به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، مسعود شکوهی، مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش امروز (13 آذر) در آیین افتتاحیه نخستین نشست مشترک دو روزه جامعه الزهرا (سلام الله علیها) و وزارت آموزش و پرورش که با موضوع «مشاوره و روانشناسی از دیدگاه آموزههای دینی» در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار شد، عنوان کرد: اسلام تأکیدات زیادی بر بحث روانشناسی داشته است و هر فردی که خود را بشناسد، به جلوههای خداشناسی دست مییابد.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: آموزش و پرورش در بحث هدایت تحصیلی در نظر دارد که دانش آموزان را به سمت و سویی سوق دهد که در حوزههای مختلف شکوفایی لازم را پیدا کند و یکی از بخشهای برجسته آموزش و پرورش، بحث تربیت اخلاقی در نظام آموزش و پرورش است که توجه ویژه ای به این بحث شده است.
توجه به بهداشت روان دانش آموزان با نگاه دینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است
شکوهی تصریح کرد: جامعه الزهرا (سلام الله علیها) در بحث تربیت اخلاقی میتواند یاریگر آموزش و پرورش باشد و به ویژه برای دانش آموزان دختر برنامههای مدونی داشته باشیم.
وی تأکید کرد: همکاری نزدیک دو مجموعه آموزش و پرورش و جامعه الزهرا (سلام الله علیها) در حوزه بهداشت روان دانش آموزان میتواند بسیار موثر باشد؛ به طوری که توجه به بهداشت روان دانش آموزان با نگاه دینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: وزارت آموزش و پرورش آمادگی دارد که در بحثهای تربیت دینی دانش آموزان با حوزه علمیه و به ویژه جامعه الزهرا (سلام الله علیها) ارتباط تنگاتنگ و همکاری ویژه داشته باشد.
دانش آموزان مستعد را به بخش حوزههای دینی هدایت کنیم
شکوهی با اشاره به اجرای سند تحول در هدایت تحصیلی در آموزش و پرورش، گفت: امسال دانش آموزان در نظام جدید، بر اساس حوزههای شهری و آزمونهای صورت گرفته به بخشهای مختلف هدایت میشوند.
وی افزود: یکی از بخش هایی که میتوان به آن پرداخت، بخش حوزههای دینی است که میتوان دانش آموزان علاقمند به فراگیری علم و دانش را به این عرصه تشویق و هدایت کرد تا با تحقیق و پژوهشهای علمی و دینی، بخشهای نهفته در حوزه دین را شناسایی و راهگشایی کنند.
امروز تربیت دینی دانشآموزان بیش از پیش احساس میشود
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان این که مسئولیت همه ما در این عرصه سنگین است، عنوان کرد: امروز تربیت دینی دانشآموزان بیش از پیش احساس میشود و مجموعه آموزش و پرورش و حوزه علمیه باید در حوزه تربیت دینی دانش آموزان و گسترش آن در اقصی نقاط کشور تلاش کند.
شکوهی یادآور شد: کار مشاوره دینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، به طوری که بر اساس استعداد، توانمندی و علاقه دانش آموزان در این حوزه ها و با در نظر گرفتن موارد مختلف میتوان کار مشاوره را انجام داد و این موضوع اهمیت مشاوره را نشان میدهد.
حوزههای دینی ظرفیتی جدید برای تقویت دانش آموزان است
وی بیان داشت: حوزههای دینی ظرفیتی جدید برای تقویت دانش آموزان است و این موضوع میتواند فصل جدیدی برای همکاریهای نزدیک و بهتر نظام تعلیم و تربیت دینی فراهم کند.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان این که وظیفه همه ما در عرصه دین سنگین است، اظهار داشت: افرادی که دغدغه دین دارند و دین را عالمانه و علمی میخواهند و همچنین کسانی که در حوزههای دین تحصیل میکنند، نیاز است که متولیان تعلیم و تربیت دینی را یاری کنند.
شکوهی تصریح کرد: مجموعه آموزش و پرورش و حوزه علمیه میتواند با ترویج سبک دینی در جامعه، بخشی از معضلات را که در عرصههای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... وجود دارد را در جامعه کاهش دهند.
نظر شما