هیچ پروژه ای در کهگیلویه و بویراحمد نباید بلاتکلیف باشد

خبرگزاری شبستان: معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، به پروژه های در دست اجرای این استان اشاره و تاکید کرد: بیش از ۵۰ درصد اعتبارات امسال تخصیص یافته و همه طرح ها و پروژه ها باید فعال بوده و پروژه ای بلاتکلیف در استان نباید وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، پژمان نیک اقبالی، معاون هماهنگی عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد امروز ( 29 آذر ) در نشست شورای فنی در زمینه پروژه های در دست اجرای استان، گفت: بیش از 50 درصد اعتبارات امسال تخصیص یافته و همه طرح ها و پروژه ها باید فعال باشند و پروژه ای بلاتکلیف در استان نباید وجود داشته باشد.

 

نیک اقبالی، یادآور شد: برای همه پروژه های ملی نیز اعتبار پیش بینی شده و تخصیص یافته به خصوص پروژه هائی که در سفر رئیس جمهوری برای آنها اعتبار خوبی در نظر گرفته شده و این پروژه ها باید فعال باشند.

 

وی با بیان اینکه همه پروژه ها برنامه زمان بندی شده برای اجرا دارند، خاطرنشان کرد: پیمانکاران موظف به تکمیل و تحویل پروژه براساس این برنامه خواهند بود.

 

این مسئول عمرانی، تاکید کرد: دستگاه های اجرائی استان که برای دهه فجر امسال طرح و یا پروژه ای برای افتتاح و یا کلنگ زنی دارند، لیستی از طرف معاونت امور عمرانی برای آنها ارسال می شود تا مشخصات کامل پروژه ها را ارائه دهند.

 

نیک اقبالی، رویکرد شورای فنی را نظارت و اصلاح امور دانست و تصریح کرد: این شورا به دنبال مسائل عمده و کلان فنی و نه مچ گیری است.

 

وی با بیان اینکه شورای فنی هرجایی ضوابط و مقررات رعایت نشود به شدت پیگیری و برخورد خواهد کرد، اظهار داشت: این شورا تلاش می کند تا بار علمی، ایمنی و مهندسی در ساختارهای عمرانی، فنی و زیر ساخت ها را بهبود بخشد.

 

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، ادامه داد: گزارش بازرسی های میدانی از ساختمان های در دست اجرا و تکمیل شده در استان نشان از آن دارد که ضوابط فنی آسانسورها از همه لحاظ به خوبی رعایت نشده و این موضوع به اندازه ای مهم بوده که تاکنون دو جلسه شورای فنی استان به این مسئله پرداخته است.

 

وی یادآور شد: حوزه معاونت عمرانی استانداری، شهرداری ها، نظام مهندسی ساختمان، اداره استاندارد، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت استان از ابتدای صدور مجوز و پروانه ساختمان تا زمان پایان کار موضوع آسانسور را به لحاظ طراحی محل، ابعاد، قطعات و ابزار، ایمنی و استاندارد بودن مورد توجه جدی قرار داده و برای این مهم ناظر ویژه ای اختصاص دهند


نیک اقبالی، در رابطه با در نظر گرفتن طول طبقات، نقشه معماری، لزوم تعداد آسانسور، ابعاد و ظرفیت و دسترسی آسان معلولین به آسانسور در ساخت و سازها، تاکید کرد و گفت: در خصوص آسانسورها 74 مورد دستورالعمل و ضوابطه وجود دارد که باید به دقت مورد توجه و قرار گرفته و اجرائی شوند.

کد خبر 595237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha