به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام سید محمود مرویان حسینی عصر امروز (24 مرداد) در جلسه کمیته فرهنگی و تبلیغاتی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان به ضرورت شناسایی صنوفی که در معرض خطر قاچاق قرار دارند توسط اداره بازرگانی تاکید کرد و گفت: پس از شناسایی این اصناف سازمان تبلیغات نیز میتواند برای آنها جلساتی را در مساجد برگزار کند.
وی با بیان اینکه حساسسازی جامعه، اطلاع رسانی و آگاهیبخشی و فرهنگ سازی از جمله کارهایی است که برای مقابله با قاچاق میتوان انجام داد، افزود: مبحث بعدی که میتواند در کنترل قاچاق موثر باشد اعتقاد به حرام ،حلال و ایمان است چرا که به فتوای همه علما کالاهای قاچاق حرام است و در ایجاد فرهنگ حلال برخی کشورها از ما پیشی گرفتهاند.
وی افزود: یکی دیگر از کارهایی که میشود در مقابله با قاچاق انجام داد بحثهای پژوهشی است به عنوان نمونه در این زمینه کتابخانههای شبستان ما در حوزه مساجد وجود دارد که میشود این کتابها را مرتبط با قاچاق کالا و به صورت جیبی تولید کرد همچنین میتوان پایان نامهها را در این زمینه سوق داد.
محمد غفاری، معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی نیز درادامه گفت: پیامدهای قاچاق کالا سه حوزه سلامت، اقتصاد و فرهنگ را تهدید می کند که تاثیرپذیرترین حوزه بخش فرهنگی است.
وی افزود: قاچاق کالا چه آنهایی که به لحاظ شرعی حرام است و چه کالاهایی که به لحاظ قانونی ورودشان ممنوع است به عنوان ابزاری از جنگ نرم است و باعث می شود فرهنگ جامعه دچار آسیب جدی و اساسی شود.
غفاری با تاکید بر اینکه فعالیت در حوزه فرهنگی بیشترین تاثیر را در مقابله با قاچاق کالا دارد، گفت: برای مقابله با تاثیرات قاچاق در این حوزه تمامی افراد جامعه و همچنین دستگاه های اجرایی و نهادهای فرهنگی مسئول هستند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی پرداختن به راهکارهای فرهنگی و برنامه ریزی در این زمینه را اولین راه مبارزه با قاچاق کالا نام برد و اذعان داشت: راهکارهای قانونی و اطلاعاتی از دیگر راه های مبارزه با این پدیده است که در جایگاه خود از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
غفاری از نمایندگان اداره کل آموزش و پرورش استان حاضر در جلسه خواست تا با معرفی مربیان مهارت های زندگی سراسر استان، برای آنان دوره آموزشی یک روزه با حضور کارشناسان مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شود.
پایان پیام/
نظر شما