عباس سلیمی در گفتوگو با خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان گفت: فعالیتهای قرآنی کشور در تمام سطوح از جمله مساجد نسبت به پیش از پیروزی انقلاب، قابل مقایسه نیست؛ آن زمان، قرآن در کنج عزلت و انزوا بود تا اینکه امام خمینی با انقلاب، این کتاب را به صحنه جامعه آورد، بنابراین باید ضمن قدرشناسی این امانت الهی، بهرهبرداری درستی از آن کنیم.
وی قرآن را قانون اساسی انقلاب و کتاب زندگی، خوشبختی، اقتصاد، جنگ، صلح و سایر زمینههای زندگی انسانها دانست و افزود: برای دفاع از حریم این کتاب، بیش از 220 هزار شهید تقدیم شدهاند.
کار قرآنی شایسته انقلاب اسلامی، نیازمند تلاش بیشتر است
معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) خاطرنشان کرد: کار قرآنی شایسته انقلاب اسلامی، نیازمند تلاش بیشتر است و فضای بسیار و مرتفعی باید در زمینه فعالیتهای قرآنی به ویژه در مساجد ایجاد شود.
سلیمی با بیان اینکه مساجد، خانه های خدا و پایگاه اصلی عقاید و معارف اسلامی هستند، اضافه کرد: با اجرای طرح تلاوت نور در مساجد و با حمایت ائمه جماعات، اعضای هیات امنا و نمازگزاران، تاحدودی در این خانههای خدا مطرح شده است ولی ائمه جماعات میتوانند آن را از توقف در لفظ، صوت و لحن نجات دهند.
وی قرائت قرآن بین یا در پایان دو نماز را خوب، ولی کافی ندانست و گفت: گام نخست برای توسعه قرآن در مساجد، خواندن ترجمه تحتالفظی آن است تا مردم با پیام این کتاب و سخن خداوند آشنا شوند، اما در این میزان نباید متوقف ماند.
ائمه جماعات، جلسات تفسیر قرآن در مساجد برگزار کنند
وی ادامه داد: اگر ائمه جماعاتی که توانمندی و دانش لازم را دارند، جلسات تفسیر قرآن با بیان ساده در مساجد برپا کنند، «نور علی نور» می شود، زیرا بسیاری از مردم، قرآنی میشوند و از ظرفیت بسیاری از مساجد برای قرآن استفاده خواهد شد.
نظر شما