خبرگزاری شبستان: دیار فلسطین، محل ظهور و موطن و مزار حضرت موسی (ع) و زادگاه و مزار حضرت عیسی و نخستین قبله گاه مسلمین، همواره کانون توجه و احترام مذاهب بزرگ دنیا و همه ملل جهان است. مسلمانان همواره اکثریت مطلق جمعیت فلسطین را دارا بودند و قرن ها در سایه حکومت مسلمین، همه مذاهب و فرق در همزیستی کامل زندگی کردند اما از هنگامی که با دسایس استعماری، تسلط انحصاری صهیونیزم و نادیده گرفته حقوق اکثریت ساکنان آن دیار آغاز شد، به پایگاه استعمار در منطقه و کانون تهدید و تفرقه در منطقه حساس خاورمیانه تبدیل شد.
با وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 1357، روح جدیدی در کالبد مبارزات ضدصهیونیستی دمیده شد. جمهوری اسلامی ایران براساس نگاه ویژه امام خمینی(ره) در دفاع از مردم مظلوم فلسطین همواره در این امر در خط مقدم مقاومت بوده به همین دلیل خبرگزاری شبستان در نظر دارد ذیل گزارشاتی با عنوان فلسطین پاره تن اسلام است به انتشار اخبار مربوط به مقاومت مردم این کشور و تلاش های ایران در حمایت از آنها بپردازد.
در همین زمینه گزارش مربوط به هفته ای که پشت سر گذاشتیم به شرح زیر است:
بازداشت بیش از 500 فلسطینی در ماه اکتبر گذشته
به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، در گزارش ماهانه انجمن امور اسیران و آزادگان، باشگاه امور اسیران و مرکز حقوق بشر میزان آمده است که رژیم صهیونیستی ماه گذشته میلادی، 554 فلسطینی از جمله 130 کودک و 11 زن بازداشت کرد.
نظامیان رژیم صهیونیستی اسیران را مورد ضرب و شتم قرار می دهند و در تعامل با آنها از قوه قهریه استفاده می کنند.
پیش از این انجمن اسیران و آزادگان فلسطین در گزارشی اعلام کرده بود که شمار اسیران فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی به هفت هزار نفر رسیده است.
انجمن اسیران فلسطین با بیان این که اسرا در زندان های رژیم صهیونیستی به گروه های مختلف تقسیم می شوند، افزود: در میان آنها بیش از 400 کودک و 67 اسیر زن ٬ در زندان های «هشارون» و «دامون» زندانی هستند.
سرزمین های اشغالی از ابتدای ماه اکتبر 2015 (9مهر 1394 ) صحنه اعتراض های گسترده فلسطینیان به سیاست های تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی در قبال مسجدالاقصی در بیت المقدس اشغالی بوده که این دور تازه قیام فلسطینی ها علیه رژیم صهیونیستی به انتفاضه سوم یا انتفاضه قدس معروف شده است.
از آغاز انتفاضه قدس٬ بیش از 200 فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری، نوار غزه و سرزمین های اشغالی به شهادت رسیده اند.
تخریب خانه های مردم فلسطین باید متوقف شود
به گزارش پارس نیوز، غلامحسین دهقانی، سفیر و معاون نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد، طی سخنانی در نشست سالانه کمیته چهارم مجمع عمومی این سازمان با اشاره به تشدید اقدامات خشونت بار رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و وضعیت وخیم حقوق بشر در سرزمین اشغالی فلسطین، خواستار تشدید فشارهای جامعه بین المللی بر رژیم صهیونیستی جهت پایان یافتن اقدامات غیر قانونی این رژیم علیه مردم فلسطین شد.
دهقانی اظهار داشت: شرایط وخیم انسانی در نوار غزه که بدلیل تداوم محاصره و تحریم اقتصادی این منطقه ابعاد جدیدتری به خود گرفته و تهاجم مخرب و مکرر نظامی علیه فلسطینیان از جمله حملات نظامی مستمر به منازل و مدارس و نیز بهره برداری غیرقانونی از منابع طبیعی فلسطین عمیقاً مایه نگرانی می باشد.
وی با تأکید بر اینکه اشغالگری نفرت انگیز رژیم صهیونیستی مهمترین عامل تهدید کننده صلح و امنیت بین المللی می باشد، اظهار داشت کلیه اقداماتی که توسط این رژیم در سرزمین فلسطین از جمله در بیت المقدس شرقی اشغالی و نیز در جولان اشغالی سوریه به عمل می آید، بشدت ناقض مفاد کنوانسیون چهارم ژنو و قطعنامه های مختلف سازمان ملل متحد می باشد و لازم است این اقدامات از جمله شهرک سازی، بهره برداری غیر قانونی از منابع طبیعی، تخریب منازل، آواره نمودن اجباری غیرنظامیان، دستگیری و بازداشت فلسطینیان سریعاً و بدون تأخیر متوقف شوند.
