود به اجبار دانش آموزان را به یک رشته خاص سوق داد، نظر خانواده، علاقه دانش آموز و از آن مهم تر نیاز کشور به داشتن متخصص در همه گرایش ها باید مد نظر قرار گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: اهدافی که در هدایت تحصیلی مد نظر است در قالب یک بخشنامه اجرایی نمی شود بلکه باید تلاش شود تا در دانش آموزان ایجاد انگیزه کرد.
حاتمی، به ممانعت برخی از مدیران مدارس در ارتباط با ثبت نام نکردن دانش آموزان در رشته علوم تجربی هم اشاره کرد و گفت: باید طرح هدایت تحصیلی به دور از هر گونه تنش در مدارس به اجرا درآید.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی ادامه داد: اهداف هدایت تحصیلی در رشته های فنی و حرفه ای می بایستی بیش از پیش مورد توجه باشد تا از ظرفیت بالای هنرستان ها استفاده بهینه کرد و در همین راستا باید رغبت دانش آموزان را برای ورود به این رشته ها افزایش داد.
نظر شما