حجتالاسلام مرتضی عربخالص، مدیر استانی حوزههای علمیه خواهران سیستان و بلوچستان امروز(24مرداد) با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به حضور حداکثری مردم در ماه مبارک رمضان در مساجد، تکایا و دیگر اماکن مذهبی که به درستی کانون ذکر، عبادت، اندیشه و معرفت است فرصت مناسبی فراهم میشود تا روحانیان، طلاب و فضلای حوزههای علمیه با استفاده از منابع، امکانات و ظرفیتهای مختلفی که در این ماه فراهم میشود به وظیفه مهم و اساسی تبلیغ دین و ارشاد مردم بپردازند.
وی به ویژگیهای ماه مبارک رمضان برای تبلیغ اشاره کرد و افزود: حضور اقشار مختلف مردم، اعم از پیر و جوان، کودک و نوجوان و زن و مرد، در ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی است تا طلاب و مبلغان آگاه با بهرهگیری از شیوهها و مهارتهای مختلف، به بهرهگیری از این فرصت بپردازد.
وی افزود: همانگونه که مقام معظم رهبری بیان فرمودهاند، مساجد بهترین ظرفیت را برای تبیین دیدگاه و اندیشههای ناب مکتب اسلام دارا هستند و بهترین زمینه را برای گسترش فرهنگ عبادت، اطاعت و دینپذیری فراهم میکنند.
مدیر استانی حوزههای علمیه خواهران سیستان و بلوچستان با اشاره به نقاط قوت بانوان طلبه برای اثرگذاری در محیط پیرامون خود گفت: استفاده از ظرفیت یک ماهه ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای بیان احکام، تفسیر، تجوید، روخوانی و روانخوانی قرآن، در مجالس خانگی بانوان برای مبلغان مدارس علمیه خواهران است.
وی افزود: برگزاری کلاسهای آموزش خانواده و کارگاههای مهارتبخشی ویژه همسران و جوانان از سوی بانوان مبلغ و همسران طلاب با توجه به نیازهای امروز جامعه، میتواند یکی از محورهای فعالیت مبلغان در ماه مبارک رمضان باشد.
پایان پیام/
نظر شما