رضا حسینی، کارگردان حقایق شیفت شب، وقایع شیفت روز به خبرنگار شبستان گفت: این نمایش ویژه قشر نوجوان تولید شده است و به بررسی دو عنصر لطافت و خشونت می پردازد.
وی افزود: امروزه آسیب های اجتماعی گریبانگیر قشر نوجوانان است و این نمایش جامعه هدف را از ناهنجاری ها، مشکلات و نابسامانی های روز آگاه می کند.
وی با بیان اینکه هنرمندان تئاتر نیازمند حمایت های مالی است، تصریح کرد: متاسفانه شرایط بد اقتصادی جامعه بر جشنواره ها از جمله جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تاثیر منفی گذاشته است و هنرمندان ناچار به پذیرش این وضعیت اقتصادی هستند.
کارگردان حقایق شیفت شب، وقایع شیفت اظهار داشت: یکی از نقدهایی که برجشنواره تئاتر کودک و نوجوان وارد است عدم تناسب سالن های نمایشی با اجرای گروه است و بسیاری از گروه های نمایشی مجبور به تغییر و تعویض دکور می شوند.
حسینی خاطرنشان کرد: با توجه به ناهنجاریهای اجتماعی که بازتاب آن ممکن است در فضاهای آموزشی خود را نشان دهد، از آنجا که بازتاب این ناهنجاریها را در جوان و نوجوان بسیار است و سبب بزه میشود، بر آن شدیم که در این نمایش روش مقابله با این ناهنجاریها را نشان دهیم.
وی با بیان اینکه تفاوتی بین پارامترهای تئاتر بزرگسال، خردسال و کودک وجود ندارد، گفت: تئاتر برای هر قشری از جامعه باید متناسب با ساختار ذهنی آنان تولید شود و بنابراین تفاوتی بین پارامترهای تئاتر بزرگسال، خردسال و کودک وجود ندارد چرا که هر کدام با ابزار خاص خود به اجرای نمایش می پردازند.
وی افزود: در این دوره از جشنواره نور پردازی، وضعیت سالن و امکانات صحنه ای مناسب اجرای گروه های نمایشی نبود و باید عوامل اجرایی در سال های آتی مشکلات فنی را بررسی و حل کنند.
وی شکست تئاتر را زمانی دانست که ارتباط مخاطب با صحنه نمایش قطع شود و ابراز کرد: تمام تلاش بنده در این نمایش این است که شاخصهایی خوبی در مقابل دیدگان مخاطب قرار گیرد.
نظر شما