به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در کانال تلگرامی آینده نگاری ایران می نویسد:
یکی از مسائل جدی و قابل توجه در مورد جامعه آخرالزمانی، وجود یک شخص یا جریان، یا پدیده و یا حالتی به نام دجال است و دجال گری ویژگی بارز و اصلی این دوران به شمار می رود. دجال یا دجال گری بدترین و فاجعه بارترین، خصیصه جامعه بشری است که بیشتر در حیطه فرهنگی، اخلاقی، اجتماعی و اعتقادی ظهور و بروز دارد و تمامی ابعاد و عرصه های زندگی را آلوده می کند.
پیامبر(ص) می فرمودند: «ای مردم بر روی زمین فتنه ای بزرگ تر از فتنه دجال نبوده است و خدای متعال پیامبری را برنمی انگیزد، مگر اینکه امتش را از فتنه بر حذر داشته است»، همچنین فرمودند: «از زمان آدم تا قیامت امری (فسادی) بزرگ تر از دجال نبوده است».(ابن حماد، الفتن، ج 2، ص 517، ح 1446 و ص 518، ح 1450).
ما در حال حاضر می توانیم ویژگی های دجال فرهنگی را در جامعه معاصر ببینیم، شاهد دجال سیاسی در نظام بین الملل باشیم و دجال اقتصادی را در شرکت های دنیا مشاهده کنیم و نیز شاهد دجال امنیتی و نظامی نیز باشیم.
دجّال (طاغوت پرتزوير و حيلهگر)، مردم را به طغيان و فساد، انحطاط اخلاقی، خروج از ولايت الهي و فتنه و آشوب می کشاند و جريان دجالگری و الحاد را رهبری ميكند. خطر دجّال برای جوامع بشری چنان گسترده و ویرانگر است که همة پیامبران الهی درباره آن هشدار داده و پیروان خود را از او برحذر داشتهاند. پیامبر گرامی اسلام(ص) در این زمینه میفرمایند: «هیچ پیامبری نبوده است مگر اینکه پیروانش را از دجّال برحذر داشته است».
گفتنی است، کانال آینده پژوهی آینده نگاری ایران به نشانی @IranianForesight در دسترس کاربران است.
نظر شما