بهمن ماه امسال برگزار می‌شود؛ جشنواره ملی ایستادگی و پیام‌رسانی

خبرگزاری شبستان:مدیر حوزه فرهنگی زنان دفاع مقدس از برگزاری جشنواره ملی ایستادگی و پیام‌رسانی در بهمن‌ماه سال جاری همزمان با سالروز میلاد حضرت زینب (س) خبر داد.

معصومه نادری پارسا، مدیر حوزه فرهنگی زنان دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبستان با اشاره به جشنواره ملی ایستادگی و پیام‌رسانی گفت: در راستای تکریم و معرفی شخصیت والای پیام‌آور حماسه کربلا حضرت زینب کبری (س) و تبیین نقش کلیدی و سرنوشت ساز آن حضرت در ابلاغ پیام جاودانی نهضت کربلا جشنواره ملی ایستادگی و پیام رسانی با مشارکت مراکز حوزوی و دانشگاهی و سازمان بسیج جامعه زنان برگزار می شود.

 

وی افزود: جشنواره ملی ایستادگی و پیام رسانی بهمن ماه سال 95 برابر با سالروز میلاد حضرت زینب (س) برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار برگزار می شود، بیان کرد: مقرر شده است این جشنواره به صورت سالانه نیز برگزار شود. مدعوین ما را نیز جامعه حوزوی و دانشگاهی تشکیل می دهند.

 

 

نادری پارسا با اشاره به محورهای این جشنواره تصریح کرد: سبک زندگی و نقش تاریخی حضرت زینب (س) و نقش زنان در تحقق تمدن نوین اسلامی از جمله محورهای این جشنواره است.

 

وی گفت: در محورهای ذکر شده ،سه نفر به عنوان نفرات برگزیده انتخاب خواهند شد، علاوه بر تقدیر ،مقالات برگزیدگان تحت نام خودشان چاپ می شود.

 

مدیر حوزه فرهنگی زنان دفاع مقدس تصریح کرد: سبک زندگی حضرت زینب (س) که  در این جشنواره مورد بررسی و واکاوی قرار خواهد گرفت،شامل سیره معنوی، سیره خانوادگی، سیره تربیتی و شاخصه های الگویی این بانوی بزرگوار برای زن مسلمان و مقایسه شخصیت حضرت زینب (س) و زنان برجسته است.

 

وی همچنین بررسی خطبه ها، راهبردهای مبارزاتی، راهبردهای مدیریتی حضرت زینب (س) و ولایت در اندیشه و عمل حضرت زینب را از جمله محورهای نقش تاریخی این بانوی بزرگوار عنوان کرد.

 

وی اظهار کرد: نقش زنان در تحقق تمدن نوین که یکی از محورهای جشنواره ملی ایستادگی و پیام رسانی است ،جایگاه مشارکت زنان در نظام سیاسی اسلام و نقش زنان در نهضت های اسلامی بررسی می شود.

 

نادری پارسا با اشاره به نقش جشنواره ملی ایستادگی و پیام رسانی و الگوبرداری زنان جامعه از حضرت زینب (س) تصریح کرد: متاسفانه چیزی که تاکنون در مورد شخصیت این بانوی بزرگوار مغفول مانده این است که ما بیشتر ایشان را از جنبه دردها و سختی هایی که متحمل شده است معرفی و شناسایی کردیم.ما در این جشنواره سعی کردیم بیشتر از حیث روش شناسی و شیوه زندگی ایشان را مورد بررسی قرار دهیم.

 

مدیر حوزه فرهنگی زنان دفاع مقدس خاطرنشان کرد: اینکه به حضرت زینب (س) عقیله العرب گفته می شود  به دلیل معلومات و علم و دانش ایشان بوده است.

 

وی ادامه داد: حضرت زینب (س) جزو بانوان دانشمند روزگار بود لذا ما  در این جشنواره به دنبال این هستیم که شخصیت ایشان را به عنوان یک بانوی تاثیرگذار و دانشمند در جهان اسلام در آن دوره معرفی کنیم به همین دلیل فراخوان مقاله این جشنواره را دادیم تا افرادی که در این حوزه صاحب نظر هستند، بنشینند و به صورت مکتوب و مستند نقش های مختلف این بانوی بزرگوار را منعکس و به صورت علمی وی را به جامعه معرفی کنند.

 

نادری پارسا تصریح کرد: مقام معظم رهبری تاکید وافری به شناسایی شخصیت های بزرگ دین مبین اسلام از جمله حضرت زینب (س) به جامعه دارند ولی متاسفانه جامعه ما فقط ایشان را به عنوان ام المصائبی می شناسند که در واقعه عاشورا سختی های زیادی را متحمل شدند و بعد هم به ضرورت در کنار قافله اسرا طی مسیر کردند در حالی که واقعیت این نیست، علت وفاداری ایشان به برادر بزرگوارشان امام حسین (ع) همخون  بودن ایشان با وی نبوده بلکه به دلیل امام شناسی و ولایتمداریش بوده است.

 

وی ادامه داد: لذا هدف ما از برگزاری این جشنواره این است که بگوییم اگر این بانوی بزرگوار حتی خواهر امام حسین (ع) هم نبودند، مسلما همین نفش را در سیر تاریخ داشتند.

کد خبر 590006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha