۸۰ هزار طلبه در حوزه‌های علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند/ تلاش حوزه‌های علمیه، ارتقای رشد فرهنگی جامعه است

خبرگزاری شبستان:حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی گفت: در حال حاضر ۸۰ هزار خواهر طلبه در ۱۳ رشته و حدود ۵۰۰ مدرسه علمیه در حال تحصیل هستند و بیش از ۹۶ هزار نفر هم فارغ‌التحصیل شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور امروز (22 آذر) در دیدار اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که که در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه‌های خواهران برگزار شد، عنوان کرد: در حال حاضر، حدود 500 مدرسه علمیه خواهران تحت پوشش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه سراسر کشور راه اندازی شده است و تقویت زیرساخت‌های این مرکز به عنوان یک اولویت در بخش‌های مختلف مطرح است.

 

60 هزار خواهر مبلغ در حوزه‌های علمیه خواهران ساماندهی شدند

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور اظهار داشت: هم اکنون بیش از 4 هزار نیرو و 7 هزار استاد در حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت می‌کنند و به برکت انقلاب اسلامی، تولید علوم دینی در نقاط مختلف کشور توسعه یافته است.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که تا سال گذشته، 60 هزار خواهر مبلغ در حوزه‌های علمیه خواهران ساماندهی شدند، گفت: تمام مدیران مدارس علمیه خواهران، خانم هستند، همچنین 95 درصد اساتید این مدارس نیز خانم هستند که امید است در آینده نزدیک همه اساتید خواهر باشند.

 

وی با اشاره به توسعه تحصیلات تکمیلی سطح 3 و 4 یادآور شد: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در صدد است تا با دوره تربیت مدرس، اساتید سطح دو را تکمیل کند.

 

تا کنون 32 هزار خواهر مبلغ در سامانه سمتا سازماندهی شدند

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری، 61 هزار و 331 اعزام توسط حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفت که از این میان، 16 هزار مبلغ به اوقاف، 13 هزار مبلغ به دفتر تبلیغات اسلامی، 9 هزار مبلغ به معاونت تبلیغ اعزام شدند.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی بیان داشت: تا کنون 32 هزار خواهر مبلغ در سامانه سمتا سازماندهی شدند و ساز و کار نظارت بر آنها صورت می‌گیرد.

 

وی تصریح کرد: در سال 1386 پژوهشی توسط سازمان تبلیغات اسلامی صورت گرفت که نشان می‌دهد که تعداد زیادی از خواهرانی که در مناطق مختلف کشور به تبلیغ می‌پردازند، تحصیلات حوزوی ندارند و تعدادی از آنها حتی سواد کافی ندارند.

 

خواهران طلبه باید الگوهای جامعه باشند

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور عنوان کرد: یکی از پرمطلب ترین مسائل در نظرسنجی ها، مسئله نظام آموزشی است، به طوری که نظام آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران با نظام آموزشی برادران متفاوت است.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی تأکید کرد: نگاه مرکز حوزه‌های علمیه خواهران در اصلاح جامعه این است که خواهران طلبه باید الگوهای جامعه باشند، همان طور که انبیا و اولیای الهی از جنس مردم بودند و با مردم معاشرت می‌کردند.

 

وی اظهار داشت: ما معتقدیم تا زمانی که خود طلبه تغییر نکند، نمی تواند تغییری در اطرافیان و مخاطبان خود ایجاد کند.

 

وجود 135 کانون قرآنی در مدارس علمیه خواهران

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور افزود: در حال حاضر 135 کانون قرآنی در کنار مدارس علمیه خواهران وجود دارد و درصدد هستیم که در کنار هر مدرسه علمیه یک کانون قرآنی راه اندازی شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی یادآور شد: در اوایل راه اندازی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، کمتر از 2 درصد زیرساخت وجود داشت، در حالی که امروز با کمک مردم و دولت کارهای ارزنده ای صورت گرفته است.

 

وی ادامه داد:460 پروژه در حوزه‌های علمیه خواهران وجود داشت که 220 پروژه به اتمام رسیده است، امروز به کمک خیرین، دولت و مسئولین محلی و منابع مردمی مابقی پروژه‌ها در حال اجراست.

 

حوزه‌های علمیه پس از انقلاب اسلامی با هیچ دولتی مشکل نداشته است/ تلاش حوزه‌های علمیه، ارتقای رشد فرهنگی جامعه است

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور تصریح کرد: حوزه‌های علمیه متعلق به همه دولت‌ها و اقشار مردم هستند، ما با هیچ دولتی مشکل نداشتیم، ممکن است که اختلاف‌های سلیقه ای در موضوعات فرهنگی داشته باشیم، اما در اصل، دولت‌ها مشکلی با حوزه‌های علمیه نداشتند.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که تلاش ما ارتقای رشد فرهنگی جامعه است، گفت: یکی از دغدغه‌های ما مسئله فضای مجازی است و امروز حوزه‌های علمیه خواهران، پیشتازترین نهاد کشور در عرصه فضای مجازی است.

 

فعالیت بیش از 8 هزار خواهر طلبه در کوثر بلاگ

 

وی با اشاره به این که 8 هزار و 300 خواهر طلبه در عرصه وبلاگ فعالیت می‌کنند، ادامه داد: کوثر بلاگ و کوثر نت از جمله دستاوردهای حوزه‌های علمیه خواهران هستند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور عنوان کرد: امروز بزرگترین مرکز داده علوم اسلامی کشور در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران وجود دارد، به طوری که سرور اکثر بیوت مراجع و کتابخانه‌های مهم در این مکان وجود دارد.

 

کوثر نت؛ بزرگترین شبکه علمی آموزشی و پژوهشی در بستر دینی

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان این که بسترهای لازم برای فعالیت در فضای مجازی را فراهم می‌کنیم، اظهار داشت: کوثر نت بزرگترین شبکه علمی آموزشی و پژوهشی در بستر دینی برای خواهران محسوب می‌شود که بیش از 70 هزار طلبه و استاد کار در آن مشغول به فعالیت هستند.

 

وی با اشاره به عرصه پژوهش خواهران طلبه، یادآور شد: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری (مدظله) در عرصه پژوهش برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی است که این امر در حوزه‌های علمیه خواهران محقق شده است.

 

ساماندهی 3 هزار خواهر طلبه پژوهشگر در 570 هسته پژوهشی

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور بیان داشت: ساماندهی 3 هزار خواهر طلبه پژوهشگر در 570 هسته پژوهشی از جمله فعالیت‌های عرصه پژوهش در حوزه‌های علمیه خواهران است.

 

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی تصریح کرد: امروز مرکز تحقیقات زن و خانواده وابسته به حوزه‌های علمیه خواهران، مرجعیت علمی را در عرصه‌های مختلف زن و خانواده پیدا کرده است و جریان‌های مختلف فکری روز را در عرصه مسائل خانواده رصد کرده و برای تولید محتوا و نظریه پردازی در عرصه زن و خانواده با رویکرد دینی تلاش می‌کند.

 

تحصیل 80 هزار خواهر طلبه در حوزه‌های علمیه خواهران

 

وی اظهار کرد: در حال حاضر 80 هزار خواهر طلبه در 13 رشته و حدود 500 مدرسه علمیه در حال تحصیل هستند و بیش از 96 هزار نفر هم فارغ‌التحصیل شده‌اند که با توجه به این آمارها مجموعه حوزه‌های علمیه خواهران با 180 هزار عضو بزرگترین تجمع دین‌محور زنان کشور را به خود اختصاص می‌دهد.

کد خبر 593623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha