به گزارش خبرنگار شبستان، مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان در مراسم تجلیل از ورزشکاران مدال آور و افتخارآفرین استان تهران در بازی های المپیک و پاراالمپیک 2016 گفت: آوردگاه المپیک که هر چهار سال یک بار برگزار می شود ،مهمترین صحنه رویارویی قهرمانان بزرگ کشور است. ما در خلال سال های مختلف مسابقات بین المللی، بازی های آسیایی و مسابقات قهرمانی داریم که در میان همه اینها قهرمانانی ظهور می کنند که بتوانند در مهمترین آوردگاه جهان نقش آفرینی کنند.
وی بیان کرد: کارنامه جمهوری اسلامی ایران در دوره های مختلف المپیک در برخی رشته ها بسیار روشن، درخشان و امیدوارکننده است و در تعدادی از رشته ها همراه با امید و نگاه به آینده می باشد که بتوانیم در المپیک های آینده موفق شویم.
سلطانی فر در ادامه اظهار کرد: ما برای بسیاری از رشته ها از اکنون در حال برنامه ریزی و تعیین تکلیف هستیم، بر همین اساس همانطور که ستاد 2020 در استان تهران تشکیل شده است ،این ستاد را ما نیز در وزارت ورزش و جوانان تشکیل دادیم و برنامه ریزی دقیقی را در این زمینه آغاز کردیم که در مناسبت های مهم از جمله بازی های کشورهای اسلامی، بازی های آسیایی داخل سالن، المپیک زمستانی و بازی های 2018 جاکارتا و 2020 ژاپن بتوانیم برنامه ریزی های لازم را داشته باشیم و موفقیت های خوبی را به دست بیاوریم.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: رهاورد کشورمان از شرکت در 16 دوره المپیک که از 1948 برگزار شده است ،تاکنون 18 دوره برگزار شده ما دو دوره را به دلیل مسایل سیاسی و مناقشاتی که از 1980 تا 1984 لس آنجلس داشتیم شرکت نکردیم و در 16 دوره که 8 دوره قبل از انقلاب و 8 دوره بعد از انقلاب بود شرکت کردیم.
وی در ادامه تصریح کرد: ماحصل تلاش های ورزشکاران ما در المپیک، کسب 18 مدال طلا، 21 نقره و 29 برنز بوده است. خوشبختانه از این جهت هم کارنامه جمهوری اسلامی ایران به نسبت قبل از انقلاب درخشان تر بوده است.
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه ورزشکاران سه مدالی هم داریم، گفت: محمد نصیری، هادی ساعی، رضازاده و کیانوش رستمی از جمله ورزشکاران سه مدالی کشورمان هستند.تمام این مدال ها مشخصا در 4 رشته وزنه برداری، تکواندو، کشتی و پرتاب دیسک کسب شده است.
سلطانی فر اظهار کرد: وقت آن رسیده که در رشته های پایه و پرمدالی مانند تیراندازی، شمشیربازی، دوومیدانی و قایقرانی مدال های المپیک را کسب کنیم. قابل تامل است که ما از 45 تیراندازی در هر دوره حتی یک مدال برنز تاکنون نتوانستیم به دست آوریم و از 36 مدال شمشیربازی تا آستانه طلا رفتیم ولی نتوانستیم رتبه ای را کسب کنیم و از 130 مدال برنز نیز موفقیتی کسب نکردیم.
وی اظهار کرد: زمان آن رسیده که بسیار اساسی تر، عمیق تر، دقیق تر، گسترده تر و با حساب و کتاب بیشتری برنامه ریزی کنیم و علاوه بر رشد و توسعه در بخش ورزش قهرمانی با توجه به استعدادهایی که داریم بتوانیم مدال طلا کسب کنیم.
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه ما در کشتی و وزنه برداری مهد قدرت دنیا هستیم، افزود: در المپیاد آینده با توجه به اینکه ما وضعیت مثبتی نسبت به کشورهای دیگر داریم این احتمال وجود دارد که در رشته های جدید هم بتوانیم کسب مدال کنیم.
وی تصریح کرد: تلاش ما این است که بتوانیم همه تسهیلات و امکانات را برای ورزشکاران فراهم کنیم.
نظر شما