به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سهرابعلی احمدی شب گذشته (15 آبان) در جلسه ستاد ساماندهی زائرین اربعین حسینی (ع) که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: با توجه به اینکه استان قزوین در سال های گذشته رویکرد مثبتی داشته به عنوان 5 استان برتر کشور شناخته شده است.
وی افزود: 8 قرارگاه در سطح کل عراق ایجاد شده است که قرارگاه هشتم مربوط به استان قزوین است که این قرارگاه ها در شهرهای کربلا، نجف، کاظمین، سامرا، شیخ محمد، حله و طفلان مسلم مستقر هستند و وقتی قرارگاه تعریف شدیم انتظارات بیشتر شده و سطح خدمات هم افزوده می شود.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین خاطرنشان کرد: در مسیر کاظمین به کربلا و طفلان مسلم، قرارگاه قزوین دایر شده و ما موظف هستیم که خدمات لازم را به زائرانی که از این مسیر عبور می کنند که شامل 70 درصد زائران عراقی و 30 درصد ایرانی هستند، ارائه دهیم.
وی تصریح کرد: ستاد بازسازی سراسر استان ها موظف هستند تا در پایگاه های خود تا 4 روز پس از اربعین نیز حضور داشته و خدمات استراحت و اسکان را به زائران ارائه دهند یعنی ما در طفلان مسلم تا 4 روز پس از اربعین این وظیفه را دنبال می کنیم و هیچ زائری نیست که به طفلان مسلم مشرف شود و اسکان و پذیرایی از او صورت نگیرد.
احمدی با اشاره به خدمات قرارگاه قزوین در عراق عنوان کرد: با همت مسئولان، ستاد و مردم خوشبختانه توانستیم ظرفیت استان را ۲ برابر کنیم چراکه سال گذشته یک موکب، یک دستگاه نانوایی، یک درمانگاه، 10 نفر برای بازرسی، 15 نفر برای بهداشت و محیط داشتیم که همه ظرفیت ها در سال جاری دو برابر شده اند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه امکانات ما هم در قالب 8 تریلی از امروز حرکت کردند که نخستین تریلی حامل امکانات امروز از مهران خارج شده که همه امکانات صدردرصد مردمی است.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین اظهار کرد: ما دو موکب در کربلا و 4 موکب در طفلان مسلم داریم یعنی ظرفیت استان را بیش از دو برابر افزایش دادیم و یکی از اقدامات خوبی که امسال انجام شده این است که با 65 دوربین امنیتی کل منطقه را تا فاصله دو کیلومتر از حرم نظارت و کنترل می کنیم.
وی با اشاره به اقدامات فرهنگی انجام شده اضافه کرد: اعزام سه روحانی برای اقامه نماز جماعت در سه پایگاه، اعزام 2 گروه 5 نفره از صدا و سیما برای مستندسازی و ارائه خبر از دیگر اقدامات انجام شده است.
احمدی در ادامه گفت: با توجه به اهدای زمینی به متراژ یک هزار و 500 متر در شهر آوج در نظر داریم که برای سال آینده پایگاهی برای اسکان زوار در ورودی این شهر دایر کنیم.
وی در پایان تصریح کرد: همه خودروهایی که از مهران و سایر مرزها خارج می شوند باید نامه ستاد بازسازی عتبات عالیات استان و کشور جهت خروج داشته باشند این تفاهم نامه ای است که با مسئولان عراقی نوشته شده است.
نظر شما