به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان زنجان، حجت الاسلام حسن مظفری افزود: ارتباطات ناسالم در فضای مجازی و سایت های همسریابی تبعات زیادی برای جامعه و افراد خواهد داشت.
وی با تاکید بر اعتماد نداشتن به اطلاعات فردی درج شده در سایت های غیرمجاز همسریابی، گفت: اطلاعات هویتی و دریافت وجه نقد بیشترین نوع سرقت را در این شیوه ها به خود اختصاص داده است.
حجت الاسلام مظفری خاطرنشان کرد: کلاهبرداران با هویت و شخصیت اجتماعی جعلی، سبب جلب اعتماد بانوان شده، با دریافت فیلم و عکس های خصوصی، از آنها اخاذی می کنند.
وی به ضرورت نظارت والدین بر ارتباطات فرزندان تاکید کرد و افزود: نظارت های به موقع باعث جلوگیری از اغفال فرزندان خانواده به خصوص دختران جوان خواهد شد، چرا که پرونده ای در دادسرای زنجان به تازگی گشوده که در آن فردی به بهانه ازدواج اقدام به اخاذی 400 میلیون ریالی از دختر جوانی کرده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان زنجان خاطرنشان کرد: این کلاهبردار با همین شگرد از چند خانم دیگر نیز اخاذی کرده و پرونده ای در این رابطه تشکیل شده و در مرحله تحقیقات است.
وی با بیان اینکه نباید اطلاعات خصوصی افراد در اختیار کسی قرار بگیرد، افزود: ارسال تصاویر خصوصی برای افراد ناشناس توسط خود افراد که در بسیاری از زمان ها به واسطه اعتماد بی جا بوده، زمینه ساز کلاهبرداری می شود.
در سال های اخیر با گسترش شبکه های مجازی و سایت های همسر یابی و اعتماد بانوان یا دختران جوان به اشخاص سودجو، همچنین ارسال تصاویر خصوصی خود به این افراد به بهانه ازدواج، زمینه اخاذی و باج خواهی از خود را فراهم می کنند.
نظر شما