به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی برنامه، برنامه «تهران بيست» ششم با اين سرمقاله توسط هيرادحاتمي شروع شد كه از شب هاي سرد تهران سخن به ميان آمد و همشهرياني كه جاي خواب ندارند و همراهان بيماراني كه در بيمارستان ها پناهي ندارند سوژه اصلي حرف ابتدايي برنامه شد.
پس از آن گزارشي از پناهگاه ها و مجموعه هاي خيريه پخش شد و بعد از اين آيتم خبرهاي روز توسط حسين كلهر إعلام شد كه يكي از خبرهاي پربحث روز درباره منهدم شدن شبكه خريد و فروش نوزاد است كه نوزادان را ١٥ تا ٤٠ ميليون ميفروختند.
در بخش ميز پيگيري فراهاني ؛ معاون فني و عمليات اورژانس روي خط آمد و در ميز پيگيري پاسخگوي سوالات كلهر و حاتمي بود. او در ابتداي اين گفتگو عنوان كرد كه ١٥ درصد از مأموريت هاي اورژانس افزايش پيدا كرده است. از مجموعه درخواست هاي مردم سهم بيماران تنفسي بيشتر بود و از ميان آنها نيز ٧ درصد سهم بيماران قلبي نسبت به روزهاي قبل افزايش پيدا كرده است.
معاون فني و عمليات اورژانس درباره واكنش هاي دبيرستاني ها مبني بر تعطيل نشدن اين مقطع اين طور توضيح داد: دبيرستاني ها جزو قشري هستند كه نسبت به كودكان و سالمندان كمتر آسيب پذيرند. اما به هرحال عوارض اين آلودگي روي آنها هم تأثيرگذار است و بايد در شهر كمتر تردد كنند.
آمار دختران بي سواد در منطقه ١٢ بالاتر است
اما پس از اين بخش فاطمه دانشور عضو شوراي شهر تهران ميهمان ويژه تهران بيست بود كه حرفهايي جنجالي را از طريق قاب اين برنامه مطرح كرد. او در ابتدا عنوان كرد: در طول اين مدت تمام تلاشمان را كرديم و حالا هرروز يك وعده غذا از جانب خيريه ها در اختيار كارتون خواب ها قرار ميگيرد. زماني كه وارد شوراي شهر تهران شدم شنيدم كه در منطقه ١٢ ، آمار دختران بي سواد بسيار بالاست و براي من خيلي اين موضوع عجيب بود. بعدتر با آسيب شناسي فهميديم كه اين اتفاق به خاطر ناهنجاري هاي اجتماعي در آن مناطق رخ داده است. من در آنجا كوچه هايي را ديدم كه بخش زيادي از كودكانش حتي شناسنامه ندارند و پدران و مادران معتاد آسيب هاي جدي به اين كودكان ميزند.
افزايش كارتن خواب ها از سال ٨٩ شروع شد
او ادامه داد: سال گذشته براي ٢٤ هزار كارتن خواب اسكان داده شد كه ميتوانند شب ها در گرم خانه ها باشند اما آنجا هم در جهت إصلاح آنها اتفاقي نمي افتد و مشكل آنها به صورت ريشه اي حل نميشود. سال ٨٦ آمار كارتن خواب هاي معتاد زير ٢ هزار نَفَر بود اما بعد از آن افزايش معناداري پيدا كرد. متاسفانه هرسال ٤-٥ هزار نَفَر به اين مجموعه اضافه شد و بعدها متوجه يك حقيقت تلخ درباره آنها شدم. فهميدم افزايش چندبرابري آنها در سال ٨٩ ( در ابتداي دوره دوم رياست جمهوري محمود احمدي نژاد) به خاطر افزايش قيمت ها و تورم بود!
دانشور همچنين اضافه كرد: در آن زمان افزايش سرسام آور قيمت كالاها أفراد را به يك حسرت و افسردگى رساند كه در نتيجه اش با هر تعارفي براي رسيدن به يك آرامش مجازي با يك تعارف در هر جمعي معتاد ميشدند!
او كنايه اي به شهرداري تهران هم زد و گفت: من از شهرداري گلايه مندم چرا كه ميتوانست در اين زمينه هزينه كند اما اتلاف منابع كرد اما در ميان وزارت خانه ها ، وزارت بهداشت و درمان براي اين آسيب اجتماعي وقت بيشتري گذاشت و بخشي از بودجه اش را سهم سم زدايي از اين نوزادان و كمك به معتادان در نظر گرفت.
دكتر علي ربيعي هم از انتقادات اين عضو شوراي شهر بي نصيب نماند و دانشور در پايان گفت: مسئولين ! لطفا وزارت تأمين و رفاه اجتماعي را احيا كنيد چون ديگر وزارت خانه ها در وقت اضافه شان نميتوانند سامان دهي كنند.
در پايان گفتني است تهران بيست به تهيه كنندگي محمدحسين رضوي و اجراي هيراد حاتمي ، محمد دلاوري و حسين كلهر شنبه تا دوشنبه ساعت ٢٠ روي آنتن مي رود.
نظر شما