دهقانی با اشاره به شرایط وخیم نوار غزه تصریح کرد، محاصره غیرقانونی زمینی و دریایی غزه که در سال ۲۰۱۶ وارد دهمین سال خود شده است، بایستی برداشته شده و همه گذرگاه ها بدون قید و شرط و فوری بازگشایی شوند. همچنین کلیه اقدامات که منجر به تنبیه دسته جمعی مردم غزه می گردد از جمله محدودیت جابجایی در سرزمین اشغالی فلسطین، تخریب منازل و ابطال اجازه اقامت، بایستی خاتمه یابد.
معاون نماینده دائم کشورمان در ملل متحد با تأکید بر اینکه جولان سوریه بخشی جدایی ناپذیر از سرزمین جمهوری عربی سوریه می باشد، اظهار داشت: کلیه اقدامات غیرقانونی رژیم اشغالگر ازجمله سیاست های تبعیض آمیز و غیرقانونی آن در قبال مردم سوریه، تداوم مین گذاری و حضور پایگاه های نظامی آن در مناطق مسکونی و غیرنظامی سوریه، ایجاد و گسترش شهرک ها و تحمیل یک نظام آموزشی جدید بر مردم مناطق تحت اشغال در سوریه، آشکارا ناقض حقوق بین الملل، منشور ملل متحد، قطعنامه های مربوطه سازمان ملل متحد و کنوانسیون چهارم ژنو می باشد.
وی در پایان از جامعه بین الملی و نهادهای ذی ربط بین المللی درخواست نمود با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، این رژیم را مجبور به خروج کامل از جولان اشغالی سوریه کنند.
موشکهای جدید مقاومت در غزه لرزه بر اندام صهیونیست ها انداخت
به گزارش تسنیم، موشک های جدید مقاومت فلسطین در غزه و بُرد، حجم، قدرت تخریب و امکان نفوذ آنها از لایه های دفاعی سامانه موشکی "گنبد آهنین" 4 محوری است که به هنگام صحبت درباره آزمایش های موشکی مقاومت می توان درباره آنها صحبت کرد.
مراجع صهیونیستی همواره مشغول گمانه زنی درباره قدرت موشکی مقاومت و تلاش برای پاسخ دهی به سوالات متعدد درباره برد این موشک ها، تعداد آنها، حجم تخریب آنها و قدرت سامانه گنبد آهنین برای مقابله با این حجم از موشک ها هستند.
این سوالات مواردی است که هر باری که مقاومت فلسطین دست به آزمایش موشکی جدیدی در نوار غزه می زند، ذهن و فکر سرویس های امنیتی و ارتش صهیونیستی را به خود مشغول می کند؛ به ویژه که مقاومت سامانه کاملی برای توسعه موشک های خود دارد و این را به راحتی می توان از آزمایش های موشکی متعدد و تقریبا روزمره مقاومت متوجه شد.
روزنامه صهیونیستی "یدیعوت أحرونوت" در همین راستا به نقل از یکی از شهرک نشنیان صهیونیست که با دوربین خود یکی از آزمایش های موشکی مقاومت را به تصویر کشیده بود، اعلام کرد که «حماس هر بار سلاح جدیدی را مورد آزمایش قرار می دهد.» وی افزوده بود که «من تاکنون چنین عملیات موشکی را ندیده بودم و این نگران کننده است، اما می دانم که ارتش در جریان این مساله قرار دارد و در عین حال، نمی خواهد اوضاع منطقه را به سمت تنش و درگیری پیش ببرد.»
مقاومت اکثرا اشاره ای به این آزمایش های موشکی نمی کند، بلکه صرفا به اخبار منتشر شده در روزنامه های صهونیستی درباره این آزمایش ها اکتفا می کند تا همچنان این اقدامات خود را در هاله ای از ابهام نگه دارد و رژیم صهیونیستی را همچنان در فقر اطلاعاتی بیشتر نگه دارد.
مقاومت در مواردی هم که اخبار و اطلاعات مربوط به این آزمایش های موشکی را انتشار می دهد، خیلی کلی و بدون اشاره به جزئیات به این مسائل اشاره می کند و آخرین باری که مقاومت اظهارنظری درباره این موشک ها کرد، تقریبا به بیش از یک سال پیش برمی گردد که از شلیک دو فروند موشک با نام های "شماله" و "عطار" خبر داده بود، اما اشاره ای به جزئیات این موشک ها نکرده بود.
نتیجه تمامی این آزمایش های موشکی که نشانگر توسعه گسترده قدرت موشکی مقاومت است، توان بازدارندگی است که این مجموعه موشک ها برای مقاومت ایجاد کرده اند؛ به طوری که مقاومت از طریق این موشک ها می تواند در جریان هر گونه جنگی در آینده، دشمن را تحت فشار قرار داده و دستاوردهای نظامی و سیاسی متعددی را محقق سازد.
سازمان آزادیبخش فلسطین خواستار بازنگری انگلیس در اعلامیه بالفور شد
به نوشته پایگاه خبری فلسطین الآن، ساف در بیانیه خود افزود: انگلیس باید از جنایت خود در حق ملت فلسطین دست بردارد و به صورتی جدی در راستای حمایت از فلسطینیان گام بردارد، این حمایت با ایجاد دولت مستقل در کرانه باختری و نوار غزه و با مرکزیت بیت المقدس و بازگشت آوارگان فلسطینی در شهرهای خود صورت میگیرد و زمان آن فرارسیده که ذلت و خواری بینالمللی که با این رژیم غیرقانونی مانند یک دولت مافوق قانون تعامل میکند، به پایان برسد.
'زکریا الآغا' رئیس اداره امور آوارگان ساف در این بیانیه گفت: اعلامیه بالفور به دلیل عدم مشروعیت موضوعش باطل است چرا که مبنی بر توافق با صهیونیسم برای اخراج ملت فلسطین از سرزمین خود و تقدیم آن به بیگانگان است.
وی افزود:: از شرایط اصلی توافقهای بین المللی موضوعیت آن است به این معنا که موضوع توافق بین دو طرف مجاز باشد و قانون و اصول اخلاقی آن را تایید کند؛ هر توافقی که یکی از این اصول را نداشته باشد٬ باطل است .
توافقنامه بالفور وعده کسی که مالک نبود به کسی که شایسته آن نبود است و این بنا به همان قول ساختگی سرزمین بدون ملت، برای ملت بدون سرزمین است.
اعلامیه بالفور در 2 نوامبر 1917 میلادی، از سوی آرتور جیمز بالفور، وزیر خارجه وقت بریتانیا، خطاب به 'والتر روتشیلد' سیاستمدار یهودیتبار و عضو مجلس عوام این کشور نوشته شد و در آن از «موضع مثبت» دولت بریتانیا برای ایجاد خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین خبر داد. اعلامیه بالفور، سرآغاز تلاش برای تاسیس رژیم جعلی اسرائیل به شمار میرود.
وزارت خارجه فلسطین از بی توجهی جهانی به شهرک سازی انتقاد کرد
روزنامه القدس العربی چاپ لندن روز سه شنبه به نقل از وزارت خارجه فلسطین نوشت، بی توجهی کشورهای جهانی در قبال مساله فلسطین باعث می شود اشغالگران اسرائیلی جنایات بیشتری علیه فلسطینیان به خصوص در زمینه شهرک سازی که نقض آشکار قوانین بین المللی و توافقنامه ژنو است، انجام دهند .
این انتقاد در حالی بیان شده که یکی از تشکل های حزبی در کابینه رژیم صهیونیستی تهدید کرده در صورتی که مقامات این رژیم دستور قضایی را در مورد تخلیه یکی از شهرک های صهیونیست نشین در کرانه غربی به اجرا در آورد از ائتلاف دولت خارج می شود.
این وزارتخانه در بیانیه ای اعلام کرد جنگ اشغالگران رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مناطق کرانه غربی و فلسطینی با بی توجهی بین المللی و مواضع بازدارنده بین المللی مواجه است و هیچ جدیتی در بازخواست این رژیم از جنایات و نقض قوانین بین المللی و توافق های ژنو صورت نمی گیرد.
در این بیانیه آمده است، اقدامات رژیم صهیونیستی در حالی اجرا می شود که جامعه بین المللی از تاثیر فاجعه بار و خطر بزرگ سیاست های تل آویو و طرح ها و اقدامات تبعیض آمیز این رژیم در مسیر تشکیل دو کشور مستقل با خبر است.
وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین دراین بیانیه می افزاید، با شروع فعالیت دوره زمستانی کنیسه اسرائیل احزاب راست گرای حاکم بر این رژیم ، بازار درخواست های نمایندگان برای تصویب طرح های جدید که به تقویت و توانمندی ایدئولوژیک احزاب افراطی راست در کابینه این رژیم کمک می کند شروع می شود .
از برجسته ترین این طرح ها طرحی است که شولی معلم عضو کنیسه رژیم صهیونیستی از حزب البیت الیهودی درباره شهرک صهیونیستی عمونا ارائه داده است.
هدف وی از طرح این پیشنهاد بی توجهی به حکمی است که از سوی قاضی دادگاه عالی این رژیم در باره تخلیه این شهرک صادر شده است.
این وزارتخانه تاکید کرد در صورتی که این طرح به تصویب برسد به همه شهرک هایی که به خصوص در در خاک فلسطین ساخته شده مشروعیت می دهد.
علاوه بر این کمپینی در کنیسه رژیم صهیونیستی با نام گروه فشار برای زمین اسرائیل تشکیل شده که با شورای شهرک های صهیونیستی و سازمان های افراطی یهود همکاری می کند و هدف از آن تصویب قانونی طرح الحاق شهرک معالیه ادومین به فلسطین اشغالی است.
تبلیغات و جنجال های دیگری نیز با هدف جذب و الحاق مناطق گسترده ای از کرانه غربی به فلسطین اشغالی انجام شده است.
وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در این بیانیه اعلام کرد تمامی اقدامات رژیم صهیونیستی دلیل روشنی است بر این است که کابینه راستگرای این رژیم با تلاش های منطقه ای و بین المللی برای حل مسالمت آمیز اختلافات فلسطین - اسرائیل مخالف است.
در همین حال رئیس حزب نفتالی بینت قبل از شروع دوره زمستانی کنیسه اسرائیل (رژیم صهیونیستی ) گفت که بحث در باره شهرک عمونا و تخلیه آن بر اساس حکم دادگاه عالی این رژیم به عنوان خط قرمز محسوب می شود .
وی در همین حال خواستار الحاق منطقه جیم در کرانه غربی به سرزمین های اشغالی شد.
راهپیمایی گسترده فلسطینیها در شصتمین سالگرد کشتار "کفرقاسم"
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری "وفا" فلسطین، این راهپیمایی که از میدان "ابوبکر" در روستای کفر قاسم شروع شد تا محل یادبود قربانیان این کشتار ادامه داشت و شرکت کنندگان دسته گلهایی را در محل یادبود و کنار آرامگاه شهدای این کشتار قرار دادند.
شرکت کنندگان در طول راهپیمایی شعارهایی در محکومیت سیاستها و جنایات اسرائیل به ویژه کشتار کفرقاسم و در ستایش مقام شهدا سر داده و تاکید کردند که کشتار شنیع کفرقاسم غیر قابل بخشش است و هرگز فراموش نخواهد شد.
در سال ۱۹۵۶ سربازان رژیم صهیونیستی در کشتاری وحشیانه در روستای کفرقاسم در اراضی اشغالی ۴۹ زن و مرد و کودک از ساکنان این روستا را به قتل رساند. در این کشتار چندین افسر و سرباز پلیس مرزی اسرائیل اقدام به کشتن ۴۹ تن از جمله ۶ زن و ۲۳ کودک کردند.
ایمن عوده، رئیس لیست مشترک عربی در پارلمان رژیم صهیونیستی(کنست) طی این راهپیمایی گفت: هدف از کشتار فجیع کفرقاسم فراری دادن ساکنان این منطقه بود.
عوده افزود: پیروزی بزرگتر بر کشتار کفرقاسم در همین شهر محقق شد. در زمان وقوع این کشتار تعداد سکنه این روستا ۱۵۰۰ تن بود اما اکنون جمعیت آن به ۲۲ هزار تن رسید و اکنون آنها در روستای خود کار و روی زمینهای خود زندگی میکنند.
محمد برکه، رئیس کمیته عالی پیگیری عربی نیز گفت: اسرائیل باید این حقیقت را درک کند که ما مالکان فلسطین هستیم و این مائیم که باقی میمانیم و هرگز هیچ یک از طرحهای آنها در کوچاندان و غصب اراضی کارساز نخواهد بود، همانگونه که ۶۰ سال قبل کشتار کفرقاسم، ساکنان این منطقه را نترساند و آنها را به مهاجرت ترغیب نکرد اکنون نیز ما همین احساس را داریم و سال ۱۹۴۸ هرگز امروز و یا در آینده به واقع نخواهد پیوست.
نظر شما