به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، زکیه پیری، رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی تبریز، امروز(۲۴آبان) در دومین همایش ملی کتاب و خواندن که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، با اشاره به برگزاری چهار همایش توسط دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در سال جاری ابراز داشت: همایش های مدیریت سلامت در بحران، مدیریت اطلاعات سلامت، مدیریت سلامت و بهبود عملکرد در مراقبت های بهداشتی از جمله همایش هایی بود که امسال توسط این دانشکده برگزار شد.
وی افزود: دانشگاه مبدا تحولات است و دغدغه های جامعه باید ابتدا در دانشگاه مطرح و پاسخ داده شود.
پیری تاکید کرد: وضعیت مطالعه در کشور ما با توجه به تیراژ پایین کتاب ها، بحرانی است.
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی تبریز با اشاره به سرانه پایین مطالعه در ایران عنوان کرد: سرانه مطالعه در کشور ما ۱۳دقیقه است که آمار پایینی است، هم اکنون ۵۰ رستوران، ۶۲۴ اغذیه فروشی در سطح شهر تبریز فعالیت می کنند اما تنها ۱۷ کتابفروشی و ۱۶کتابخانه عمومی در این کلانشهر فعالیت دارند.
همچنین جلال حنایی، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مراسم افتتاحیه این همایش رسانه و ارتباطات را یکی از دستاوردهای مهم بشری دانست و اظهار داشت: تقویت اخلاق اجتماعی و سلامت یکی از نقش های بارز رسانه و اطلاع رسانی است.
وی افزود: کشورهای ژاپن، کره جنوبی، ایسلند و دانمارک از کشورهای بی خطر و سلامت برای زندگی هستند چرا که رسانه و ارتباطات در این کشورها حرف اول را می زند و سطح بیسوادی به صفر رسیده است.
حنایی تاکید کرد: اگر مردم به رسانه ها اعتماد پیدا کنند، به رسانه ها روی می آورند.
وحیده زارع دبیر علمی همایش کتاب و خواندن نیز در این همایش، گذر از کتابداری سنتی به مدرن و ارتقای سواد سلامت عمومی را از مهم ترین اهداف برگزاری این همایش برشمرد.
وی با اشاره به محورهای اصلی همایش اظهار داشت: ۲۱ درصد مقالات رسیده در موضوع فناوری اطلاعات در اطلاع رسانی سلامت و مشاوره اطلاع رسانی و تجویز اطلاعات به دبیرخانه این همایش رسیده است.
نظر شما