دولت یازدهم توییتر را فیلتر نکرد/لزوم شناسنامه دار شدن کانال‌های دارای بیش از ۵۰۰۰ دنبال شونده

خبرگزاری شبستان:وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به فیلترینگ توییتر گفت: دولت یازدهم توییتر را فیلتر نکرده است. تلاش می‌کنیم به فضای آزاد اطلاعات احترام بگذاریم،

به گزارش خبرنگار شبستان،محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم هم‌اندیشی صمیمانه اعضای هیات دولت و نخبگان جوان سراسر کشور واعظی با اشاره به اختصاص بخشی از درآمد حاصل از استفاده مردم از شبکه‌های مجازی به وزارت ورزش و جوانان گفت: درآمد حاصل از این وزارتخانه به جیب من و وزارت ارتباطات نمی‌رود، بلکه مانند مالیات در خزانه دولت جمع‌آوری می‌شود و دولت به صورت قطره‌چکانی به ما نیز بودجه می‌دهد، بنابراین در اختصاص بودجه به وزارت ورزش و جوانان به کمک سلطانی‌فر خواهم آمد و از اقدامات آنان در دولت دفاع می‌کنم تا بودجه این وزارتخانه را افزایش دهم و این تنها کاری است که من می‌توانم در حوزه بودجه برای جوانان انجام دهم.

 

وی بیان کرد: جوانان در سراسر کشور از نظر تولید محتوا به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کردند به طوری که یک جوان در کردستان نرم‌افزاری ساخته که در 77 کشور دنیا مورد استفاده و دانلود قرار گرفته است.

 

وی با بیان اینکه برای فیلترینگ هوشمند برنامه داریم افزود: برنامه‌هایی نیز در زمینه استفاده از ظرفیت‌های اینترنت داریم. از سوی دیگر سایت‌های غیر اخلاقی و ضد دین باید فیلتر شود.

 

واعظی با بیان اینکه دولت اشتغال جوانان و معیشت طبقه متوسط را در اولویت قرار داده است گفت: امیدواریم به جای آنکه اینترنت را رایگان کنیم در جهت بهبود معیشت جوانان تلاش کنیم تا آنها به راحتی بتوانند از

خدمات اینترنتی بهره ببرند.

 

واعظی با بیان اینکه قصد راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را داریم گفت: این شبکه شامل موارد مختلفی مانند اپلیکیشن و برنامه‌های ایرانی می‌شود و ما آن را در اختیار مردم قرار می‌دهیم. رفع تهدیدات در حوزه فضای مجازی یکی از دغدغه‌های اصلی ماست.

 

وی با اشاره به  فیلترینگ توییتر خاطر نشان کرد: دولت یازدهم توییتر را فیلتر نکرده است. تلاش می‌کنیم به فضای آزاد اطلاعات احترام بگذاریم، لذا به دنبال فرهنگ سازی هستیم. مکانیزم شورای تعیین مصادیق جرایم رایانه‌ای پیچیده است. البته علاقه نداریم که مردم برای دسترسی به سایت‌ها از فیلترشکن استفاده کنند. ضمن این‌که قصد ایجاد محدودیت برای استفاده مردم از اینترنت بین المللی را نیز نداریم.

 

 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:درباره لزوم شناسنامه دار شدن کانال‌های دارای بیش از ۵۰۰۰ دنبال شونده گفت: این کار به معنای اعمال محدودیت برای کاربران نیست بلکه معتقدیم که باید گرداننده کانال شناسنامه‌ای برای آن بسازد تا در صورتی که آبروی کسی در کانالی ریخته شده شناسنامه کانال مشخص باشد.

 

واعظی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰۰ شهر به اینترنت ۳G دسترسی دارند اظهار کرد: ۱۰ برابر سرعت نسل قبل اینترنت است. حدود ۳۰۰ شهر نیز اینترنت ۴G دارند که سرعت آن ۱۰ برابر ۳G است.  

 

وی با اشاره به نحوه هزینه درآمد وزارت ارتباطات تصریح کرد: درآمد این وزارتخانه مانند سایر وزارتخانه‌ها به خزانه دولت واریز می‌شود و به ما قطره چکانی بودجه می‌دهند. من باید در دولت از افزایش بودجه جوانان دفاع کنم و این کار را انجام خواهم داد.

 

واعظی در پاسخ به سوال یکی از جوانان مبنی‌بر اینکه چرا شرکت پست در کشور ما به صورت انحصاری فعالیت می‌کند و خدمات ضعیفی به سایت‌های فروش اینترنتی و کسب‌وکارهای اینترنتی ارائه می‌دهد، گفت: ما هم اعتقاد داریم هر فعالیتی که در کشور انحصاری شود، رشد نمی‌کند و برای رشد و فعالیت بهتر باید در بخش‌خصوصی نیز رقیبی وجود داشته باشد، بر همین اساس در آینده‌ای نزدیک 2 مجوز فعالیت در زمینه پست به بخش‌خصوصی اعطا می‌شود تا تمام فعالیت‌های الکترونیکی موردنیاز مشاغل و کسب‌وکارهای اینترنتی ساده‌تر انجام شود و افراد براساس میزان تعرفه‌های موردنظر خود به شرکت‌ها مراجعه کنند.

 

وی با اشاره به حمایت از کسب‌وکارهای الکترونیکی تصریح کرد: خوشبختانه در عصر حاضر تعداد مشاغل و کسب‌وکارهای الکترونیکی رو به افزایش است و قوانین موردنیاز در این زمینه براساس نیازهای روزمره طراحی و تدوین و مصوب می‌شود.

 

.

 

 

کد خبر 595417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha