توهم نفتی تمام شد/ توانایی‌های کشور برای اجرای اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌ها است

خبرگزاری شبستان: رئیس دبیرخانه شورای مرکزی گردشگری و سرمایه گذاری کشور با بیان اینکه توهم نفت تمام شد، گفت: اقتصاد مقاومتی را در پایتخت نمی‌توان اجرایی کرد بلکه توانایی‌ها و پتانسیل‌های کشور در شهرستان‌ها است و باید استفاده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، مرتضی طالع، رئیس دبیرخانه شورای مرکزی گردشگری و سرمایه گذاری کشور ظهر امروز(25آذر) در نخستین کنفرانس سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار که در سالن فارابی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه‌سرا برگزار شد، اظهار داشت: این همایش حرکتی برای سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی برای آن است.

 

وی با بیان اینکه صومعه‌سرایی‌ها درامر سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار جدی نیستند، سرمایه‌گذار هم به این شهرستان نمی‌آید، افزود: اگر مردمان این شهرستان در این موضوع جدی بودند اکنون سالن کنفرانس اینگونه خلوت نبود.

 

رئیس دبیرخانه شورای مرکزی گردشگری و سرمایه گذاری کشور گفت: هنگ کنگ، سنگاپور، استرالیا، آمریکا، نیوزلند، انگلستان، ایرلند، لوگزامبوگ، سوئیس و کانادا 10 کشور برتر برای جذب سرمایه‌گذاری هستند.

 

طالع با بیان اینکه در گذشته پدران بی‌سواد ما تولید چایی را به 74 هزارتن و تولید برنج را به 1200 تن رسانیده بودند، تصریح کرد: اما امروزه با توجه به سواد بالای افراد تولید چای به 14 هزار تن و تولید برنج به 800 هزار تن کاهش یافته است.

 

گیلان دومین استان فقیر و سومین استان تحت پوشش کمیته امداد در سطح کشور 

وی با  اشاره به اینکه گیلان دومین استان فقیر و سومین استان تحت پوشش کمیته امداد در سطح کشور است، خاطرنشان کرد: ایران رتبه 150 در جذب سرمایه‌گذاری را دارا است.

 

رئیس دبیرخانه شورای مرکزی گردشگری و سرمایه گذاری کشور با اشاره به اینکه اجداد ما با نفت و سواد مملکت را آباد نکردند بلکه با خرد خود مملکت را آباد و به دست ما سپردند، اظهار داشت: برای دستیابی به توسعه سرمایه‌گذاری پایدار، شناخت، شراکت و شتاب از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

وی با تاکید بر اینکه «توهم نفتی تمام شد»، تصریح کرد: روزی هر بشکه نفت 150 دلار فروخته می‌شد ولی امروزه به 48 دلار هم نمی‌رسد و از زمان مظفرالدین شاه طلای سیاه ما، برای غرب طلا و برای ما سیاهی به ارمغان داشت.

 

طالع با بیان اینکه صومعه‌سرا مرکز تولید ابریشم بود اما امروزه چه میزان ابریشم در این شهرستان تولید می‌شود؟، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذار در این شهرستان سرمایه‌گذاری کند اما اگر این بلا بر سرش آمد چه باید کرد.

 

طالع با تاکید براینکه باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری را بشناسیم، افزود: برای سرمایه‌گذاری نباید سرمایه‌های میلیاردی تعریف کرد بلکه باید رو به سوی سرمایه‌گذاری‌های خرد و خانگی پیش رفت.

 

وی با بیان اینکه از 700 واحد شهرک صنعتی رشت 600 شهرک تعطیل است، گفت: با بی‌برنامگی هم از صنعت و هم از کشاورزی افتاده‌ایم.

 

رئیس دبیرخانه شورای مرکزی گردشگری و سرمایه گذاری کشور با بیان اینکه باید موانع از سر راه سرمایه‌گذاران برداشته شود، تصریح کرد:  سرمایه‌گذاری که دچار کلی موانع شود از سرمایه‌گذاری پشیمان خواهد شد.

 

طالع با بیان اینکه باید فرصت‌های کوچک را شناسایی کنیم، خاطرنشان کرد: کشور باید با فرهنگ خودمان پیشرفت کند در صورتی که ما فرهنگ خود را ازدست داده‌ایم.

 

وی با اشاره به اینکه چیزی که امروز در ایران دیده می‌شود رشد است نه توسعه، اظهار داشت: پدران بی‌سواد ما معنی توسعه را بهتر  از ما درک و اجرا می‌کردند.

 

رئیس دبیرخانه شورای مرکزی گردشگری و سرمایه گذاری کشور با بیان اینکه در استان گیلان طبق آمار سازمان آب، 10 میلیارد مکعب مربع آب وارد این استان می‌شود، افزود: مصرف ما 3 میلیارد مکعب است اما باز هم برای کشاورزی با مشکل کمبود آب مواجه هستیم.

 

طالع با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی، گفت: اقتصاد مقاومتی را در پایتخت نمی‌توان اجرایی کرد بلکه توانایی‌ها و پتانسیل‌های کشور در شهرستان‌ها است و باید استفاده شود.

کد خبر 594495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha