به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این جلسه که حجت الاسلام ارباب سلیمانی، دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز حضور داشت؛ گزارشی از فعالیت های آن نهاد و برنامه های پیش رو آن ارائه شد.
در این گزارش با اشاره به تاسیس این نهاد در سال 1371 بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضویت بیش از 22 هزار کانون فرهنگی و هنری و قریب به 3 میلیون عضو در این کانون ها به عنوان بخشی از دستاوردهای آن مورد اشاره قرار گرفت.
در ادامه این گزارش، تاسیس 200 کانون در مساجد دانشگاهی و 450 کانون در مصلاهای نماز جمعه شهرهای مختلف کشور به عنوان بخشی از عملکرد ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، بیان شد.
در ادامه محورهای فعالیت این کانون ها تحت عناوینی مانند ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، اقتصاد مقاومتی، مهارت های زندگی، ترویج ازدواج آسان و ... دسته بندی شده است.
پس از ارائه این گزارش، اعضای شورای تخصصی حوزوی بر مواردی که در ادامه می آیند تاکید کردند: حفظ وجهه مردمی این کانون ها، محوریت ائمه جماعات در همه فعالیت ها، توجه بیشتر به فعالیت های قرآنی و استفاده از ظرفیت این کانون ها برای کادر سازی و تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص.
در پایان این جلسه مقرر شد در کارگروه مشترک و با حضور دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، "طرح ساماندهی کانون های فرهنگی هنری مساجد" تدوین و برای تصویب به شورای تخصصی حوزوی ارائه شود.
نظر شما