زنگ خطر را جدی بگیریم/ بی حجابی تبدیل به عرفی موجه شده است

خبرگزاری شبستان: مسئول امور خواهران ستاد عالی کانون های مساجد هرمزگان با انتقاد از اینکه بی حجابی و بی حیایی در بخش قابل توجهی از جامعه تبدیل به عرفی موجه شده است، بر جدی گرفتن این زنگ خطر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شرق استان هرمزگان، زهرا بیگدلی در همایش تاثیر عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده در جمع رابطین واحد خواهران کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان سیریک در کانون ولایت عشق روستای شهید مردان خاطرنشان کرد: نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب به عنوان یکی از ضرورت های باورهای دینی، نیازمند نگاهی عمیق و پرداختن به ابعاد مختلف مساله در کنار توجه به نقش خانواده و جامعه است که در سه مرحله تعمیق، ترویج و تحفیظ با استفاده از ابزارهای مناسب و شیوه های کارشناسی و اثرگذار باید مد نظر قرار گیرد.

 

وی افزود: ترویج بی حیایی و برهنگی در درجه نخست امنیت زن و در وهله بعد امنیت روانی مردان را سلب کرده و محیط امن و آرام جامعه را نیز به گونه ای آلوده و درگیر می کند که نه زن و نه مرد نمی توانند فعالیت ها و خدمات اجتماعی خود را درست انجام دهند و مسئولیت های اجتماعی و خانوادگی با مخاطره مواجه می شود.

 

بیگدلی با بیان اینکه پریشانی روانی و روحی اعضای جامعه، قطعا فروپاشی بنیان خانواده ها را در پی خواهد داشت، تصریح کرد: این دقیقا یک ارتباط و تاثیر دوسویه است.

 

وی در ادامه به تبیین چیستی حیا و عفاف پرداخت و با طرح این پرشس که حیا و عفت چیست؟ عنوان کرد: حیا و عفت یعنی اعتقاد به اینکه عالم هستی زنده است و نقطه کوری در عالم هستی وجود ندارد و جایی را نمی توان پیدا کرد که دیده نشویم.

 

مسئول امور خواهران ستاد عالی، آگاهی نسبت به هرآنچه که گفتنی، شنیدنی و دیدنی است را حیا دانست و افزود: عالم محضر خداست و هرجا که باشیم و هر رفتاری که از ما سر بزند از دید خداوند مخفی نمی ماند و مخلوق باید در محضر خالق حیا پیشه کند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به چرایی حیا و عفت اشاره کرد و گفت: عفت پیشه کردن موجب آرامش فردی، خانوادگی و اجتماعی، موفقیت در ابعاد مختلف زندگی و عزت و سربلندی می شود.

 

بیگدلی از بی حیایی و بی عفتی به عنوان عوامل مهم و موثر نابود کننده بنیان خانواده نام برد و بیان کرد: زنان بدحجاب، با جلوه گری، حقوق جامعه را زیر پا گذاشته و با رفتار ظاهری مخرب، اخلاق زدا، فساد آور و مهلک در راستای القائات دشمنان قدم بر می دارند و راه زندگی اخلاقی و نجیبانه را برای خود و آحاد جامعه سد می کنند و این یک زنگ خطر جدی است.

 

وی، دلیل ترویج بی حجابی و بی حیایی فقدان قانون ندانست و تصریح کرد: در زمینه حجاب و عفاف به اندازه کافی قانون و مصوبه وجود دارد، اما چالش جدی در این حوزه، عدم فرهنگ سازی مناسب و اجرای قانون است.

 

بیگدلی افزود: البته برخوردهای سلبی و قهری نیز چندان موثر نبوده و جنبه بازدارندگی نداشته است پس باید در کنار اقدامات سلبی و اجرای صحیح قانون، سمت و سوی اصلی حرکت باید به سمت فرهنگ سازی باشد.

 

وی ادامه داد: در این زمینه باید روی مصوبات «اصول و مبانی اجرایی گسترش فرهنگ عفاف» که سال 76 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیدا و مصوبات «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» و «سند دانشگاه اسلامی» تمرکز شود.

 

این فعال فرهنگی حوزه بانوان با تاکید بر اینکه در کنار قوانین و اقدامات سلبی به اقدامات موثر ایجابی نیز باید توجه شود، گفت: در این راستا نقش مراجعی همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاهها، مدارس و خانواده ها بسیار حائز اهمیت است.

 

وی همچنین بر فراهم نمودن زمینه تسهیل برای دسترسی به ملزومات پوشش اسلامی در جامعه تاکید کرد و افزود: استفاده از چادر و لباس های متناسب با پوشش اسلامی با هزینه مناسب باید برای همه اقشار جامعه قابل تامین باشد.

 

بیگدلی اضافه کرد: طبق فرمایش حکیمانه مقام معظم رهبری، نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب به عنوان یکی از ضرورت های دینی نیازمند تعمیق و ترویج و تحفیظ است.

 

وی عنوان کرد: بانوان جامعه در سایه روحیه اسلامی و محیط اسلامی، می توانند به کمال واقعی برسند، زیرا اسلام برای زن کرامت مضاعف قائل شده و ممانعت از هرزگی و سوء استفاده و نگاه ابزاری به زن، نقطه مقابل نگاه و سیاست های مهندسی شده غرب در این مقوله است.

 

 

کد خبر 592931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha