هدايت تحصيلي دانش آموزان به دانشگاه فني از شاخص هاي كيفيت در حوزه پژوهش

خبرگزاری شبستان:سرپرست دانشكده فني امام محمدباقر(ع) ساري با بيان اينكه مرتب نمودن ورودي هااز آموزش و پرورش به دانشگاه فني از شاخص هاي كيفيت در حوزه پژوهش است، بر تشكيل كارگروه تخصصي براي ورود درهدايت تحصيلي دانش آموزان به دانشگاه فني تأكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري شبستان از مازندران و به نقل از روابط عمومي دانشكده فني امام محمدباقر(عليه السلام) ساري، اميرحياتي، سرپرست دانشكده فني امام محمد باقر (عليه السلام) ساري در همايش هفته پژوهش ويژه اساتيد، كاركنان و دانشجويان در تالار 16 آذر دانشكده، پژوهش را يك اصل مهم در پيشرفت جامعه دانست و گفت: امروزه رسالت دانشگاه علاوه بر آموزش و توليد دانش و جابجايي مرزهاي دانش، عمومي كردن علم است و اينكه بتوانيم آن علم را در اختيار عموم جامعه قرار دهيم بطوريكه آحاد جامعه مطلع باشند كه دانشگاه چه مي كند. بهترين راهكار عمومي كردن علم اين است كه نتيجه آن بصورت محصول در اختيار جامعه قرار گيرد.

 

وي افزود: تلاش داريم رويكرد دانشگاه را به سمت شيوه هاي جديد آموزشي كه همان آموزش هاي پژوهش محور است، هدايت شود.

 

حياتي با بيان اينكه بازآوري و مرتب نمودن ورودي ها از آموزش و پرورش به دانشگاه فني و حرفه اي از شاخص هاي كيفيت در حوزه پژوهش است، بر تشكيل كارگروه تخصصي با حضور مديران، براي ورود در هدايت تحصيلي دانش آموزان و بررسي ورود دانش آموزان به دانشگاه فني و حرفه اي تأكيد كرد.

 

 

وي با اشاره به اينكه اطلاع كافي جامعه از امكانات و توانمندي هاي دانشگاه فني و حرفه اي در توسعه ي مهارت ها، پژوهش هاي مهارت محور و حوزه كسب و كار مؤثر خواهد بود، گفت: در اين راستا توافقي براي ضبط برنامه زنده تلويزيوني بين دانشكده فني امام محمد باقر (عليه السلام) ساري با صدا و سيما مركز مازندران صورت گرفت.

 

محمد حق پناهي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه فني و حرفه اي نيز در اين همايش هفته پژوهش را يك فرصت دانست و از دانشجويان دانشگاه فني و حرفه اي بعنوان سفيران واقعي نظام فني و حرفه اي يادكرد .

وي اظهار داشت: كليه فعاليت هاي گراميداشت هفته پژوهش كه مي خواهد درخلال يك يا دو هفته صورت بگيرد، بحثي است كه ما بايد از آن بهره بگيريم و سرلوحه اي براي كل سال و تعيين كننده نگاه ما به حوزه آموزش باشد.

 

حق پناهي با تاكيد اينكه پژوهشي كه پس خورد و فيدبكي به آموزش نداشته باشد، حوزه ي آموزش را به زير سؤال خواهد برد، افزود: با توجه به اين رويكرد، پژوهش بايستي در خدمت آموزش و ارزش هاي افزوده براي انتقال تكنولوژي و در راستاي حل مسأله باشد.

 

وي با بيان اينكه رسالت آموزش واقعي، پژوهش محور بودن روش هاي تدريس است و در غير اينصورت  بايد آموزش را يكسويه و فراموش شده تلقي كرد، گفت: امروزه نظام فني و حرفه اي قويتر از هر زمان به برنامه پنج ساله ششم نگاه خواهد كرد.

 

حق پناهي با مقايسه چگونگي ارزيابي هفته پژوهش در دانشگاه هاي مختلف و در نظام فني و حرفه اي عنوان داشت: پژوهش در دانشگاه هاي عرضه محور بصورت تهيه رساله هاي تحقيقاتي در مقطع كارشناسي ارشد و دكترا است؛ اما در نظام فني و حرفه اي، پژوهش در قابليت هاي مقطع كارداني و كارشناسي مطرح مي شود. نگاه موجود در نظام فني و حرفه اي به امر پژوهش يك نگاه اصولي و واقع بينانه است بطوريكه دانشجويان بتوانند به سؤالات امر پژوهش در سطوح مختلف پاسخ دهند؛ سطوحي كه در كنار مجموعه، نيازهاي كشور را هم مورد توجه قرار مي دهد.

 

به گزارش شبستان، در اين مراسم با اهداي لوح تقدير از اساتيد و دانشجويان دانشكده فني امام محمد باقر (عليه السلام) ساري برتر حوزه پژوهش تقدير بعمل آمد.

 

کد خبر 594406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha