برگزیدگان سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران معرفی و تقدیر شدند

خبرگزاری شبستان: برگزیدگان سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران در بخش داخلی و بین المللی معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران شب گذشته ۲۴ آبان ماه با حضور حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی و محسن مومنی، رئیس حوزه هنری در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

 

 

 

اسامی برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره فیلم کوتاه تهران به شرح زیر است:

 

برگزیدگان بخش جنبی

مراسم اهدای جوایز سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران با جایزه بهترین فیلم از نگاه گروه هنر و تجربه توسط هوشنگ گلمکانی و جعفر صانعی مقدم آغاز شد.

اسما ابراهیم‌زادگان یکی از برگزیدگان جایزه هنر و تجربه، هنگام  دریافت جایزه خود گفت: این جایزه به خاطر گروه خوبی است که داشتم. از حمایت‌های آرش رصافی که برای فیلم «حفره مشترک» انجام داد تشکر می کنم. یادم می آید او به من گفت: من پشت این میز نشسته ام تا شما فیلمسازان جوان را کشف کنم.

در ادامه جوایز بخش استعدادیابی که توسط 33 داور انتخاب شده بودند، اهدا شد. علی‌اکبر قاضی‌نظام، نواب محمودی، آذر محرابی، عظیم نجفی برای اهدای این جایزه روی صحنه آمدند. قاضی‌نظام به عنوان نماینده هیأت داوران این بخش با بیان اینکه دوستان فیلمساز تجربه شما را به تماشا نشستیم و از نگاه بدیع و دستاوردهای بدیع شما به وجد آمدیم، اضافه کرد: هدف کسب نگاه نو بود. ما در این بخش محدود به انتخاب 5 برگزیده بودیم؛ بعضی فیلم‌ها آنقدر خوب بودند که به نتیجه رسیدیم جوایز را به آن‌ها اختصاص بدهیم. با اشتیاق منتظر تجربه ها و فیلم‌های آینده گروه برگزیده هستیم.

جایزه بعدی به انتخاب انجمن تهیه‌کنندگان سینما اختصاص داشت. در این بخش علیرضا حسینی و سعید رشتیان برای اهدای جایزه بهترین فیلم منتخب انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند روی صحنه رفتند.

حمید جعفری؛ کارگردان فیلم مستند «بَرد» و برگزیده انجمن تهیه‌کنندگان سینما، پس از کسب جایزه گفت: همیشه جایزه فیلم مستند، انیمیشن و تجربی کمتر از فیلم داستانی است و جالب است که این سوال هم برای کسی پیش نمی آید که چرا جایزه این بخش کمتر است. این مشکل ما نیست و مشکل مسئولان است. تقاضا می کنم و نماینده ای نداشتیم

جوایز بخش آسیفا، انجمن صنفی فیلم کوتاه تهران توسط آرش رصافی و عاطفه خادم الرضا اهدا شد. رصافی که در طول مراسم مورد تقدیر و تشکر برگزیدگان قرار گرفته بود پشت تریبون آمد و گفت: ارادت قلبی خودم را به دوستان فیلمساز عرض می کنم. آنچه انجام می دهم انجام وظیفه است. لطفا به دلیل ضیق وقت، من را بیشتر شرمنده نکنید.

جایزه بزرگ کتاب و سینما توسط محمدعلی جلیسه و افشین داورپناه اهدا شد.  جلیسه مدیرعامل خانه کتاب در صحبتی کوتاهی با ابراز  خوشحالی ازهمزمانی مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه تهران با آغاز هفته کتاب، بیان کرد: این افتخار را داشتم که برای دومین بار در خدمت جوانان مملکت باشیم. آینده سازان ایران با این حرکت، سینمای ایران را عمیق و پررنگ تر خواهند کرد.

 

 

برگزیدگان بخش بین الملل

در ادامه مراسم ویدئویی از معرفی داوران بخش بین الملل به زبان خودشان پخش شد و داوران این بخش؛ خسرو سینایی از ایران، ژولیت دورت از بلژیک، یوکا-پکا لاکسو از فنلاند، شوبرا گوپتا از هندوستان و آنا هنکل-دونرسمارک از آلمان روی صحنه آمدند.

