مرز مهران گذرگاه اصلی تردد زوار اربعین حسینی است/ رشد ۲۵ درصدی تردد زوار از مرز مهران

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام، گفت: زیرساخت‌های مرز مهران برای پذیرش خیل عظیم زائران حسینی در ایام اربعین باید بیش از گذشته توسعه داده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حسین کلانتری، معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام در نشست خبری اقدامات صورت گرفته ستاد اربعین استان ایلام در سال جاری، اظهار کرد:راه‌اندازی مرزی چیلات مستلزم موافقت طرف عراقی است.

 

وی، افزود:  باز شدن یک مرز در کشور در اختیارات شورای عالی امنیت ملی کشور است و بازگشایی مرز چیلات نیازمند ما موافقت طرف عراقی می‌باشد اما مقدمات این کار در استان ایلام و کشور و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم در مرز چیلات صورت گرفته است.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام، بابیان اینکه برای ایجاد مرز هوایی ما به ایلام و عراق بیش از دو سال رایزنی صورت گرفته است، ابراز کرد: خوشبختانه ایجاد بازارچه‌های مرزی در چم سری، هلاله و مهران در دستور کار قرار دارد و رایزنی لازم برای آن صورت گرفته که در اربعین سال جاری نیز شاهد اولین پرواز فرودگاه شهدای ایلام به نجف اشرف بودیم.

 

کلانتری، در خصوص ماندن و رفتن خود از استانداری ایلام در جمع خبرنگاران یادآور شد: ما سرباز نظام و ولایت هستیم، هرجایی که باشم هیچ فرقی برای من نمی‌کند و باید وظایف خود را به‌عنوان یک کارمند دولت و نیروی وزارت کشور انجام دهم و مهم این است که تا زمانی که هستم به‌خوبی به وظیفه خود عمل کنم.

 

وی، تصریح کرد: روادید مجوز ورود  به یک کشور است، ایران آماده لغو روادید بین دو کشور عراق و ایران است، لغو  روادید مستلزم پذیرش بین دو کشور است اما تاکنون کشور عراق چنین شرایطی را نپذیرفته و این امر مهم به همت استاندار ایلام در ستاد اربعین کشور دنبال شده است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام، ابراز کرد: در سال جاری حضور زائران در مرز مهران حدود ۲۵ درصد برای تردد به کشور عراق در ایام اربعین حسینی رشد داشته است، با حذف روادید به‌طورقطع شاهد حضور جمعیت زوار در مرز مهران خواهیم بود و این امر دارای ملاحظاتی است که باید زیرساخت‌های لازم برای این امر در  مرز مهران فراهم شود.

 

کلانتری، بابیان اینکه  در ایام اربعین حسینی سال جاری با افزایش حجم زوار، عراقی‌ها مرز مهران را بستند، خاطرنشان کرد:  همه مسئولان باور دارند که مرز مهران پیشانی نظام جمهوری اسلامی ایران  و گذرگاه اول واصلی  تردد زوار  به عتبات عالیات است، زیرساخت‌های مهران جوابگوی حجم عظیم جمعیت زوار برای تردد به عتبات عالیات نیست و باید مهران توسعه پیدا کند.

 

وی، بیان کرد: هیچ‌کسی در پایانه مرزی مهران در هنگام تردد زوار فوت نکرده و افرادی که فوت کردند مربوط به حوادث سانحه تصادف در سطح جاده‌های استان بوده که نسبت به سال گذشته نیز کاهش چشم‌گیری داشته که این امر نیز با تلاش همه مسئولان استان در زمینه ایجاد تسهیلات لازم برای تردد زوار بوده است.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام، اظهار کرد: در خصوص ایجاد کنسولگری در استان ایلام باید گفت که کشور عراق بر اساس مقررات بین‌المللی باید درخواست ایجاد کنسولی در استان ایلام را داشته باشد و تلاش‌های گسترده‌ای در این زمینه صورت گرفته است.

 

کلانتری در پایان خاطرنشان کرد: در ایام اربعین حسینی همه آحاد مردم و مسئولین پای‌کار بودند، نقش اصلی را مردم استان ایلام به‌ویژه شهرستان مهران ایفا کردند و مسئولان نیز به‌عنوان خدمتگزار مردم و در کنار مردم، در راستای ایجاد تسهیلات لازم برای تردد زوار انجام‌وظیفه کردند.

کد خبر 592486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha