سازمان تماشای مناسب سینمای انقلاب نداریم/ بلیت یک میلیونی «هنگامه» در جشنواره عمار

خبرگزاری شبستان: وحید جلیلی در نشست خبری از تجلیل ابوالقاسم طالبی، فاطمه دباغ و شهید خزایی، خبرنگار صدا و سیما که در سوریه به شهادت رسید، خبر داد.

به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، اولین نشست خبری هفتمین جشنواره فیلم مردمی عمار صبح امروز با حضور «وحید جلیلی» مسئول شورای سیاست‌گذاری، «نادر طالب زاده» دبیر جشنواره و سیدرسول منفرد دبیر اجرایی برگزار شد.

 

تجلیل از ابوالقاسم طالبی و شهید خزایی

وحید جلیلی در این نشست خبری با اشاره به بخش تجلیل در این دوره جشنواره عمار، از تجلیل ابوالقاسم طالبی، فاطمه دباغ و شهید خزایی، خبرنگار صدا و سیما که در سوریه به شهادت رسید، خبر داد و گفت: همچنین مجموعه زنان انقلابی که در طول نهضت امام (ره) در حوزه‌های مختلف نقش‌آفرینی کردند، تجلیل خواهد شد که خانم فاطمه دباغ از این جمله هستند که ای کاش در زمان حیاتشان این اتفاق می‌افتاد.

 

سازمان تماشای مناسب سینمای انقلاب نداریم

وی درباره سازمان تماشا و با تاکید بر اینکه سازمان تماشای مناسب سینمای انقلاب را نداریم و از آن بهره نمی‌بریم، توضیح داد: سازمان تولید، امروز چالش ما در سینمای ایران نیست بلکه سازمان تماشا مدنظر است. در این راستا جریانات سیاسی و فرهنگی خاص توانسته‌ اند با حمایت‌های بی‌ شائبه قدرت‌های بزرگ به سازمان تماشای خوبی برسند و ورود ماهواره نیز لطماتی به فروش سینمای ایران وارد آورده است. 

 

جلیلی با بیان اینکه امسال از بهترین سال‌های سینمای انقلاب از جهت تولید بوده که فیلم‌ های متعددی تولید شده اند، گفت: نمونه این فیلم ها، «یتیم‌ خانه ایران»‌، «سیانور» و «ایستاده در غبار» هستند. گاهی برای تولید یکی از این فیلم‌ها باید سال‌ها انتظار کشید اما امسال این اتفاق افتاد. با این حال اگر نگاهی به فروش آنها کنیم متوجه می‌ شویم که در سازمان تماشا دچار چالش جدی هستیم. اگر آقای ابوالقاسم طالبی یک فیلم ۱۰ دقیقه‌ای با مضمون ضدانقلابی می‌ ساخت صدها تریبون نمازجمعه و ... علیه او موضع می‌گرفتند، اما جای تأسف است که بعد از دنبال کردن استراتژی تهدید‌محور به جایی می‌ رسیم که آثار پرفروش سینما، یک دهم «یتیم‌ خانه ایران» نیستند و قابلیت آن را ندارند اما به دلیل برخورداری از سازمان تماشای مناسب به فروش خوب می‌ رسند. 

 

وی با بیان اینکه جشنواره مردمی فیلم عمار جایی برای بازسازی سازمان تماشای جمهوری اسلامی است، تصریح کرد: در سازمان تماشا یک سخت‌ افزار و یک نرم‌ افزار داریم؛ تریبون‌ های نمازجمعه می‌ توانند در این بخش به ما کمک کنند که متاسفانه غافل هستند. اگر شبکه‌ های مختلف، مساجد و تریبون‌های نمازجمعه کمک کنند و فرصت‌محور به این موضوع نگاه شود با تحول بزرگی مواجه خواهیم شد.

 

طالب زاده: برای آثاری چون «یتیم خانه ایران» جوسازی کنیم

«نادر طالب زاده» دبیر جشنواره نیز در سخنانی کوتاه، جشنواره عمار را محلی برای تربیت نیروهای انقلابی که انقلاب اسلامی را در جهان معرفی و از درون نقد کنند، دانست و گفت: فکر می کردم برای ساخت پایان جنگ باید از بازیگران آمریکایی و دیالوگ‌های منحصر به فرد و درست استفاده شود و حالا در فیلم «یتیم‌ خانه ایران» از این بازیگران به درستی در نقش خودشان استفاده شده است.

 

وی تاکید کرد: ما باید برای اینگونه آثار جوسازی کنیم. حقوق ایران بی‌ ارزش نیست و متوجه نمی شوم چطور فیلمسازان ما می توانند تا این اندازه منفعل باشند.

 

خرید بلیت یک میلیونی برای فیلم «هنگامه»

سیدرسول منفرد، دبیر اجرایی جشنواره عمار در سخنانی با اشاره به اکران مردمی فیلم «هنگامه» اولین فیلم با موضوع شهدای مدافع حرم و بلیت فروشی اختیاری آن، در این باره توضیح داد: بلیت فروشی اختیاری به این معنی است که مردم فیلم را می دیدند و پس از آن هر چقدر که دوست داشتند برای بلیت آن پرداخت می کردند که در این میان بلیت ۱۵۰ و ۲۰۰ هزار توامنی و حتی یک میلیون تومانی نیز پرداخت شد. این فیلم ۱۸۰ هزار مخاطب داشت که در ۷۰۰ اکران مردمی این رقم به دست آمد و به فروش ۷۰ میلیونی نیز دست یافت.

 

وی درباره مشارکت جشنواره عمار و مقاومت بیان کرد: طی همکاری جشنواره مقاومت و جشنواره مردمی فیلم عمار ۶ فیلم با موضوع مدافعان حرم در سراسر کشور به نمایش عمومی درآمد. 

 

منفرد گفت: فراخوان جشنواره شهریور ماه امسال منتشر شد و تا یک الی دو هفته گذشته نیز پذیرای آثاری بود که به دبیرخانه ارسال می‌شدند در مجموع ۲۹۶۰ اثر به دبیرخانه رسید که نسبت به سال گذشته با افزایش ۵۰۰ اثری به لحاظ کمیت مواجه بود، در بخش فیلم ۱۳۰۰ اثر، در بخش مستند ۶۱۰ فیلم، ۲۲۰ نماهنگ، ۲۷۰ فیلم داستانی، ۱۶۴ پویانمایی و انیمیشن و ۴۷  اثر در بخش برنامه تلویزیونی به دبیرخانه ارسال شد.

 

کد خبر 594940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha