آیت الله سید محمد موسوی امام جمعه آران و بیدگل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با گرامیداشت ۵ آذر روز بسیج مستضعفان گفت: بسیج، نسخه نجات بخش اسلام در عبور از فتنه ها، چالش ها و توهمات خود ساخته نظام های سلطه و صهیونیسم است.
وی افزود: پنجم آذر ماه، روزی است که امام خمینی(ره) شجره طبیه بسیج را که نشات گرفته از عاشوراست، غرس کرد تا امروز ما شاهد سایه افکنی آن در سرتاسر جهان باشیم .
رییس شورای فرهنگ عمومی آران و بیدگل تفکر بسیجی را تفکر ناب بر پایه ارزش های اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: در دوران دفاع مقدس اگر تفکر بسیجی حاکم نبود، نمی توانستیم در جنگی نابرابر و در مصاف با استکبارجهانی تا بن دندان مسلح مقاومت کنیم.
آیت الله موسوی افزود: این تفکر و ایمان بسیجی بود که مبادلات و محاسبات مادی استراتژیست جهانی را بهم زد و دشمنان انقلاب اسلامی را شکست داد.
امام جمعه آران و بیدگل در ادامه اظهار داشت: تفکرات بسیجی در اندیشه حضرت امام ، از سال 42 و طلیعه نهضت اسلامی با طراحی نقشه راه انقلاب از طریق بسیج روحانیت و مردم پدید آمد و در نهایت به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد، اما در پنجم آذر 58 و با صدور فرمان تشکیل بسیج مستضعفین در قالب ساختار و سازمانی کار آمد وعینی به واقعیت ملموس تبدیل شد .
آیت الله موسوی افزود: امروز بسیج با برخورداری از ظرفیت ها و توانایی بزرگ و شخصیت های نجیب ، کارآمد سرشار از ایمان و بصیرت در حوزه های مختلف توانسته است از آزمون های سخت صداقت و کار آمدی سربلند بیرون آید و مایه عزت وعظمت کشور و ثبات و ابهت نظام اسلامی شود.
وی بسیج را مظهر آرامش و نشاط وایمان خواند و تصریح کرد: بسیج یعنی دانشگاهی که در آن انسان های مسلمان انقلابی پیرو خط ولایت الهی درس جهاد و شهادت و ایثار را می آموزند تا با تجلی آن حکومت اسلامی ناب محمدی (ص) را در سراسر گیتی فراهم کنند وبا ظهور حضرت ولی عصر علیه السلام پرچم انقلاب را به ایشان واگذار نمایند .
آیت الله موسوی افزود: امروز تفکر و فرهنگ بسیجی با عبور از مرزهای جغرافیایی و تشکیل هسته مقاومت در کشورهای عراق، سوریه، لبنان و در منطقه راهبرد غرب و متحدانش را در برابر مقاومت به بن بست کشانده و به سایر ملت ها آموخته است که چگونه می توان با تکیه بر اراده و قدرت ایمان در برابر ظلم بی عدالتی قد علم کرد و با قدرت استکبار ستیزی و دشمن شناسی، نقشه های شوم آنان را نابود ساخت.
نظر شما