به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، مراسم اختتامیه کارگاه آموزش تخصصی نقش و جایگاه یگان حفاظت در توسعه گردشگری با حضور سردار سرتیپ دوم "امیر رحمت الهی" فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دانشکده علوم فنون انتظامی و با تقدیر از برترین های یگان حفاظت میراث فرهنگی استان های کشور برگزار شد.
در این مراسم که کارکنان یگان حفاظت میراث فرهنگی از استان های مختلف و مدیران معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حضور داشتند، سردار سرتیپ دوم رحمت الهی فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی با تاکید بر اهمیت امنیت در توسعه کشور گفت: امنیت شرط لازم و حتی پیش نیاز هرگونه توسعه وبه طور حتم توسعه گردشگری لازمه اش تحقق امنیت و تثبیت آن است.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزش تخصصی نقش و جایگاه یگان حفاظت در توسعه گردشگری اضافه کرد: برگزاری این دوره های آموزشی می تواند به توانمند سازی و آماده سازی کارکنان منجر و زمینه کارآمدی هرچه بیشتر آنان را در بستر توسعه گردشگری فراهم کند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف و استراتژی های دولت تدبیر و امید توسعه گردشگری و جذب گردشگر است افزود: خوشبختانه کشور ما دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است و این فرصت ها و جاذبه ها بستر مناسبی برای توسعه گردشگری ایجاد کرده است در این خصوص توانمند سازی نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی می تواند به توسعه و تقویت صنعت گردشگری بیش از پیش کمک کند.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور در ادامه صحبت های خود افزود: گردشگری تاثیر بسیار زیادی در توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی وحتی سیاسی دارد و از مهمترین امتیازات گردشگری اشتغالزایی و درآمد زایی و رونق اقتصادی است.
وی افزود: به همین علت امنیت شرط لازم و ضروری و حتی پیش نیاز توسعه گردشگری است.
رحمت الهی در ادامه صحبت های خود افزود: یکی از موضوعاتی که در ورود گردشگران باید به آن توجه داشت تامین امنیت گردشگران داخلی و خارجی است که خوشبختانه در حال حاضر امنیت و احساس امنیت در زمان حضور گردشگران داخلی و خارجی به خوبی احساس می شود.
وی در ادامه صحبت های خود به نقش یگان حفاظت میراث فرهنگی و اهمیت و جایگاه و وظایف کارکنان این یگان اشاره کرد و گفت: عملکرد مناسب کارکنان یگان حفاظت میراث فرهنگی و هم چنین همکاری بسیار مناسب آن ها با نیروهای انتظامی می تواند به تامین امنیت هرچه بهتر گردشگران و حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی و آثار تاریخی کمک کند.
در این مراسم هم چنین محسن رنجبر مدیر کل آموزش و مطالعه معاونت گردشگری نیز با اشاره به اهمیت و جایگاه گردشگری و توسعه روز افزون آن در دنیا افزود: در حال حاضر شمار گردشگران در دنیا به یک میلیارد و 350 میلیون نفر رسیده که نشان دهنده توسعه گردشگری در کشورهای مختلف دنیا و گردش مالی بالای این صنعت است.
وی افزود: این موضوع نشان می دهد که گردشگری در دنیا بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و با توجه به جاذبه های فراوان گردشگری در ایران و نیز آثار و بناهای تاریخی زیبا و ماندگار شاهد افزایش تمایل گردشگران خارجی برای سفر به ایران هستیم.
رنجبر با بیان اینکه درحال حاضر ایران یکی از غنی ترین کشورها در حوزه منابع گردشگری در دنیا است افزود: این منابع مهم در کنار امنیت بسیار مناسب در ایران باعث شده تا موضوع گردشگری در برنامه ششم توسعه مورد توجه مسئولان وبرنامه ریزان کشور قرار گیرد.
وی هم چنین با بیان اینکه در حال حاضر شاهد توسعه گردشگری و افزایش درآمد فعالان این حوزه حتی در دور ترین نقاط کشور هستیم افزود: درآمد گردشگری در حال حاضر به روستاها نیز رسیده و افزایش و تقویت مناطق بوم گردی نشان دهنده ورود درآمد گردشگری به روستاها است.
در این اختتامیه هم چنین، دکتر سرهنگ افشار رئیس دانشکده علوم فنون انتظامی نیز در سخنانی کوتاه با اشاره به اهمیت و جایگاه گردشگری و رشد روز افزون این صنعت گفت: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر سازمان است و در این میان علی رغم توسعه فناوری هم چنان نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: در صنعت گردشگری نیز نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار است و این نیرو هرچقدر از نظر آموزشی توانمند باشد می تواند کارایی مفید تری داشته باشد.
وی در پایان صحبت های خود خاطر نشان کرد: این دوره آموزشی چهار روزه با هدف توانمند سازی و کارآمد سازی نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی استان های مختلف در تهران برگزار شده و در این دوره از بهترین اساتید از دانشگاه های معتبر برای آموزش به عمل آمده است.
گفتنی است در پایان این مراسم از برترین های کارگاه آموزشی با حضور سردار رحمت الهی فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور تجلیل به عمل آمد.
نظر شما