سفیر هلند در هنگام دریافت جایزه بهترین فیلم تجربی، گفت: خوشحالم که برای دومین بار در این جشنواره هستم و برای هلند جایزه می گیرم. صنعت فیلمسازی هلند بسیار خلاق است و جای تعجب نیست که جایزه ببرد.

خسرو سینایی؛ رئیس هیأت داوران بخش بین‌الملل هنگام اهدای جایزه بهترین فیلم آسیایی، از اهدای جایزه به کارگردان فیلم «پروانه در زمستان» ابراز خوشحالی کرد و گفت: جایزه فیلمی ظریف که مثل اشعار هایکو ژاپنی است را اهدا می‌کنم.  به عنوان ایرانی مفتخرم به حضور این فیلم و جایزه‌ای که به آن تعلق گرفت. خوشحالم که سایر اعضای هیات داوران نیز درخصوص این جایزه با من هم عقیده بودند و ما توانستیم با یک اجماع نظر جایزه را به فیلمی که لایقش است بدهیم.

کارگردان فیلم «پروانه در زمستان» هنگام دریافت جایزه خود با بیان اینکه من این لحظه را فراموش نمی کنم، گفت: خاطرات برای من مهم هستند و سینما چیزی جز خاطره نیست.

سفیر بلژیک نیز به هنگام دریافت جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی بیان کرد: خیلی متشکرم و خوشحالم بین آدم‌های با استعداد هستم. پیام من این است در بلژیک دوستان زیادی دارید. بلژیکی‌ها سینمای ایران را تحسین می کنند. امیدوارم تبادل فرهنگی دو کشور بیشتر شود.

یوکا-پکا لاکسو یکی از اعضای هیأت داوران بخش بین‌الملل نیز به عنوان آخرین نفر برای اهدای جایزه پشت تریبون قرار گرفت و گفت: سلام. افتخار بزرگی است که جایزه رسمی را اعلام می‌کنم. قبل از آن می خواهم از همه و به خصوص دبیر جشنواره و کسانی که اقامت خوبی را برای من فراهم کردند تشکر کنم. می خواهم تشکر کنم از فیلمسازان چون کار داوری ما خیلی سخت شده بود. حال به طور رسمی از تمام داوران جایزه بزرگ جشنواره را به آرین وزیر دفتری کارگردان فیلم «هنوز نه» تقدیم کنم.

 

برگزیدگان بخش ملی

در ادامه مراسم با پخش ویدیوئی اعضای هیأت داوران بخش ملی به زبان خودشان معرفی شدند و اکبر عالمی، محمدرضا هنرمند، رضا میرکریمی، محسن امیر یوسفی و داود خیام با حضور روی صحنه جوایز بخش‌های مختلف را اهدا کردند.

علیرضا دهقان؛ برنده جایزه بهترین فیلم با موضوع محیط زیست پشت تریبون قرار گرفت و گفت: آلن رزتال می گوید هیچ مستندی در یک شب ساخته نمی شود. مستندی تولید نمی شود مگر با حماقت، رویا و... مستندساز، مستندسازان دیوانه اند و هنر تمام چیزها می جنگند و ما تمام تلاشی که می کنند جیبشان خالی است.

پریان شعله ور که بهترین جایزه تدوین در بخش ملی را دریافت کرد، در اعتراض به عدم حضور زنان در ترکیب هیات داوری، گفت: نمی‌دانم چرا فیلمسازان خوب زن در هیات داوران نادیده گرفته می شوند. او در ادامه جایزه خود را به کاوه مظاهری کارگردان فیلم «روتوش» تقدیم کرد.

سونیا سنجری؛ بهترین بازیگر زن سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران از حضور این جایزه در جشنواره ابراز خوشحالی کرد و گفت: بالاخره بعد از سی و سه دوره جایزه بازیگر زن به جشنواره اضافه شد. امیدوارم این اتفاق ادامه پیدا کند و سال بعد با جای خالی‌اش مواجه نشویم. من این جایزه را به کریم لک زاده و فیلم «دختری در میان اتاق» تقدیم کنم.

فرید سجادی‌حسینی جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره، از انجمن سینمای جوانان ایران و فرید فرخنده کیش بابت حمایت از جوانان تشکر کرد.

فرنوش عابدی، که جایزه بهترین متحرک‌سازی در آثار پویانمایی را دریافت کرده بود، عنوان کرد: ارزش این جایزه بیشتر به کسانی است که آن را به من اهدا کردند.

