به گزارش خبرنگار کتاب شبستان، یک جریان یا خط فکری همواره ممکن است دچار آفت گردد و هرقدر این این خط فکری ابعاد گسترده تری داشته باشد باید نسبت به آفات آن نیز توجه و حساسیت بیشتری نشان داد. علما و اندیشمندان اسلامی علاوه بر معرفی خط اصیل اسلامی ، همواره در اندیشه ی آفت زدایی از آن بوده اند که در این میان و در بین متفکرین عصر حاضر می توان از علامه شهید «مطهری» به عنوان یک اسلام شناس برجسته که همواره به دنبال انجام این وظیفه بوده است نام برد.
کتاب پیش رو نیز که به همت « حجت الاسلام حميد کمالي اردکاني» تالیف شده در واقع دربردارنده ی مجموعه ای از توصیه ها و هشدارهای استاد مطهری با موضوع اجتماعی است که از آثار ایشان استخراج شده و در قالب کتاب حاضر فراهم آمده است.
برخی از عناوین و موضوعاتی که در این اثر به آن ها پرداخته شده است عبارت اند از:
«خطرناک ترین دشمنان» ، «عاطفه های بجا و نابجا» ، «تاثیر عدالت اجتماعی در افکار و عقاید» ، «بخت و شانس از دیدگاه دین و عقل» ، «راه اخلاص و عمل» ، «تقلید کورکورانه» ، «بزرگترین کشف بشری» ، «رشد بشری» و....
در قسمتی از کتاب حاضر می خوانیم:
«ما وقتی که به ادبیات خودمان مراجعه می کنیم و آثار ادبی و اندیشه های شعرای عالیقدر خودمان را می بینیم ، می بینیم که ان ها در عین این که حقایق شناس بوده اند و به حکمت هایی پی برده اند و افکار لطیفی داشته اند در عین حال ترشحاتی از فکر و مغز این ها پیدا شده که باعث تعجب است ؛ مثلا می بینیم به مسئله ی بخت و شانس اهمیت فراوان داده اند.....»
گفتنی است کتاب حاضر را انتشارات «بهار دل ها» در قطع رقعی و شمارگان 3هزار نسخه چاپ کرده و به بازار کتاب فرستاده است.
نظر شما