به گزارش خبرگزاری شبستان، علیرضا کریمی صارمی، عکاس خبری در نشست تخصصی بررسی عکاسی قرآنی در مطبوعات که شب گذشته در غرفه معاونت مطبوعاتی نمایشگاه قرآنکریم برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: در عکاسی دنیای مدرن، نیازمند تحقیق و پژوهش هستیم و نمیتوان بیهدف به سراغ سوژهها بهویژه سوژههای دینی و قرآنی رفت.
وی با بیان اینکه هرکدام از غرفههای نمایشگاه قرآن خود یک رسانه تصویری هستند، تصریح کرد: گاه برخی از عکاسان به نوعی از سوژههای قرآنی عکاسی میکنند که شأن قرآن پایین میآید. روز گذشته نمایشگاه قرآنی در یکی از پارکها برگزار شده بود که عکسها به صورت لمینیت و با ساختاری نامتناسب در معرض دید بازدیدکنندگان بود، اینگونه اقدامات نه تنها باعث جذب مردم نمیشود بلکه آنها را سرخورده هم میکنند.
به گفته کریمی صارمی، باید مفاهیم قرآنی با زبان عکس به درستی به نسل جوان منتقل شده تا هم تاثیرگذار باشد و هم جوانان را جذب خواندن آیاتی از قرآنکریم کند.
وی در پایان عنوان کرد: یک هنرمند در همه رشتهها، باید سه ویژگی کرامت، شرافت و صداقت داشته باشد تا بتواند رسالت و تعهد خود را به خوبی انجام دهد.
در ادامه این نشست علیرضا شاهرخینژاد، عکاس خبری گفت: متاسفانه در سالهای اخیر وقتی به عکاس میگوییم که درباره فلان موضوع دینی عکاسی کند، تنها یاد گرفته است که عکسهای کلیشهای انسان و تسبیح و یا سجاده نماز بگیرد. این در حالی است که اینها پاشنه آشیل عکاسی است و عکاس باید بتواند که نگاههای متفاوتی نسبت به یک سوژه داشته و بتواند از یک سوژه صدها عکس متنوع و متفاوت بگیرد.
شاهرخینژاد اظهار داشت: عکس ماندگار دینی و قرآنی برگرفته از صاحب اثر است و همواره بخشی از عکسهای قرآنی خوب، نشأت گرفته از اعتقادات عکاس است.
پایان پیام/
نظر شما