حامد نجابت، برنده جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی بعد از دریافت جایزه‌اش گفت: پارسال فیلم «مقنعه» را داشتم که در جشنواره فیلم کوتاه تهران نبود. آرش رصافی به من زنگ زد و گفت: فیلم بساز و من ساختم. حالا این جایزه ای که برای فیلم «اشیا گمشده» دریافت کردم را به کاوه مظاهری تقدیم می کنم.

کریم لک زاده، برنده بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در سخنانش پس از دریافت جایزه گفت: واقعا چه چیزی ارزشمندتر از برگزیده شدن با نگاه تماشاگران است. بین نگاه مخاطبان و داوران تفاوت نگاه وجود دارد. مخاطب جشنواره فیلم کوتاه تهران عوام الناس نیستند و ارتباطی با فیلم کوتاه دارند. این فیلم تولید انجمن است. آرش رصافی به من گفت: ما یک مرکز دولتی هستیم، از تو حمایت می کنیم  اما تو فیلم خودت را بساز. آرش رصافی پیوند بین سینما و دولت و مخاطب است. برای رصافی سینما از میز مدیریت مهمتر است.

علی خوشدونی فراهانی برنده جایزه بهترین فیلم در بخش سینمای ایران با ابراز خوشحالی از دریافت جایزه برای نخستین فیلمش، گفت: خوشحالم که از جشنواره ای که با نام کیارستمی مزین شده است جایزه می گیرم.

اسما ابراهیم‌زادگان دیگر برگزیده این بخش از نویسنده حفره مشترک تشکر می کنم که باعث شد جایزه های زیادی بگیرم.

 

 

بخش مسابقه بین الملل

بر اساس رای هیات داوران بخش مسابقه بین الملل متشکل از خسرو سینایی از ایران، ژولیت دورت از بلژیک، یوکا-پکا لاکسو از فنلاند، شوبرا گوپتا از هندوستان و آنا هنکل-دونرسمارک از آلمان، برگزیدگان به این شرح معرفی شدند:

 

جایزه ویژه هیأت داوران بخش بین‌الملل

جایزه ویژه هیأت داوران بین‌‍ الملل در بخش آسیا اهدا می‌شود به خین وارسو  (Khin Warso)  برای فیلم «لوح سنگی» (Slate) از کشور میانمار

جایزه ویژه هیأت داوران بین‌الملل اهدا می‌شود به النورا اسمونالیوا (Elnura Osmonalieva) برای فیلم «سعیده» (Seide) از کشور قرقیزستان

جایزه ویژه هیأت داوران بین‌الملل اهدا می‌شود به گرهارد فونک (Gerhard Funk) برای فیلم «ثمر» (Fruit) از کشور آلمان

 

جایزه بهترین فیلم آسیا

جایزه بهترین فیلم آسیا شامل تندیس جشنواره و مبلغ 2000یورو اهدا می‌شود به شوجی تویاما (Toyama Shoji) برای فیلم «پروانه در زمستان» (Winters Butterfly) از کشور ژاپن

 

جایزه بهترین فیلم اسلام و صلح جهانی

جایزه بهترین فیلم اسلام و صلح جهانی شامل تندیس جشنواره و مبلغ 2000 یورو اهدا می‌شود به امیر هنرمند (Amir Honarmand) برای فیلم «رقاصک» (The Balance Wheel) از کشور ایران

همچنین در این بخش هیأت داوران با اهدای دیپلم از فیلم «گذشته»   (Its Back Then) به کارگردانی «وثاب الصگر» (Wathab al-sigar) از کشور عراق تقدیر به عمل می‌آید.

 

جایزه بهترین کارگردانی فیلم تجربی

جایزه بهترین کارگردانی فیلم تجربی شامل تندیس جشنواره و مبلغ 3000 یورو اهدا می‌شود به پیم زویر (Pim Zwier) برای فیلم «آنها ما را دشمن می‌نامند» (They Call Us The Enemy) از کشور هلند

 

جایزه بهترین کارگردانی فیلم پویانمایی

جایزه بهترین کارگردانی فیلم پویانمایی شامل تندیس جشنواره و مبلغ 3000 یورو اهدا می‌شود به دلفین پری-ما (Delphine Priet-Maheo) برای فیلم «میهمان ناخوانده» (Joint-Tenants) از کشور فرانسه

 

جایزه بهترین کارگردانی فیلم مستند

جایزه بهترین کارگردانی فیلم مستند شامل تندیس جشنواره و مبلغ 3000 یورو اهدا می‌شود به هواکینگ ژین (Huaqing Jin) برای فیلم «دختر تبتی» (TheTibetan Girl) از کشور چین

 

جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی

جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی شامل تندیس جشنواره و مبلغ 3000 یورو اهدا می‌شود به بزیل وویمن (Basile Vuillemin)  برای فیلم «سرانگشتان» (Du Bout Des Doigts) از کشور بلژیک

 

جایزه بزرگ بخش بین‌الملل

جایزه بزرگ بخش بین‌الملل شامل تندیس جشنواره و مبلغ 6000 یورو اهدا می‌شود به آرین وزیردفتری (Arian Vazirdaftari) برای فیلم «هنوز نه» (Not Yet) از کشور ایران

 

بخش مسابقه سینمای ایران

بر اساس رای هیات داوران بخش مسابقه سینمای ایران متشکل از اکبر عالمی، محمدرضا هنرمند، رضا میرکریمی، محسن امیر یوسفی و داود خیام، برگزیدگان به این شرح معرفی شدند:

 

بهترين فيلم با موضوع «ايمان و اميد»

تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال مشترکا اهدا می شود به امید شمس و پوریا پیشوایی  برای فیلم داستانی «گذر » از کرج و نازنین سبحان سربندی برای فیلم انیمیشن «سایه ای که نور شد» از تهران

 

بهترين فيلم با موضوع «محیط زیست»

تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال اهدا می شود به علیرضا دهقان برای فیلم مستند «اوسیا» از یزد

 

بهترين فیلمنامه اقتباسی

تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال اهدا می شود به اسما ابراهیم زادگان برای فیلم داستانی«حفره مشترک» از تهران

 

بهترين تحقيق و پژوهش براي فيلم مستند

 تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال اهدا می شود به آریان عطارپور برای فیلم «چغامیش» از تهران

 

بهترين صداي فيلم

از میان 6 نامزد دریافت جایزه:

  • رشید دانشمند و زهره علی اکبری برای فیلم «نسبت خونی»
  • ﺭﺍﻣﻴﻦ ﺍﺑﻮاﻟﺼﺪﻕ برای فیلم «تناوب»
  • ﺳﺎﺳﺎﻥ ﮐﺎﻭﻩ و ﯾﻮﻧﺲ ﺍﺳﮑﻨﺪﺭی برای فیلم «اشیا گمشده»
  • ﻋﻠﯽ ﻗﺎﺳﻤﯽ و ﻣﺤﻤﺪ ﻣﻬﺪی ﺟﻮﺍﻫﺮی ﺯﺍﺩﻩ برای فیلم " گذر "
  • ﻣﺮﺗﻀﯽ ﺍﺻﻼﻥ ﺯﺍﺩﻩ و ﻋﻠﻴﺮﺿﺎ ﻋﻠﻮﯾﺎﻥ برای فیلم «ملاقات شیشه ای»
  • ﻣﺤﻤﻮﺩ ﮐﺎﺷﺎﻧﯽ و ﺟﻮﺍﺩ ﻏﻼﻣﺮﺿﺎﯾﯽ برای فیلم «وال ها»

تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال اهدا می شود به ﺭﺍﻣﻴﻦ ﺍﺑﻮاﻟﺼﺪﻕ برای فیلم داستانی «تناوب» از تهران

 

بهترين تدوين

از میان 6 نامزد دریافت جایزه:

  • ﭘﻮﯾﺎﻥ ﺷﻌﻠﻪ ﻭﺭ  برای فیلم «اشیا گمشده»
  • مهدي حسيني وند برای فیلم «ملاقات شیشه ای»
  • ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺳﻤﺎﻋﻴﻠﯽ برای فیلم »عملیات 747 »
  • ﭘﻮﯾﺎﻥ ﺷﻌﻠﻪ ﻭﺭ برای فیلم «روتوش»
  • ﻓﺮﻧﺎﺯ ﺭﻭﺷﻨﺎﯾﯽ برای فیلم «سیاه سرفه»
  • ﺣﺴﻴﻦ ﺑﺮﺍﺗﯽ برای فیلم «لام تا کام»

  تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال اهدا می شود به پویان شعله ور برای فیلم های «اشیا گمشده» و «روتوش» از تهران

 

بهترین تصویربرداری

از میان 6 نامزد دریافت جایزه:

  • ﻣﺴﻌﻮﺩ ﺍﻣﻴﻨﯽ ﺗﻴﺮﺍﻧﯽ برای فیلم «اکسیدان»
  • ﺣﺎﻣﺪ ﺣﺴﻴﻨﯽ ﺳﻨﮕﺮی برای فیلم  «وال ها» 
  • ﺳﻴﻨﺎ ﮐﺮﻣﺎﻧﯽ ﺯﺍﺩﻩ برای فیلم «حفره مشترک»
  • ﺍﺣﺴﺎﻥ ﺩﺍﺩﺭﺱ برای فیلم «آز» 
  • ﺁﺭﺵ صادقی برای فیلم «ملاقات»
  • پوریا پیشوایی برای فیلم «گذر»

  تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال اهدا می شود به ﺳﻴﻨﺎ ﮐﺮﻣﺎﻧﯽ ﺯﺍﺩﻩ  برای فیلم «حفره مشترک» از تهران

 

متحرک سازی در آثار پويانمايي

تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال اهدا می شود به ﻣﺮﯾﻢ ﺧﻠﻴﻞ ﺯﺍﺩﻩ برای فیلم «مثل یک پروانه روی یک قلب» از تهران

 

بهترين فيلمنامه

از میان 10 نامزد دریافت جایزه:

  • ﺍﻣﻴﺮ ﻏﻼﻣﯽ برای فیلم «ساختمان شماره 13 »
  • آﺭﻣﺎﻥ ﺧﻮﺍﻧﺴﺎﺭﯾﺎﻥ برای فیلم »قرص برنج«
  • ﺩﺍﻭﺩ ﺭﺿﺎﺋﯽ برای فیلم «ضد آب»
  • ﺑﻬﻨﺎﻡ ﻋﺎﺑﺪی و ﺣﺎﻣﺪ ﺣﺴﻴﻨﯽ ﺳﻨﮕﺮی برای فیلم «وال ها»
  • ﻣﺤﻤﺪﺭﺿﺎ ﻋﺎﺑﺪﻯ برای فیلم «پیشخدمت»
  • ﮐﺎﻭﻩ ﻣﻈﺎﻫﺮی برای فیلم «روتوش»
  • ﺣﺎﻣﺪ ﻧﺠﺎﺑﺖ برای فیلم «اشیا گمشده»
  • ﺣﺴﻴﻦ ﺍﻣﻴﺮی ﺩﻭﻣﺎﺭی، ﭘﺪﺭﺍﻡ ﭘﻮﺭﺍﻣﻴﺮی و ﻣﺤﻤﺪ ﺩﺍﻭﺩی برای فیلم «نسبت خونی»
  • ﻋﻠﯽ ﺧﻮﺷﺪﻭﻧﯽ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﯽ برای فیلم «تناوب»
  • ﮐﻤﺎﻝ ﭘﺮﻧﺎک برای فیلم «هستی»

تنديس جشنواره و مبلغ 50.000.000 ريال اهدا می شود به ﺣﺴﻴﻦ ﺍﻣﻴﺮی ﺩﻭﻣﺎﺭی، ﭘﺪﺭﺍﻡ ﭘﻮﺭﺍﻣﻴﺮی و ﻣﺤﻤﺪ ﺩﺍﻭﺩی برای فیلم «نسبت خونی» از کرمان

 

بهترين فيلم تجربي

از میان 4 نامزد دریافت جایزه:

  • کریم عظیمی  برای فیلم «999999999 »
  • علی اکبر محمدخانی برای فیلم «خودم را می کشم و تو مقصری»
  • قصیده گلمکانی برای فیلم «مراقبت از ژوناس»
  • عطا مجابی برای فیلم «مردی که اینجا نبود»

دیپلم افتخار و مبلغ 25.000.000 ریال اهدا می شود به کریم عظیمی  برای فیلم «999999999 »

 

بهترين فيلم پويانمايي

از میان 6 نامزد دریافت جایزه:

  • سمانه شجاعی برای فیلم «اکتسابات انتسابی»
  • سید مسلم طباطبایی برای فیلم «لایت سایت»
  • فرنوش عابدی برای فیلم «پیشخدمت»
  • میرتوحید رضوی برای فیلم «باران من»
  • مریم خلیل زاده برای فیلم «مثل یک پروانه روی یک قلب»
  • مهدی خرمیان برای فیلم «سوزن بان»

  تنديس جشنواره و مبلغ 60.000.000 ريال اهدا می شود به فرنوش عابدی  برای فیلم «پیشخدمت» از تهران

دیپلم افتخار و مبلغ 25.000.000 ریال اهدا می شود به مهدی خرمیان برای فیلم «سوزن بان» از تهران

 

بهترين كارگرداني در بخش فيلم مستند

از میان 5 نامزد دریافت جایزه:

  • مهدی حیدری فیلم «ده، چهار و نیم، سه و نیم»
  • ابوالفضل توکلی برای فیلم «آقا جلال و مستر رابرت»
  • حمید جعفری برای فیلم «برد»
  • ماهان خمامی پور  برای فیلم «بهتر از زندگی»
  • علیرضا دهقان برای فیلم «اوسیا»

تنديس جشنواره و مبلغ 60.000.000 ريال اهدا می شود به مهدی حیدری برای  فیلم «ده، چهار و نیم، سه و نیم» از آمل

 

بهترين كارگرداني در بخش فيلم داستاني

از میان 10 نامزد دریافت جایزه:

  • امیرحسین کرمی برای فیلم «قرص برنج»
  • بهنام عابدی برای فیلم «وال ها»
  • ﭘﺪﺭﺍﻡ ﭘﻮﺭﺍﻣﻴﺮی و ﺣﺴﻴﻦ ﺍﻣﻴﺮی ﺩﻭﻣﺎﺭی  برای فیلم «نسبت خونی»
  • حامد نجابت برای فیلم «اشیا گمشده»
  • علی خوشدونی فراهانی برای فیلم «تناوب»
  • کاوه مظاهری برای فیلم «روتوش»
  • داود رضائی برای فیلم «ضد آب»
  • کمال پرناک برای فیلم «هستی»
  • پوریا پیشوایی و امید شمس برای فیلم «گذر»
  • یوسف حاتمی کیا برای فیلم «ملاقات شیشه ای»

  تنديس جشنواره و مبلغ 80.000.000 ريال اهدا می شود به حامد نجابت برای فیلم «اشیا گمشده» از تهران

 

بهترین بازیگری مرد

از میان 6 نامزد دریافت جایزه:

- عباس اصنافی برای فیلم «اشیا گمشده»
- آرمان خوانساریان برای فیلم «سبز کله غازی»
- هادی حجازی فر برای فیلم «نسبت خونی»
- توماج دانش بهزادی برای فیلم «کشند»
- سیامک احصایی برای فیلم «عملیات 747»
- فرید سجادی‌حسینی برای فیلم «نسبت خونی»

دیپلم افتخار و مبلغ 30.000.000 ریال اهدا می شود به فرید سجادی‌حسینی برای فیلم «نسبت خونی»

 

بهترین بازیگری زن

از میان 6 نامزد دریافت جایزه:

  • شبنم مقدمی برای فیلم «سیاه سرفه»
    - ندا جبراییلی برای فیلم «قرص برنج»
    - مهری آل‌آقا برای فیلم «کشند»
    - سونيا سنجری برای فیلم «روتوش»
    - مینو شریفی پور برای فیلم «آیینه های پریده رنگ»
    - سارا بهرامی برای فیلم «تو فقط مادر من باش»

دیپلم افتخار و مبلغ 30.000.000 ریال اهدا می شود به سونيا سنجری برای فیلم «روتوش»

 

جایزه ویژه هیأت داوران

دیپلم افتخار و مبلغ 30.000.000 ریال اهدا می شود به مهدی آقاجانی برای استفاده خلاقانه کارگردان از جلوه های ویژه کامپیوتری در فیلم داستانی «درپیکر»
 

جايزه بهترين فيلم در بخش سينماي ايران

تنديس جشنواره و مبلغ 150.000.000 ريال مشترکا اهدا می شود به اسما ابراهیم زاده گان برای فیلم «حفره مشترک» از تهران و علی خوشدونی فراهانی برای فیلم «تناوب» از تهران

جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران

تنديس جشنواره و مبلغ 000/000/25 ریال اهدا می شود به کریم لک زاده برای فیلم «دختری در میان اتاق»

 

جایزه بخش استعدادیابی

دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به آرمان خوانساريان برای فیلم داستانی «سبز کله غازی»

دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به کریم امینی برای فیلم داستانی «چلیپا»

دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به کمال پرناک برای فیلم داستانی «هستی»

دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به آرين وزيردفتري برای فیلم داستانی «هنوز نه»

دیپلم افتخار و حمایت از تولید اثر بعدی اهدا می شود به کتایون پرمر برای فیلم داستانی «کشند»

 

بخش جنبی کتاب و سینما

از میان 6 نامزد دریافت جایزه:

  • «اکسیدان» ساخته عباس نظام دوست
  • «آثار عجم» ساخته حسن نقاشی
  • «به آینه نگاه نکن» ساخته فرهاد غلامیان
  • «حساسیت فصلی» ساخته سعید وکیلی
  • «حفره مشترک» ساخته اسما ابراهیم‌زادگان
  • «نیستان» ساخته ابراهیم ایرج‌زاد

تندیس هفته کتاب، لوح تقدیر و مبلغ 150.000.000 ریال بعنوان نفر اول اهدا می شود به حسن نقاشی برای فیلم «آثار عجم» (این فیلم نگاه ویژه ای دارد به کتاب آثار عجم یا شیراز نامه اثر فرصت‌الدوله شیرازی که اولین نسخه آن در سال 1314 به چاپ رسیده است.)

 

جایزه بخش آسیفا ایران

لوح افتخار و مبلغ 000/000/10 ریال اهدا می شود به سحر طرزی برای فیلم «لحظات کاغذی»

لوح افتخار و مبلغ 000/000/10 ریال اهدا می شود به مقداد اخوان برای فیلم «زمین روباه»

لوح افتخار و مبلغ 000/000/10 ریال اهدا می شود به کاوه سیستانی برای فیلم «ماهی قرمز»

 

بهترین فیلم کوتاه از نگاه «سینمای هنر و تجربه»

ازمیان 7 نامزد دریافت جایزه:

  • «پیشخدمت» ساخته فرنوش عابدی
  • «درپیکر» ساخته مهدی آقاجانی
  • «روتوش» ساخته کاوه مظاهری
  • «حفره مشترک» ساخته اسما ابراهیم زادگان
  • «مرگ موقتی زنبورها» ساخته مریم فیروزی
  • «هستی» ساخته کمال پرناک
  • «هنوز نه» ساخته آرین وزیردفتری

تندیس فیلم برگزیده گروه هنر و تجربه به همراه مبلغ 000/000/60 ریال به دلیل برداشتی امروزی و مدرن از داستانی با الگوی کهن و همچنین کارگردانی سنجیده اهدا می شود به اسما ابراهیم زادگان برای فیلم «حفره مشترک»

تندیس فیلم برگزیده گروه هنر و تجربه به همراه مبلغ 000/000/60 ریال به دلیل استفاده معنادار از فرم و نگاهی جدید و تجربه گرا به داستانی آشنا اهدا می شود به آرین وزیر دفتری برای فیلم «هنوز نه»

 

 

جایزه بهترین تهیه کنندگی فیلم کوتاه مستند

به انتخاب انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند ایران

لوح تقدیر و دو سکه بهار آزادی اهدا می شود به ﺣﻤﻴﺪ ﺟﻌﻔﺮی و  فاطمه فروزان علاء  برای فیلم « بَرد»

 

 

جایزه انجمن صنفی فیلم کوتاه ایران

مدال و دیپلم افتخار ایسفا اهدا می شود به بهنام عابدی برای فیلم داستانی «وال ها»

دیپلم افتخار ایسفا اهدا می شود به علی اکبر محمدخانی برای فیلم تجربی «خودم را می کشم و تو مقصری»

 

جایزه بخش همایش مطالعات فیلم کوتاه ( گذشته، حال، آینده)

  • دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/10 ریال اهدا می شود به پروانه احمدی برای مقاله «بررسی جلوه های سینمایی فیلم کوتاه در مجموعه شعرهای یانیس ریتسوس»
  • دیپلم افتخار و مبلغ 000/000/10 ریال اهدا می شود به احمد خوش نیت  برای مقاله «وجوه اشتراک فیلم بلند و کوتاه در بکارگیری عمده ترین شیوه های علم بیان»

 

  

کد خبر 588223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha