نمایندگان وظایف و اختیارات رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر را مشخص کردند

خبرگزاری شبستان:نمایندگان وظایف و اختیارات رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی (ساتبا) را مشخص کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی امروز چهارشنبه 24 آذر و در بررسی لایحه تشکیل سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی (ساتبا) در ماده 8 این لایحه مصوب کرده اند: طبق ماده 8 رئیس سازمان بالاترین مقام سازمان است و در چارچوب مقررات قانونی مربوط، اداره امور سازمان بر عهده وی می باشد و رئیس سازمان در مراجع قانونی نماینده سازمان است و حق توکیل به غیر، ارجاع به داوری و پیشنهاد صلح و سازش با رعایت اصل 331 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اعمال نظارت لازم بر حسن اجرای وظایف محول شده به سازمان را دارا می باشد و نیز دارای سایر اختیارات زیر است:

  1. تهیه و تنظیم دستورالعمل های اجرایی سازمان.
  2. تهیه و تنظیم ساختار سازمانی و پیشنهاد به مراجع ذیصلاح.
  3. اداره امور فنی، مالی، اداری بودجه و استخدامی سازمان و نصب و عزل و یا اعمال سایر مقررات اداری در مورد کارکنان در حدود مقررات مربوط.
  4. نظارت بر اجرای برنامه ها و حسن جریان امور.
  5. وظایف سازمان مندرج در ماده 7 این اساسنامه، منافع و اموال سازمان.
  6. تهیه و تنظیم برنامه ها و فعالیت های جدید در راستای اهداف و وظایف سازمان.
  7. نمایندگی قانونی سازمان در مقابل مراجع اداری و قضایی برای دفاع از حقوق سازمان و تعقیب دعاوی و طرح ان اعم از کیفری، حقوقی و اداری و هرگونه حدود و اختیارات قانونی با حق توکیل به غیر.
  8. معرفی امضاهای مجاز بر استفاده از حسابهای بانکی و امضاهای نامه ها و مکاتبات.

 

طبق ماده 9 این طرح قراردادها و اسناد تعهدآور با امضای رئیس سازمان یا نماینده وی و یکی از معاونان سازمان معتبر است.

 

طبق ماده 10 این طرح دارنده های حق امضا و چکها و اسناد و اوراق عبارتند از یک رئیس سازمان و یا نماینده وی. ذیحساب سازمان و طبق تبصره این ماده چکها و اسناد مربوط با امضای رییس سازمان یا نماینده مجاز از طرف وی، ذیحساب سازمان و مهر سازمان معتبر است.

 

طبق ماده 11 رئیس سازمان می تواند با مسئولیت خود قسمتی از اختیارات خود با مدیران و یا کارکنان سازمان به موجب ابلاغ کتبی تصویب کند.

 

همچنین نمایندگان در فصل منابع مالی سازمان مقرر کرده اند این منابع عبارت است از:

  • اعتبارات مصوب در قوانین بودجه کل کشور.
  • درآمدهای حاصل از ارایه خدمات و متقاضیان که به عنوان درآمدهای اقتصادی محسوب می شود و در چارچوب بودجه های مصوب برای جبران هزینه های موردنیاز سازمان به سازمان تخصیص داده می شود.
  • وجوه حاصل از عوارض برق موضوع ماده 5 قانون حمایت از صنعت برق کشور مصوب 10/8/1394 که به حساب سازمان نزد خزانه داری کل کشور واریز می شود تا صددرصد ان صرفاّ بابت کمک به اجرای طرحهای موضوع این ماده با اولویت خرید تضمینی برق تجدیدپذیر و پاک از بخش غیردولتی هزینه شود.

 

کد خبر 594081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha