متناسب سازی فضاهای موجود مدارس اولویت فعالیت های سازمان نوسازی مدارس کشور

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه مدیریت سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اعتبارات لازم جهت نوسازی مدارس گفت: در این وضعیت متناسب سازی فضاهای موجود مدارس اولویت فعالیت های سازمان نوسازی مدارس کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، داود نعیمی، معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور امروز (15 آذر) در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل نوسازی مدارس استان یزد گفت: در سازمان نوسازی مدارس در دهه اخیر دو اتفاق ارزشمند رخ داد که تشکیل جامعه خیرین مدرسه ساز کشوری و اجرای تخریب و بازسازی مدارس بود.

 

وی افزود: تشکیل جامعه خیرین مدرسه سازکار بزرگ و ارزشمندی بود که در 31 استان کشور فعالیت های بسیار مهمی را انجام داده اند که به خوبی فعالیت آنها در کشور احساس می شود.

 

معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خاطرنشان کرد: خیرین در سطح کشور کارهای بزرگی انجام داده اند اما از سال 78 فعالیت های خوبی را انجام داده اند که تا ابتدای دولت تدبیر و امید 20 فعالیت های زیربنایی توسط آنها انجام شده و از ابتدای دولت تاکنون 30 درصد آنها توسط خیرین به آموزش و پرورش تحویل داده اند.

 

نعیمی تصریح کرد: بالغ بر 30 درصد زیر بناهای موجود در دست اجرا و ناتمام به همت خیرین کلید خورده است و در حال فعالیت است که یکی از اقدامات ارزشمند خیرین است.

 

وی بیان کرد: برای نخستین بار مهندسین فنی نظام مهندسی این مهارت را بدست آوردند که از داشته های آموزش و پرورش به شایستگی استفاده کنند و یکی از دستاوردهای اجرایی این طرح توانمندسازی دو هزار و800 مهندس در این راستا بود.

 

معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت:سند تحول بنادین آموزش و پرورش دارای شش زیر نظام بود که با تامین فضا و تجهیزات فناوری بود که با امضا رئیس جمهور ابلاغ شد که در این راستا این اقدامات صورت گیرد و کار بسیار ارزشمندی بود.

 

نعیمی بیان کرد: یکی از وظایف سازمان در سند متناسب سازی فضاهای موجود بود که ما معتقدیم اگر داشته های خود را استاندارد کنیم بسیاری از اقدامات مناسبی را خواهد داشت.

 

وی ادامه داد:سازمان نوسازی بر این باور است که در اولین گام به استاندارد سازی فضاهای موجود بپردازد.

 

معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد:ما مشکلات حاد سال های گذشته مبنی بر رشد دانش آموزان نداریم و الان فرصت خوبی است که با تشهیل سند بنادین تحول خوبی انجام شود و نیازها شناسایی شود.

 

نعیمی بیان کرد:در قالب سند تحول بنیادین وظیفه مدیران مدارس، مسئولان و خیرین است که امیدواریم بتوانیم طرح مناسبی را برای آن داشته باشیم.

 

وی گفت: پنج هزار و 900 پروژه در قالب 33 هزار کلاس درس با اعتباری بالغ بر 44 میلیارد ریال در کشور انجام شده که 32 درصد آن توسط خبرین انجام شده است.

 

معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در یزد 91 پروژه از سال 92 تا پایان شهریور 95 با اعتبار بالغ بر 500 میلیارد ریال که اغلب آن بر مبنای اعتبارات ملی است، انجام شده و پیگیری شده است.

 

وی افزود: حالت استاندار سازی تجهیزات آموزشی از برنامه های دیگر ما است که از جمله مسائل موثر در ارتقای کیفیت آموزشی است که بالغ بر 700 میلیارد ریال برای آن در سال آینده در نظر گرفته شده است

 

نعیمی خاطرنشان کرد: در استان یزد در بحث استاندارد سازی مدارس تعداد سه هزار و 889 کلاس نیازمند استاندارد سازی هستند که از این تعداد 28 و دو دهم درصد آنها شروع شده که از این میزان 24 و سه دهم آن تحویل شده و پروژه نیمه تمام نیز در استان وجود دارد.

وی افزود: رمز توفیق ما در توسعه مشارکت های مردمی و تبدیل به احسن کردن فضاهای موجود است که اگر هر دو اداره کل مرتبط با آموزش و پرورش این را به روز نگه دارند به خوبی می توان در راستای نوسازی و تجهیز مدارس گام برداشت.

 

کد خبر 591698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha