۱۵۰ هزار شغل در صنعت صنایع دستی کشور ایجاد می شود

خبرگزاری شبستان:معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه ۶۰۰ هزار اثر تاریخی در نوبت شناسایی شدن هستند، گفت: ۱۵۰ هزار شغل در صنعت صنایع دستی کشور ایجاد می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، سمیع اله حسینی مکارم معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امروز(15آذر) در آیین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه صنایع دستی کشور و اولین نمایشگاه گردشگری ایل آفرید در نمایشگاه بین المللی زاهدان بیان داشت: 100 هزار بنای تاریخی، اثر فرهنگی و اشیای تاریخی در کشور شناسایی شده اند و همچنین بالغ بر 600 هزار اثر تاریخی به مرور زمان شناسایی خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 19 اثر از استانهای کشور ثبت جهانی شده اند، افزود: کویر لوت یکی از آثار باستانی مربوط به سیستان و بلوچستان بوده که به ثبت جهانی رسیده است.

 

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: طی سه سال گذشته دولت تدبیر و امید، 32 هزار اثر به ثبت ملی رسیده است که از این تعداد 10 اثر معنوی هستند.

 

مکارم تاکید کرد: حلقه اتصال و وحدت اقوام ایرانی در طول تاریخ میراث فرهنگی بوده که یکی از این میراث های فرهنگی که به وحدت منتج می شود، عید باستانی نوروز است.

 

وی از ثبت جهانی عید نوروز به عنوان یک اثر میراث فرهنگی خبر داد و افزود: 12 کشور جهان، میراث فرهنگی عید نوروز به نام ایران می شناسند و از آن به عنوان یک دیپلماسی بین المللی یاد می شود.

 

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی یادآور شد: میراث فرهنگی را  می توانیم علاوه بر اینکه به عنوان هویت خودمان به حساب بیاوریم بلکه به عنوان یک ابزار در روابط اجتماعی استفاده کنیم.

 

مکارم گفت: صنایع دستی به عنوان یک صنعت در جامعه مطرح است؛ که هم با معیشت مردم در ارتباط بوده و هم به عنوان هنر و فرهنگ، در زندگی اجتماعی ما جاری است.

 

وی با بیان اینکه صنایع دستی سیستان و بلوچستان به سمع و نظر دیگر استانها برسانیم، افزود: با برپایی چنین نمایشگاهایی زمینه بازاریابی صنایع دستی استان فراهم می شود.

 

این مقام مسئول گفت: یکی از سیاست های امروز دولت برای رفع بیکاری ایجاد اشتغال در صنایع دستی است؛ طبقات زیادی از جامعه به ویژه زنان در صنایع دستی اشتغال دارند.

 

مکارم ادامه داد: برای سال آینده توجه ویژه به صنایع دستی می شود که نمونه آن ایجاد 150 هزار شغل در این بخش است.

 

وی در ادامه سخنان خود به صنعت گردشگری اشاره کرد و افزود: گردشگری امروز در دنیا به عنوان صنعت پیشرو است که خیلی از کشورهای دنیا به آن توجه دارند.

 

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی تاکید کرد: ظرفیت و پتانسیل زیادی در صنعت گردشگری سیستان و بلوچستان داریم اما یک مقدار این صنعت در استان عقب مانده و باید آسیب شناسی شود و سیستان و بلوچستان سهم خود را در صنعت گردشگری پیدا کند.

کد خبر 591708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha