افراط در استفاده از فضای مجازی سبب ایجاد شکاف ارتباطی در بین خانواده‌ها شده است

خبرگزاری شبستان:رئیس سازمان بسیج رسانه استان زنجان گفت: استفاده افراطی و بی حد و مرز از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی سبب ایجاد شکاف ارتباطی در بین خانواده‌های ایرانی شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بسیج رسانه استان زنجان، عبدالله جعفری با بیان اینکه امروزه با توجه به گسترش استفاده بی‌ضابطه و غیرنظام‌مند از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در جامعه شاهد حضور خانواده‌های مجازی هستیم اظهار داشت: این موضوع به نوبه خود یک آسیب جدی در نهاد خانواده‌ها بوده و آثار مخرب آن در آینده نه چندان دور بروز و ظهور خواهد یافت.

 

وی افزود: استفاده افراطی و بی حد و مرز از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی سبب ایجاد شکاف ارتباطی در بین خانواده‌های ایرانی شده و سرانجام نفوذ رسانه‌ای این آسیب نوظهور در کمین خانواده‌های اصیل ایرانی و خانواده‌های مذهبی است.

 

رئیس سازمان بسیج رسانه استان زنجان بیان کرد: کاهش ارتباطات و تعاملات بین اعضای خانواده سبب ایجاد فضایی متعدد بین یک مکان جغرافیایی شده طوری که اعضا ساعتها با اینکه در کنار هم حضور فیزیکی دارند اما از لحاظ عاطفی و احساسی کاملا از هم به دور هستند.

 

وی با تاکید بر ورود جدی نهادهای فرهنگی به این موضوع تصریح کرد: چنانچه نهادهای فرهنگی و اجتماعی در جهت کاهش آسیب‌ها آگاه‌سازی نکنند و فرهنگ استفاده از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای عموم مردم تبیین نکنند باید شاهد گسلش هر چه بیشتر بین اعضای خانواده بود.

 

جعفری با بیان اینکه امروزه شاهد فاصله گرفتن سمعی و بصری اعضای خانواده‌ها هستیم گفت: از هم گسستن خانواده‌ها، ازبین بردن اخلاق در خانواده و حیای اجتماعی از اهداف پروژه نفوذ دشمن است.

 

وی ازبین بردن نقش و کارکرد تربیت اسلامی و نهاد خانواده را از اصلی‌ترین اهداف نفوذ دشمن در ارکان نظام اسلامی برشمرد و ادامه داد: بدست گرفتن فضای مجازی و اعمال تفکرات غیردینی و تخریب پایه‌های اعتقادی در خانواده‌ از ارکان بلامنازع استکبار رسانه‌ای بوده که با ایجاد جذابیت دنبال می‌شود.

 

رئیس سازمان بسیج رسانه استان زنجان اظهار داشت: فضای مجازی ناایمن یکی از زمینه‌های بروز ناهنجاری‌های اجتماعی همچون اعتیاد به اینترنت، بحران هویت و اختلال در شکل‌گیری شخصیت، تعارض ارزشها، گسترش ارتباطات نامتعارف میان جوانان، انزوای اجتماعی، عدم درک نسل و مشکلات بلوغ زودرس است.

 

وی با اشاره به راهکارهای برای پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی خاطرنشان کرد: فرهنگ‌سازی، آموزش سواد رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی، شرکت در فعالیت‌های اجتماعی سازنده واقعی، گذراندن اوقات فراغت در کنار خانواده، استفاده از نشریات در جهت فرهنگ‌سازی، گسترش فرهنگ کتابخوانی، توجه به ورزش، اشتغال به کارهای سازنده، بازیهای بومی و محلی و استفاده ضابطه‌مند و قانون‌مند از فضای مجازی از راهکارهای پیشگیری از آسیب‌های این حوزه هستند.

کد خبر 586339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha