کمیته امداد مسائل فرهنگی را در دستور کار داشته باشد/برنامه‌های کمیته امداد باید به صورت شفاف اطلاع‌رسانی شود

خبرگزاری شبستان: آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر گسترش مسائل فرهنگی گفت: باید کمیته امداد به این امر نیز اهتمام داشته باشد و بکوشد تا مسائل فرهنگی را در جامعه گسترش دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید پنجشنبه شب (2 دی) در دیدار با رئیس کمیته امداد امام خمینی طی سخنانی ابراز داشت: کمیته امداد باید در برنامه های خود همواره تلاش جدی داشته و در کارها شفاف سازی کند.

 

وی عنوان داشت: در گفته های خود به مردم بگویید که صدقاتی که گرفته می شود، کجا هزینه می شود و از سوی دیگر این صدقات خرج پرسنل نشده و به خارج از کشور نمی رود.

 

آیت الله مکارم شیرازی به سرمایه کمیته امداد اشاره کرد و گفت: سرمایه اصلی کمیته امداد اعتماد مردم است و باید اقدامات شما اطلاع رسانی شده و بیلان کاری آخر سال به صورت شفاف به مردم ارائه شود.

 

این مرجع تقلید گفت: باید حواشی ها را از بین ببرید چرا که برخی از مردم می خواهند که به کمیته امداد کمک کنند اما برخی از حواشی ها باعث می شود که این کمک ها صورت نگیرد.

 

وی گفت: باید فرهنگ امداد در جامعه ایجاد و نهادینه شود چرا که اثر بخش بوده و موجب توسعه روز افزون در کارها و برنامه ها می شود.

 

آیت الله مکارم شیرازی گفت: با مددجویان کمیته امداد نباید به گونه ای رفتار شود که آنها تحقیر شوند، بلکه باید کرامت آنها حفظ شده و مورد تکریم واقع شوند.

 

این مرجع تقلید با تاکید بر گسترش مسائل فرهنگی گفت: باید کمیته امداد به این امر نیز اهتمام داشته باشد و بکوشد تا مسائل فرهنگی را در جامعه گسترش دهد.

 

وی گفت: کمیته امداد باید در کمک ها اولویت ها را مد نظر داشته باشد و در راستای توانمند سازی و خودکفایی مددجویان گام بردارید.

 

این مرجع تقلید به اهمیت استفاده از فضای مجازی اشاره کرد و گفت: باید از این ظرفیت استفاده و پیام های گسترده ای از این طریق در خصوص اهمیت صدقه دادن به کل جامعه ارائه شود، این پیام ها اثر بخش بوده و روی افکار عمومی تاثیر می گذارد.

 

آیت الله مکارم شیرازی گفت: دولت باید به کمیته امداد کمک کند و دولت با کمک خود به کمیته امداد در حقیقت برای کشور و پروژه هایی که دارد صدقه دهد و با این اقدام قضا و بلا را از کشور دور کند.

کد خبر 596047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha