به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، خیرالله عزیزی، کارشناس امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: اهمیت روزه داری که مبانی علمی آن هرروز بیش از بیش آشکار می شود امروزه موضوع پژوهش های بسیاری از دانشگاه های جهان است و نتایج مطالعات حکایت از آن دارد که روزه داری صحیح می تواند سبب پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری ها و کنترل علائم و نشانه های بیماری های متعدد دیگر شود و دین مبین اسلام نیز همواره مسلمانان را به حفظ سلامت تن و روان تشویق کرده وکالبد انسان را امانتی از جانب پروردگار می داند که انسان در زندگی جهان مادی از آن بهره مند شده و به عنوان وسیله ای در راه رسیدن به هدف والای آفرینش از آن بهره می جوید.
وی افزود: به همین مناسبت تعداد 500 جلد کتاب با عنوان راهنمای سلامت در ماه مبارک رمضان در بین مساجد اردبیل توزیع شد.
* * *
مراسم تجلیل از هیئت امنا مساجد و محلات به همت اداره تبلیغات اسلامی گرمی در این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام سید جعفر موسوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی گرمی در این مراسم از فعالیت 63 هیئت مذهبی و 120 مداح و شاعر مذهبی در این شهرستان خبر داد و افزود: ساماندهی،هدایت و پشتیبانی معنوی و اداری هیئات مذهبی، از برنامه های اداره تبلیغات اسلامی گرمی است.
وی مکتب آزادی بخش اسلام و مذهب تشیع را منبع عظیم معارف و حکمت الهی دانست و افزود: امید میرود فعالان هیئات مذهبی و مداحان و شعرای متعهد منطقه، در جهت ترویج و تعمیق آموزه های دینی گام های بلندی بردارند.
وی ماه مبارک رمضان را ماه خودسازی و توجه به اعمال، دانست و همگان را به بهره مندی از معنویات این ماه مبارک فراخواند.
در این مراسم از هیئت امنای فعال مساجد و محلات این شهرستان تجلیل شد.
* * *
مدیر غذای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: برخی سودجویان شکر نامرغوب و آلوده به سموم شیمیایی را وارد بازار اردبیل کردند و همشهریان باید مراقب عرضه این محصول غیر استاندارد باشند.
رسول ادیب در جلسه کار گروه امنیت غذایی اردبیل، اظهار داشت: از 50 نمونهبرداری قند و شکر موجود در بازار اردبیل 35 مورد آنها دارای بلانکیت( رنگبر) به عنوان مواد سرطانی هستند که اغلب از استانهای دیگر وارد اردبیل میشود.
وی با بیان اینکه از سال 80 تولید قند به روش بلانکیت به دلیل عوارض مختلف ممنوع شده است، افزود: مردم از خرید قند و شکر براق موجود در بازار جداً خودداری کنند چرا که این مواد عرضه شده دارای ذخیره بسیار بالای بلانکیت است که به صورت غیرمجاز در تولید و فرآوری قند مورد استفاده قرار گرفته است.
ادیب با برشمردن عوارض بلانکیت بر روی بدن، ابراز داشت: این ماده شیمیایی و سمی بیشترین آسیب و مخاطره را در معده و روده بر جای میگذارد و سبب میشود معده و روده با ترشح اندک با این ماده شیمیایی آمیخته شده و در دراز مدت عوارض سرطان معده و مری را از خود بروز دهد.
پایان پیام/
نظر شما