گسترش فرهنگ عفاف و حجاب تنها با اجرای قانون میسر نمی شود

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: گسترش فرهنگ عفاف و حجاب تنها با اجرای قانون میسر نیست بلکه باید در این زمینه فرهنگ سازی شود.

سید شریف حسینی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه نمایشگاه بزرگ قرآن کریم خوزستان، به خبرنگار شبستان گفت: یکی از دغدغه های مسئولان نظام بحث حجاب و عفاف و بعضاً ارزش هایی است که به نوعی مردم نسبت به گذشته با آن فاصله گرفتند.

 

وی با بیان اینکه ما باید به سمتی پیش رویم که این فاصله ها کمتر شود تا جایی که هر گاه نام اسلام می آید نمود آن جمهوری اسلامی ایران باشد، افزود: این گونه کارها تنها با قانون خشک قابل اجرا نیست اما در بهتر اجرا کردن آن مؤثر است ولی نمی شود آنها را به اجبار به صورت یک فرهنگ درآورد.

 

وی، با اشاره به اینکه کار فرهنگی به زمان، برنامه ریزی و استرتژی نیاز دارد تا بتواند مؤثر واقع شود، تصریح کرد: اگر کسی با آگاهی حجاب را باور کند خیلی بیشتر به آن اهمیت می دهند تا اینکه از روی اجبار آن را بپذیرد؛ مجلس شورای اسلامی در جلساتی که با مقام معظم رهبری داشت، اعلام آمادگی کرده که در هر زمینه ای که دولت و مسئولان احساس کنند قوانینی را در خصوص این موضوع مصوب می کند.

 

حسینی، با بیان اینکه نگاه مردم نسبت به حجاب باید مصونیت باشد نه محدودیت، خاطر نشان کرد: برای حل این موضوع باید بین دولت، مجلس و قوه قضائیه تعامل ایجاد شود تا بهترین راهکار و خروجی را در برداشته باشد؛ کشور ما در مورد حجاب در وضعیت حادی به سر نمی برد ولی لازم است یک مقدار معیارها و ارزش های انقلاب مجدداً احیا شود.

 

وی در خصوص نمایشگاه قرآن اضافه کرد: کارهایی که چندین سال گذشته در خوزستان در بخش نمایشگاهی اتفاق افتاده بسیار ارزشمند است و جای تقدیر دارد؛ تزریق فرهنگ کتاب و کتابخوانی به ویژه در بحث قرآنی یکی موضوعاتی است که باید بر اساس یک برنامه ریزی مدون اجرا شود که شاید نتایج مثبت و بزرگ آن در آینده مشخص شود.

 

وی با اشاره به اینکه نوع نگاه قرآنی در خوزستان باید تقویت شود، اذعان داشت: خوزستان و اهواز که یک سوم جمعیت استان را تشکیل می دهد در بحث فضای نمایشگاهی بسیار محدود است و ما معتقدیم که به ویژه در بحث فرهنگ فقر مکان داریم و باید در سال جاری کمک کنیم این گونه فضاها جهت جذب افراد و استفاده آنها سریعاً آماده شود.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تخصصی شدن نمایشگاه ها، تأکید کرد: وقتی بحث تخصصی شدن پیش می آید مخاطبان خاص خود را می طلبد و بهتر می توان که از این فضاها استفاده کرد، تخصصی‌شدن نمایشگاه‌ها به خصوص در زمینه‌های مختلف باعث می‌شود که با فضاهایی که وجود دارد بهترین استفاده تخصصی و معنوی را از نمایشگاه داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: تأمین نیاز مردم به قرآن یکی از موضوعات مهم است ولی مهم‌تر از آن هدایت جامعه به فرهنگ خواندن قرآن است وگرنه بردن قرآن به خانه‌ها و مساجد و خاک خوردن آنها کار مهمی نیست، فرهنگ قرآن خواندن و همچنین کتاب‌هایی مانند نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و مواردی از این قبیل باید در جامعه انتشار داده شود و بتوان جوانان و نوجوانان را به خواندن صحیح این کتاب ها ترغیب کرد.

 

وی عنوان کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که یک در زمان معین نمایشگاهی را داشته باشیم و در زمان‌های دیگر این فرصت‌ها را غنیمت بشماریم و بتوانیم فرهنگ قرآن خواندن و ساعات آن را افزایش دهیم و در مسیری گام برداریم که بحث قرآنی در زندگی نمود پیدا کند.

 

حسینی، بیان کرد: اساس کار قرآنی در مساجد شکل می‌گیرد، نمایشگاه‌ها به عنوان پیشانی کارهایی است که در طول سال توسط مساجد انجام می شود، مساجد و افرادی که در مساجد زحمت می‌کشند می‌توانند خود را نشان دهند و کارهای بزرگی بکنند.

 

وی یاد آور شد: نباید در مساجد حلقه‌های جدا از هم باشد بلکه لازم است برنامه‌ مدونی وجود داشته باشد که هدف و خط‌ مشی را مشخص کند و با در کنار هم حرکت‌کردن به نتیجه مطلوب دست یابیم در غیر این صورت اگر هر فرد و مسجدی بخواهد به طور خودجوش برنامه‌ریزی کند مطمئناً بی‌نظمی اتفاق می‌افتد و خروجی لازم را نخواهد داشت.

 

پایان پیام/

کد خبر 59054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha