به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، دکترعلیرضا لاور مدیرکل دفتر آموزش ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور، سه شنبه(11 آبان) در جمع خواهران کانون های مساجد استان کرمانشاه، گفت: نتایج تحلیل های عمیقی که در بازدید ها و نشست هایی که با کانون های مساجد صورت گرفته است، نشان می دهد که فعالان فرهنگی ما نیاز به سیستم مشاوره ای دارند.
به گفته دکتر لاور، برای هدایت درست امکانات و فرصت هایی که در اختیار فعالان فرهنگی است آنان نیاز به نظامی برای مشاوره دارند نه مسائل مالی.
وی تصریح کرد: اگر ظرفیت هایمان را با هم افزایی در اختیار هم قرار بدهیم شاهد یک اتفاق خوب در کانون های مساجد خواهیم بود در این صورت است که می توانیم تغییر و تحول ایجاد کنیم.
مدیرکل آموزش ستاد عالی کانون های مساجد کشور، بیان کرد: فعالان فرهنگی ما در اولویت بندی ضعیف هستند باید این اولویت ها احصاء شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش اثرگذاران بانوان در این عرصه، ابراز کرد: در حوزه تخصیص اعتبارات باید نسبت برابری را میان بانوان و آقایان دید ولی اگر عمیق تر نگاه کنیم باید وزن حمایتی بیشتری به حوزه خواهران اختصاص یابد چون آنان تعلیم و تربیت را برعهده دارند.
دکتر لاور به نقش های پنچ گانه بانوان شامل زن و ماهو زن بودن، فرزندی، خواهری، همسری و مادری اشاره کرد و گفت: در این نظام فکری که مبتنی بر آموزه های دین مقدس اسلام است مولفه های لازم برای حفظ و رعایت کرامت زن باید دیده شود.
وی تأکید کرد: اگر به دنبال نظام متقنی در دین اسلام هستیم باید فضای اشتغال بیش از 63 درصد بانوان را حذف کرد چرا که کارکردهای این مشاغل با کرامت زن منافات دارد.
مدیرکل آموزش ستاد عالی کانون های مساجد کشور، تصریح کرد: اگر ما به دنبال مدل در حوزه اشتغال هستیم این مشاغل باید با جسم و روان زن و نقش زن ماهو زن بودنش مطابقت داشته باشد.
وی با بیان اینکه فعالیت ما در حوزه بانوان در جایگاه ترویج همسری و آماده بودن برای پذیرش فرزند و آداب همسرداری و فرزند پروری نبوده است، ابراز تأسف کرد: بسیاری از مسائل ساده و در عین حال حیاتی مرتبط با نقش های پنج گانه بانوان که به مراتب اثرگذاری بیشتری نسبت به نیمه دیگر جمعیت مردان دارند، بازگو نشده است.
دکتر لاور، نقش کانون های مساجد را احیاء کارکردها برشمرد و تأکید کرد: نیاز مخاطبان می طلبد که این مباحث برای آنان بیان شود باید بستر لازم را برای این آگاه سازی و ترویج نقش های اثرگذار بانوان در کانون های مساجد فراهم کنید.
وی راهکار برون رفت از مشکلات کنونی و عملکرد درست و اثرگذار کانون ها را در " فهم امر ولی و ترویج آن برای رسیدن به جامعه معطوف به اراده ولی دانست" و گفت: پیام مقام معظم رهبری به اجلاس نوزدهم نماز، خوارک فکری و محتوایی برای 5 سال برنامه ریزی و اجرا در کانون ها را در اختیار شما می گذارد.
مدیرکل آموزش ستاد عالی کانون های مساجد کشور، با تأکید بر اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری از کانال مسجد و به وسیله کانون های فرهنگی هنری را مورد تأکید قرار داد و افود: برای رسیدن به این مهم از ظرفیت های یکدیگر استفاده کنید و با هم افزایی، زنجیره تأمین با هم ببندید.
گفتنی است، نشست مدیران و رابطان خواهر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه در سومین روز از حضور گروه نظارتی ستاد عالی کانون های مساجد در تالار بعثت برگزار شد.
نظر شما