تروریسم محصول اسلام ناب محمدی نیست

خبرگزاری شبستان:حجت الاسلام منتظری در چهاردهمین اجلاس دادستانان کشور های عضو سازمان همکاری شانگهای بر نقش و جایگاه حایز اهمیت دادستان ها در مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور حجت الاسلام منتظری با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره از کشورهای قربانی تروریسم بوده گفت:به مدت 38 سال است که کشورم بزرگترین قربانی تروریسم شده  و بیش از 17 هزار نفر از علما و عالی ترین مقامات سیاسی و قضایی و دولتی،دانشمندان هسته ای  و حتی مردم عادی توسط گروه های تروریستی به شهادت رسیده اند.

دادستان کل کشور شکل گیری غالب  سازمان های تروریستی و گروه های تکفیری را از سوی سرویس های اطلاعاتی غرب و با حمایت انان دانست و گفت:متاسفانه هم اکنون نیز دنباله های این تروریست ها تحت حمایت آمریکا و برخی کشورهای غربی و منطقه به فعالیت تروریستی خود ادامه می دهند.

وی به تناقض کشورهای غربی و مدعیان حقوق بشر در تروریست خواندن  گروه های مقاومت فلسطین و لبنان و سایر کشورها و در عین حال حمایتشان از گروه هایی مانند داعش و طالبان اشاره کرد و افزود:دیگر چگونه می توان از این گونه  تناقض ها و حمایت ها اظهار تاسف کرد؟

منتظری با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی،فساد وجرایم سازمان یافته نظیر قاچاق مواد مخدر و فعالیت نیرو های افراط گر کشور های منطقه را با چالش جدی مواجه کرده است گفت :از طرفی رقابت های بازیگران منطقه ای و فرا منطقه ای در به دست اوردن منافع و فرصت ها، اوضاع منطقه را پیچیده تر ساخته است.

وی افزود: همگان شاهدید که تروریسم در سال های اخیر به عنوان یکی از معضلات جامعه  جهانی خود نمایی میکند.

دادستان کل کشور تاکید کرد برای مقابله  جدی با تروریسم باید عوامل پدید اورنده آن  را شناسایی و با آن مقابله کرد.

منتظری با اشاره به این که تروریسم محصول اسلام ناب محمدی نیست تصریح کرد:این کشور های غربی هستند که برای ریشه کن کردن تروریسم باید در درون جوامع خود دنبال عوامل ان بگردند

وی افزود: دادستان به عنوان مدعی العموم در گستره  کشوری موظف است هرگاه جرمی امنیت جامعه را آسیب برساند به نیابت از جامعه به تعقیب مجرمان بپردازد

وی از سایبر تروریسم به عنوان پدیده ای در حال گسترش نام برد و گفت: دادستان ها میتوانند با رصد کردن و  صدور دستور قضایی موجب ممانعت از این گونه فعالیت گروه های تروریستی شوند.

 این مقام قضایی در ادامه به نقش و جایگاه کشورهای عضو سازمان شانگهای در منطقه و جهان اشاره کرد و سپس با ارائه پیشنهاد هایی خواستار تشکیل کمیته اسیب شناسی ،کمیته حقوقی و دبیر خانه منطقه ای به منظور بررسی چرایی ضعف در مقابله با تروریسم و ارائه راه کارهای اجرایی مقابله با تروریسم و پیگیری سیستم حمایتی در این زمینه  در کشورهای عضو شد.

وی یکی از دلایل مهم عدم موفقیت در مقابله با پدیده تروریسم را نداشتن راه کارهای اجرایی و عملیاتی پروتکل های بین المللی در مقابله با تروریسم دانست و با تاکید بر اینکه فعالیت های تروریستی دامن کشورهای غربی را نیز گرفته و خواهد گرفت خواستار افزایش همکاری های بین المللی برای مبارزه واقعی با تروریسم شد.

 

کد خبر 590805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha